spellistan

just nu håller jag på att göra en spellista till min ipod. det är låtar man blir glad av. och med det menas väldigt många töntiga låtar;


* snart är det jag som är kung (lejonkungen ju)
* wham - wake me up before you go go (man blir som bara glad)
* michael jackson - black or white (vi hade soundtracket till sikta mot stjärnorna när jag var i 10-årsåldern och jag har mimat till den där låten oändligt många gånger)
* the temptations - my girl (finaste rösterna och låten ju)
*orup - teddy (vi såg honom på gröna lund när jag var yngre och jag tyckte den låten var så himla bra, sen när vi skaffade skivan så dansade jag och tinika till den låten jättemycket, problemet var att jag hade uppfattat att han sa "tält" istället för "teddy" och blev därför lite förvirrad när mamma sa att det var ett klädesplagg. att jag fortfarande kan låten utantill efter första lyssningen säger väl att jag har lyssnat på den rätt mycket i mina dagar)
* gyllene tider - sommartider (man får ju sommarkänslor, inte så konstigt kanske)
* strömstedt, orup och glennmark - när vi gräver guld i USA (den är fan bra)
* strömstedt, orup och glennmark - en jävel på kärlek (det var seriöst den bästa låten jag visste när jag var liten)
* the foundations - build me up buttercup (den är bara så glad)

vågade inte skriva upp alla låtar, en del är bara FÖR pinsamma


inget

fatta hur gulligt det skulle vara att ha en lejonbebis? eller varför inte en tigerbebis? jag såg lejonkungen och åt lite dyrglass idag. började grina direkt då mufasa försvararade simba och nala från hyenorna. sen så fortsatte det i omgångar till slutet typ. haha, patetiskt, men den filmen är jättebra. disneys bästa skulle jag nog säga. och jag måste säga att simba är det sötaste kattdjuret jag har sett, även fast han är tecknad. och jag är inte en kattälskare..

imorgon börar våran apu-vecka och jag har blandade känslor inför det. känns skönt att inte ha några vanliga lektioner och sådär, men samtidigt känns det drygt att anteckna och åka till olika ställen och sådant. men efter det så är det ju lov, och det är enbart acceptabelt. jätteskönt att när sportlovet är slut (gillar att jag redan har börjat tänka på sluten av loven) så kommer man inte ha så jättemycket ångest, eftersom påsklovet är just around the corner då.

annars så har jag laddat hem hela flight of the conchords-serien, har planerat att se den med mina kära vänner under lovet. har sett några avsnitt (råkade se det sista utan att veta om det) and it's looking pretty good. nejmen, den är sjukt rolig i alla fall. och efter bara en halvlyssning så är jag lite besviken på adam tenstas album. jag hoppas verkligen att det är för att jag lyssnat för lite, för han verkar lovande.

på tal om inget; om jag var carina berg skulle jag känna mig väldigt smickrad just nu, även om det inte var på riktigt så var det fint. väldigt fint.

yo

nu är det alltså lördag. vilket betyder att veckan som jag fasat för så mycket är över. och japp, den var jävligt dryg (engelskaredovisning, svenska referatprov, bokprojektsredovisning, engelskaprov och datakunskapsprov) men gick ändå relativt fort.
 
i torsdags hade vi redovisning av vårat bokprojekt, dvs vi skulle visa våra bildspel och våra bokomslag vi har gjort till en bok. när vi gick ner i filmsalen möttes vi av en hemsk syn; det satt tvåor där. "ska dom vara här?" började alla säga i panik, och yes, det skulle dom. jag och pernilla vred och vände oss i våra stolar, var allmänt drama-queen-aktiga och oroade oss för vad som skulle kunna gå fel där uppe, medan simu var en krigare och lugn som en filbunke. det gick dock bra förutom att våran film inte funkade och att det fattades några bilder, men det löser sig tills man ska visa det för föräldrarna.

annars gör jag inte så mycket förutom att titta på videor med daxflame, jag vill verkligen veta om han är seriös eller inte. hur som helst så är han fascinerande och världens roligaste!

några frågor?

