hold me tight (like a gun).

en fredag kvar.

Ja, nu är det alltså bara en dag kvar. och idag har jag varit duktig, har till och med bakat hallonbrownies till personalen. Jag kommer nog inte sakna det där jobbet alltså. Visst, en del av personalen (i alla fall sommarvikarierna) är ju väldigt trevliga och så, men själva jobbet, var mest obehagliget. Idag kom jag på att det läskiga är att man är så hjälplös. Om dom har ont, eller börjar hosta eller vad som helst, så kan man inte hjälpa dom. Det är läskigt, man har liksom ingen kontroll. Idag blev jag i alla fall överraskad. Jag hade ingen aning om att en pensionär som bodde där kunde prata. Eller, det var ju bara lite svammel, men jag blev jättechockad. haha, jag hade verkligen ingen aning.

Just nu lyssnar jag på reprisen av dagens sommarpratare, Salem Al Fakir. Jag tycker han sköter sig bara fint, haha. Dock så hade han kunnat välja lite bättre musik, men det kanske är svårt med tanke på att han enligt han själv knappt lyssnar på någon musik överhuvudtaget. Det är rätt konstigt att hans egen musik är så bra då, man borde väl bli influerad av någonting tycker man väl. Synd att man missade när han spelade på peace&love. Men man fick ju se honom på Umeå Open i alla fall. När man ändå pratar om artister som det är synd att man missade så var det ju synd att vi inte såg Timbuktu och Tingsek på Umeå Open. Korkat av oss att inte boka två-dagarsbiljetter. Jaja, vi har ju i alla fall sett alla tre i sommar så. Timbuktu vid fyra olika tillfällen under en dag också. Shit vad cool jag är. eh, eller..?

Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig. Om 16 timmar är mitt tre-veckors-sommarjobb slut. det har ändå gått ganska fort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback