it's been hurting all the way with you joanna.

blä. alltså seriöst, kan någon ge mig pengar så jag kan köpa ett liv? haha, jag skrattade nästan åt det där. det säger hur roligt liv jag har. jag vill typ seriöst byta liv med en viss bloggare, som har ett roligt liv. haha, jag är så kass. plus att; varför skriver jag alltid bloggar mitt i natten? varför skriver jag bloggar över huvudtaget? nu funkar det i alla fall äntligen med håkan hellström. jag höll på att bli aggresiv. eller rätt vare sagt, jag var aggresiv. men storebror hjälpte mig i alla fall. förresten, så har kuben gått sönder. matte och linn; han blev inte så arg, han märkte inte ens att ni hade blandat den. dock så märkte han att den var sönder. haha, jag vet inte om det är ni som var ansvariga, men aja. synd. matte har i alla fall blogg. dukti! han har skrivit två inlägg idag. ett av dom fattar jag ingenting av. jag vet inte om det är för att jag är trött, men skit samma.

i morgon, eller idag egentligen, så kommer tinika_bäst_grrl_91 hem från skåne. och ja, jag blir glad. och ja, jag har saknat henne. det är nästan så att vi måste se down in the past (för fem miljonte gången), även om vi kan den utantill, vet exakt i vilken sekund dom ska göra vilken pose, vilken sekund dom ska ge vilka blickar, vilken sekund aschlan stönar, vilket klipp som kommer efter och så vidare. jag såg den för någon vecka sen. tinika, it's not the same without you! såg long before rock 'n' roll videon idag med anton. han skrattade inte åt gustafs och björns hatblickar. du vet, när björn ger gustaf en hatblick för att han tar hans sångparti. haha, skit samma. jag är less. så less att jag även stavade less "läss" alldeles nyss, fast det suddade jag bort. vill ju inte verka mer korkad än jag redan gör. eller är. eller.. ja. skit samma, jag som hade tänkt att vara så snäll och spela in mando åt henne på live earth-galan, dom har inte visats än. inte ens madonna (som skulle visas istället) har visats. blä. just nu är det akon i alla fall. egentligen borde jag gå och lägga mig nu, jag ska upp tidigt. okej, det märks att det är sommarlov när man tycker att 11 är tidigt. fast, jag måste gå upp vid nio, eller tio. så det känns inte så trevligt. i alla fall, live earth, varför har dom inte gjort något schema? jag har tyvärr inte möjligheten att sitta uppe hela natten. men hur som haver, så har jag i alla fall tänkt att följa några tips som dom gav (till exempel stänga av tv'n på standby knappen. förlåt, men jag är jättedålig på det). om man får barn, så vill man väl att dom ska kunna leva på en bra plats liksom? shit, det där känns så avlägset. jag kommer inte få barn på minst tio år ju.

jag ska i alla fall se farväl falkenberg snart. jag började ju se den en gång, men då somnade jag. det var under skolans tid, haha, eller artedis tid. fan vad less man var på artedi då. undra om jag kommer att sakna det? känns nästan som det. inte just nu, men snart. när man börjar på en helt ny skola, med massa människor man inte känner, då. då kommer man nog sakna klassen som man gått med sen förskolan. i alla fall, farväl falkenberg. det känns som att alla som har sett den, tycker att den är värsta obehaglig på något sett? jaja, jag har den ju på datorn, så då är det väl bara att se den, antar jag. jag vill även se hata göteborg. jag kommer itne ihåg varför just nu, men, jag vill det.

och nu när jag har fått massa ny bra musik, så vill jag lägga över den till ipoden. men det kan jag inte, eftersom min sladd är utlånad till en person som sa att hon bara skulle låna den snabbt, men som nu har haft den i en vecka. trevligttrevligt. fick för övrigt ett telefonsamtal idag. en person som jag inte har pratat med på, vad blir det, snart ett år? det var väl trevligt. eller nåt. blev lite ställd, men aja. ska väl inte avslöja vad som sas här, inte för att det var något speciellt men ändå. 
Bara för att jag var där, och för att jag saknar det. saknar dom. för att vi kommer att ses i vinter. för att jag längtar dit mest av allt. isn't that a faboulus thing? BGMSCJ.

Kommentarer
Postat av: Matmois

Haha det va inte vi som förstörde kuben. Sen så fattade inte jag heller va det va jag skrev


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback