tv&me.

denna dag har varit en trevlig dag. jag väcktes av min lillebror som sa att vi skulle åka till stugan (mindre trevligt, med tanke på att jag hade sagt till mamma dagen innan att jag inte skulle med), fast i och för sig så var klockan 12.30, så det var väl ändå dags att gå upp i alla fall. sen så for jag till fia och såg oc med henne. hon har lånat mina boxar, och nu är hon fast. hon hade sett sexton avsnitt på två dagar. eller okej, vi såg kanske tre avsnitt, så alla såg hon inte helt själv. med tanke på att det var oliver på väg in i serien, så tvingade jag henne att se massa avsnitt. vaddå, det är ju nu det spännande börjar. jag minns när jag inte hade sett början på något år, och sen när jag såg honom, sitta där utanför terapeutens dörr, i den där soffan, alltså, haha, fan vilken panik jag fick då. helt sjukt egentligen. sen efter sista avsnittet där han var med, jag kunde typ inte ens sova. det är konstigt hur besatt man var av den där serien förut alltså. hur som helst så var vi på sista avsnittet han var med i, men det hann vi inte se, eftersom fia skulle till järnäs.

när jag kom hem loggade jag direkt in på datorn (det är trevligt att jag inte ens under en dag med jättefint väder kan slita mig) och kollade mtv's hemsida. och ja, dom hade lagt upp klippet från peace&love, där mando diao var med. och jason mraz, men mando var såklart mer roande. "det ska bli intressant att se er då.. höra om ni har utvecklats. det har man ju hört. ska bli väldigt intressant.." haha, mysmys. och shire skrämmer mig.

idag fick jag också klipp från när mando diao var med på musikjournalen i oktober. äntligen. jag blev så jäkla sur, eftersom det inte fanns kvar på p3's hemsida. fan för deras 30-dagarsarkiv. kan man inte bara ha kvar allting för evigt? skulle vara mycket lättare att hitta då ju. skit samma. jag måste bara säga att dom verkar vara väldigt roande, även fast jag aldrig skulle våga prata med gustaf. men han verkar vara snäll med folk han gillar i alla fall. haha.
Radioprataren: Fick du gåshud nu?
Carl-Johan: Nej.. Jag fick sås på tröjan.
Haha, och efter att Björn har spelat sin låt, så ska han sjunga lite på den, och då hör man ett jättelitet tack, det är sjukt gulligt. och Gustaf valde typ någon vaggvisa, men eftersom dom inte hade hittat någon radioversion med den, så fick han sjunga själv. han är fin. fia gillar i alla fall carl-johans favoritlåt mest. dansband, typ. kikki, bettan och lotta. hahah.
Radioprataren: vad gör gustaf riktigt förbannad?
Björn: Jaa.. Det är mycket, men.. det mesta, skulle jag vilja säga.
Radioprataren: inget specifikt som får honom att bli såhär riktigt rosenrasande?
Björn: Jobbiga journalister.
Radioprataren: point taken.
sötsöta. carl-johan tycker även att att mats borde sluta med sina "nattliga aktiviteter". och en sport som carl-johan aldrig skulle kunna satsa på, enligt gustaf, var amerikansk fotboll. haha, det var ju sant ju. han skulle ju i och för sig aldrig kunna spela basket heller, med tanke på att han är tre äpplen hög. ett citat från mats, haha. fast det finaste var nog när gustaf skulle härma hur han trodde att samuels gamla favoritlåt lät som. han vrålade litegrann, det kanske inte låter så roligt, men det var det i alla fall. jag vet att min blogg handlar för mycket om mando diao, men vaddå, dom är typ en stor del av mitt liv, och eftersom mitt liv inte är så intressant, så är dom det ända mysiga. sen så blev jag såhär jättekär i dom nu igen, efter peace&love. fast det gör inte så mycket egentligen. dom är fina.

sen ikväll så var linn, fia och matte här. det var trevligt. vi åt kladdkaka ute på våran altan, som för övrigt är färdigbyggd nu, eller okej, det var väl x antal veckor sedan, men ändå. sofia skrattade så högt så att vi fick gå in. hon sa det sen senare på kvällen lite oroligt "tror du att dina grannar kommer att komma och klaga?". hahaha. mina grannar är snälla, tror jag. sen så såg vi lite på jerry springer (all kärlek till det), fast det blev inte så mycket slaggis. tyvärr.

plus att ordjakten och alla dessa skitprogram måste vara det sämsta någonsin. fast idag gick det ett väldigt roande på fyran. det var två tvillingbröder som tävlade, båda påminde om kihlen från snook. fast en hade långt hår och flätor, han hade även flätor i skägget. den andra hade bara långt, vågigt hår i mittbena. det finaste var när den ena brorsan puttade till den andra litegrann. då tände den andra brorsan till ordentligen, och knuffade till honom så hårt, att han typ ramlade ner från det där lilla podiet där dom står. sen, några sekunder senare, så gjorde han samma sak igen. jag skulle vilja veta hur gamla dom var, det var ju pinsamt ju. just nu går det ett där ledtrådarna är;

PARIS
BAGUETTE
ETT LAND
RESEMÅL

FRA_ _ _ I K E

Jag undrar vad det kan vara för något?


plus att nu är det fan inte långt kvar till sommarjobbet, eller gymnasiet för den delen. hjälp?


Kommentarer
Postat av: tinnnnnnnikkkka

hmmmmm.... klurigt.
plus att jag hatar oliver

2007-07-07 @ 00:49:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback