dom kommer kliva på dig igen.

idag såg jag en film som hette "the perfect man" med hillary duff och heather locklear. den var jättetöntig, men jag grät ändå. haha, vaddå, det är inte min dag idag. jag var på stranden idag, det var nice. känns himla konstigt att man inte har varit där någonting i sommar. detta är ändå den onödigaste sommaren någonsin. jag har inte gjort någonting värt, förutom peace&love. jaja. hursomhelst så blev jag bränd, så nu känns det som att jag har feber, och så har jag flagnat. och så är jag röd, det får man ju inte glömma. jag tog med mig mitt body-butter, som smälte, det såg typ ut som mjukost eller något. nu har det i alla fall fått stå i kylen några timmar, så det borde vara okej. jag längtar tills det tar slut, så att jag kan köpa ett annat, med apelsinlukt. man vill ju inte köpa ett nytt, förrän det andra är slut. haha.

igår var jag i stugan i skellefteå, på kusinträff. det var faktiskt mysigare än jag trodde. det är konstigt att jag aldrig träffar dom egentligen, skellefteå är ju faktiskt inte så långt härifrån. kusinerna från stockholm kan man ju förstå, men dom andra. faster har i alla fall skaffat en katt som dom döpt till tussen. haha, det var bara för bra. att det var en tjej gjorde det förstås också himla mycket roligare. den var faktiskt rätt söt, någon månad gammal, och den hade ju en tuss rakt på huvudet. den såg rätt rolig ut. bilresan dit och tillbaka var mysig i alla fall.om jag bara har musik så kan jag nog åka bil hur långt som helst. och eftersom min ipod är den ända musik som erbjuds, så är det ju alltid garanterad bra musik. i alla fall för mig. vägen dit var det enbart the ark, mammas beordning, men det hade jag såklart inget problem med. jag gillar the ark. dock så måste jag nog hålla med pappa, deras äldre album är mycket bättre. det nya är lite.. enkelt. texterna (och melodierna också) är inte lika speciella. men dom är bra i alla fall. det går som inte att tycka illa om ola salo. vägen tillbaka tillbringades med mando diao. hur jag lyckades få alla att lyssna vet jag faktiskt inte. eller jo, det var till och med min storebror som frågade efter sheepdog, efter att han hört johnossi execution song, han tyckte att dom lät likadant. så jag var tvungen att sitta och zappa igenom alla mando diao låtar, så att petter skulle få höra "hitsen". men det hade jag (antagligen) inget problem med! sen så pappa att jag sjöng bra, och då kom jag inte ihåg hur han och petter kom in på det, men dom diskuterade vad gehör egentligen var. och fan vad dom höll på. i ungefär tretton mil satt dom och diskuterade. jag hann somna för att sen vakna till att dom fortfarande höll på. jag håller med mamma "man önskar att man kunde stänga av dom ibland".

ikväll kommer lillasyster hem. hon har varit på något scoutläger i skåne. eftersom jag är en dålig storasyster så är jag inte säker på hur länge hon har varit borta, men det är väl någon vecka, tror jag? om jag ska vara ärlig så har jag faktiskt saknat henne. särskilt igår, det märktes faktiskt att hon var borta. fast oftast så går vi absolut inte ihop, men man märker ändå att hon är borta. jaja, i morgon är det ny jobbvecka. det känns faktiskt inte så jättehemskt, det är ju bara fem dagar kvar, sen så är man fri! och som mamma sa "då vet man ju i alla fall ett ställe som man inte vill jobba på". och det är ju sant. nu ångrar jag inte att jag tog detta jobb. det gjorde jag däremot en och en halv vecka sen, fast då hade jag ju inte gjort bort två tredjedelar så.

nu ska jag i alla fall gå och smörja in mina röda axlar med lite mjukost.. eller förlåt, jag menar bodybutter.

Kommentarer
Postat av: Tinika

och jag fick träffa XXX i egen hög person!!!!!

2007-07-23 @ 21:26:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback