this boy.

nu kan man äntligen börja räkna ner från tio på sommarjobbet. 9 dagar kvar. alltså, en måndag, två tisdagar, två onsdagar, två torsdagar och två fredagar. det kan man väl nästan överleva? vi hoppas på det i alla fall. sen så räknade vi ut att om vi hade fått en krona mer i lön, så hade man fått 90 kronor mer totalt. det är nästan läskigt. varenda människa man har pratat med tror typ att man är dum i huvudet, som tar ett jobb med så låg lön. 44 kronor i tmmen. jäkla skitlön. kunde man inte ha fått 50 liksom?

helgen var lugn. man fick sova i alla fall. har saknat att sova ut kan jag lova! i går så var vi hos linn, det var trevligt. josef hade tydligen köpt någon ipod-wannabe-grej. den var roande. det var som en ipodvideo, så jag såg lite på 8 mile och pablo francisco, från jay leno. har sett den några gånger förut, men den var nästan roligare nu. särskilt det där med dracula, och det med keanu reeves. trailerkillen har verkligen världens roligaste röst.

jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, finns som inget nytt att berätta. förutom att idag på jobbet blev det typ catfight mellan två tanter. eftersom fia inte sa ett ljud, så var det mitt jobb att försöka typ medla mellan dom två. hahah, jag lyckades väl typ..sådär. jag sa i alla fall att jag behövde gå på toa, och då följde fia med, eftersom hon inte ville vara ensam med tanterna, haha. då följde även en av tanterna med oss, och så var det ur vägen. men om dom hade börjat bråka, hade jag typ seriöst blivit rädd. en av tanterna skrämmer mig.

Kommentarer
Postat av: kjbdfgiejrgbiejhbtpiuthng

kul. not

2007-07-16 @ 17:30:55
Postat av: kjbdfgiejrgbiejhbtpiuthng

kul. not

2007-07-16 @ 17:31:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback