julafton.

jag fick peace&love-biljetten betald, jag fick boendet betalt, jag fick umeå open tredagars-biljett betald (hoppas att några andra ska gå nu), jag fick bring 'em in, hurricane bar (som jag fick av lillebror som stolt sa att det var den bästa och dyraste present han någonsin gett), och ode to ochrasy limited edition. och så fick jag peace&lovekalendern (som hade en förjävligt ful bild på sugarplum fairy på "min" månad, det vill säga oktober) och peace&love-boken, som var söt. det gulligaste var när jag fick ode to ochrasy och det var rimmet som fanns på det som mamma var så himla stolt över. och pappa läste det. och jag läste det. och jag förstod det inte. sen när mamma besviket förklarade att det var ett rim som samuel hade sagt när dom var med på p3 live session, så hajade jag till och garvade. och tyckte hon var välda söt som hade skrivit ner det bara för att ge det till mig liksom.. en sak som kommer göra mig sårad är om tinika inte far till p&l. skulle vara svinkul ju, en favorit i repris helt enkelt! jag tror jag ska gå och lägga mig snart, är faktiskt död. det är jobbigt att äta och vara social en hel dag och en hel kväll!

god jul

om det inte blir bättre inom 6 månader.. LYCKA TILL

Julafton imorgon, känns ändå som att det kommer att bli mysigt. erikssons kommer hem från thailand, och man får äta mormors köttbullar. jag glömde nästan, julklapparna(!!!) Jag vill väldigt gärna veta vad mammas super-rim på mitt paket var. hon var så jävla nöjd över det, så, det ska bli kul. min julstämning har dock inte riktigt hunnit komma än. eller, den kom lite när rektorn sjöng benjamin syrsa-låten, det var faktiskt fint ändå. sen att hans tal handlade om våldtäkter och sånt där fanns det väl delade meningar om. okej, lite partypooper kanske det var, men man lyssnade i alla fall på det. sen så är det sjukt hur duktiga eleverna är, man är typ alltid astaggad när dom ska ha en uppvisning av nåt slag. Jaja,

GOD JUL

snart är det lov!

VÅGEN
24/9 - 23/10
En stillsam familjedag som får en extra guldkant av humor i alla former. Du mår bra av att skratta mycket.

Det där stämde ju typ. eller kanske inte familjedag, men det kanske blir en familjekväll, mina syskon har ju fått lov nu och storasyster är hemma. mysigt. det där med humor och skratt stämde i alla fall. det var hur roligt som helst i skolan idag, singstar är ytterst underhållande. imorgon får vi lov, fast jag vet inte vad vi ska göra på våran avslutning, men det blir nog trevligt det också. sen på måndag är det julafton, och jag räknar med att få lite julkänsla under helgen, den har inte hunnit komma än.

abcdefghijklmnopqrstuvwxyzåäö

skola imorgon. känns faktiskt inte så farligt, det är ju snart lov. tisdag skulle jag dock kunna klara mig utan, redovisningar känns varken som min starka sida, eller särskilt roligt. idag har jag inte gjort någonting alls, fast det känns som jag har det. jag har läst några roliga tjuvlyssningar, räknas det som någonting? typ inte, men äsch. denna helg har varit lugn, har nästan inte gjort någonting. lov om en vecka. det känns väldigt bra, ja. plus att jag är nästan lite ledsen över att vi inte såg josé gonzales igår. fast ändå, har typ hört nada låtar, but still.. nu ska jag sova, ska ju upp om bara några timmar. plus att björn gustafsson, hahaha, han är kanske den sötaste och roligaste människan för tillfället. han dug till det helt enkelt. skrattade så att jag grät idag på parlamentet.

rubrik

imorgon är det tredje advent. vilket betyder att det är 9 dagar kvar till julafton. jag kände faktiskt julstämningen i morse när jag och isa satt och såg på hairspay och mamma kom in i vardagsrummet och sa att hon hade det perfekta rimmet åt mig. hon riktigt skrattade, och då blev jag nyfiken, men nej, jag måste vänta tills julafton. ska bli intressant i alla fall. och nu spelas all i want for christmas is you med måns&agnes. in your face, simu, måns är söt och inte slibbig.

hittils har idag varit en riktig tråkdag, det roligaste var när jag såg en ekorre, vilket inte var kul på något sätt egentligen. igår såg vi supersugen, eller superbad som den heter på engelska. den var faktiskt rolig. lite för mycket oväsentliga svordomar och så vidare, men när man skrattade, så skrattade man skitmycket. och jag blev jättekär i "evan", han var kanske det sötaste.

christmas is all around

Nu var det längsen jag skrev. men det finns som inget roande att skriva egentligen förutom att det snart är jul. jag har inte hunnit julpynta, och har därför inte riktigt hunnit få någon julstämning, men ikväll är love actually (som typ är världens mysigaste julfilm) på femman, och innan dess ska jag hinna med både layout-uppgift, pepparkaksbak och julstädning. tills dess kanske jag har hunnit få någon julkänsla. och nu är det sista bilden på johnny i min johnny depp kalender som jag fick av min lillasyster. alltså december. detta år har gått läskigt fort.

igår var jag hos tudy. vi såg på hur man blir av med en kille på tio dagar och catch me if you can. vi hann även med att göra lite pasta som smakade som risgrynsgröt på grund av en incident med liiiite för mycket smör (IMF-inte mitt fel /prince charming/drömprinsen/drömmis).

nej, nu måste jag ta itu med layouten..


RSS 2.0