puss.

ibland känner man att man har lite för gosiga vänner. till exempel när dom kommer hem från england och har köpt en enorm heroes-affisch till en som man bara älskar. eller när man sitter inne en hel dag och kollar på lost och bara suckar för att allt mellan jack och kate är så fint just då. eller när man städar igenom sitt rum och hittar massa gamla "artiklar", filmmanus, brev som man skrivit till sitt äldre jag, bilder och en lista med filmer man ska se innan man dör. eller när dom bestämmer sig för att en picknick skulle sitta himla fint. imorgon ska vi alltså ha picknick, om vädret tillåter.


på tal om lost, nu har vi inte många avsnitt kvar. då blir det istället att catch up med lite heroes, snart kommer nya avsnitt!


ännu mer spännande

igår slog jag två flugor i en smäll, bokstavligt talat. två minuter senare slog jag två till. jag är flugornas herre.

spännande

För några dagar sedan rensade jag bort nästan alla mina mando diao låtar från min ipod. Jag kände att det var dags, och det var riktigt spännande. Jag undrar om Tinika har lika roligt i London som jag hade då. I don't think so!

sport

Jag lever i en väldigt sportintresserad värld. det är dock inte helt frivilligt, men min familj är helt besatt av sport i alla dess former. Innebandy, fotboll och framförallt hockey. Jag förstår till skillnad från de övriga inte tjusningen med att sitta två och en halv timme och kolla på killar som åker skridskor. 

dock så kan jag tycka att en del sporter kan vara intressant att kolla på. Friidrott och fotboll kan vara ganska intressant. OM det inte var för att det blir så mycket av allt på en gång! Under EM så gick det inte mer än en timma innan man hörde om alla dessa olika grupper, vilka som skulle mötas i final och så vidare (detta år bestämde jag mig dock för att jag var tvungen att följa det, det kändes för jobbigt att leva ovetande i vad i helsike ens bröder diskuterar, jag tycker faktiskt att jag lyckades ha riktigt bra koll). Och nu är det som bekant OS-tider, vilket innebär att jag inte kan gå in i vardagsrummet utan att se de där irriterande OS-ringarna under Svt-loggan. som sagt, i små mängder, sure. Men varför ska allt visas på en gång?


alla hittar kärlek utom jag

http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1182880

jag såg den här dokumentären för några dagar sedan. trots att min högstadietid inte alls var sådär så blev jag väldigt illa till mods av den. se den.

The Imaginarium Of Doctor Parnassus

Jag tycker att det är så himla fint att Johnny Depp, Jude Law och Colin Farrell  alla ska spela samma karaktär som Heath Ledger i hans allra sista film. Bilden nedan är en av de absolut sista bilderna som togs på Heath i livet, det är helt stört, fattar fortfarande inte att han är död. han kommer alltid påverka mig på ett speciellt sätt, även nu när han är borta.
vila i frid.


RSS 2.0