1. Hur många album har madonna släppt?
2. varför är jag den enda som inte älskar guitar hero?
3. Hur många beck/wallander filmer finns det?
4. varför är min mamma snäll fast än jag är sur och otrevlig?
5. varför har jag haft ont i huvudet hela dagen fast än jag har varit ute i friska luften?
6. är björn gustafsson den nya komikern som nämndes i VR som röker  på?
7. varför är alla besatt utav one three hill utom jag?
8. varför kan vissa sjunga fint medan vissa inte kan?
9. är jag den enda som inte finner simpsons roligt?
10. tyckte folk seriöst att david hasselhoff var snygg när han var med i baywatch?

en hedersfråga bara för att göra tinika glad;
11. varför är moneybrothers saxofonist typ mer älskad än honom?


mannen

image7

just nu är det bara han jag lyssnar på. finaste

dreamers

Plus att T-Frudy gjorde mig så oerhört lycklig idag. jag tror att jag skrattade tills jag grät litegrann. En viss person sade någonting och tinika svarade honom med ett "va?". det var roligare än det låter. jag skrattar i alla fall så fort jag tänker på det.  jag pratade även med en viss person igår, gillade min reaktion, men enligt pernilla så hade jag inte "rösten" (thank god). a fun fact är att jag hittade grus i mitt hår efter "stormen" som var igår, och att timo jag tänker inte nämna sugarplum fairy är bokad till peace&love!!

hockey tas allvarligt

Pappa sitter och tittar på hockey och som vanligt så tas det som händer på TV:n extremt seriöst. Jag antar att någon i Skellefteå AIK har missat mål;

Pappa - Min mamma hade kunnat göra mål!!

positiv 2

glömde jag säga att jag inte är färdig med mitt bokomslag heller? och att jag ska till tandläkaren imorgon?

positiv

blä, det mesta jag känner nu är ångest. nästa vecka har vi tre prov, redovisning inför 60 personer och som grädde på moset har vi även en engelskaredovisning. jag orkar inte gå till skolan idag, men jag ska. jag orkar inte göra färdigt engelskan som jag inte har börjat med som ska vara inne på fredag (när ska jag lära mig att inte skjuta upp saker till den sista dagen?). jag har även en redovisning idag som jag helt hade glömt bort. jag ska prata om hur det var när jag var 14 år. har faktiskt ingen aning om vad jag ska säga, det finns liksom ingenting att säga känns det som. jag får väl prata om min konfirmation, då var jag ju 14. men man kommer inte kunna säga någonting roligt, hur ska då folk orka lyssna på en i fyra minuter? fan vad negativt det här inlägget blev, men just nu är det så jag känner, japp.

spola fram till 27:e mars!!!!!!!!!!!!!!

jo, jag kan.

nu var det längesen jag skrev någonting. en hel vecka. jag vet att ingen alla som läser den blir jätteledsen i ögat så jag tänkte ta tag i det nu. denna dag spenderades som precis alla andra dagar på skolan brukar spenderas. man går till lektionerna, drömmer, garvar, drömmer lite till och så vidare. efter skolan så skulle jag, tinika och pernilla hämta ut tinikas umeå openbiljett (umeå open förresten; mando diao, johnossi, neverstore, timo, the perishers, ceasers. julia = lycklig). på vägen dit hände någonting som jag föralltid kommer att minnas med glädje. det involverar tutty frutty, rakat, och röv. dock så antar jag att min hjärna har överdrivit hela händelsen, men det var i alla fall roligt. plus att jag tror fan i mig att julia&pernillas love calculator är den bästa uppfinningen sen sugröret!

..

Nu går Nils Karlsson Pyssling på TV4 film. Det roliga är att vi diskuterade den filmen på skolan. Jag har inte så många minnen från den. Förutom Tjofsan, den otäckaste varelsen som finns. Haha, jag tror att jag tycker att hon är värre än morran faktiskt. när jag hör melodin som spelas när hon kommer får jag typ ångest. anledningen till det var att vi hade ett band som man kunde lyssna på, ett sådant där när astrid lindgren läste in sina sagor. då hade vi i alla fall nils karlsson pyssling på band, och då pratade tjofsan och jag har altlid varit rädd för henne där. jag tror inte ens att jag skulle kunna lyssna på det nu. jag hade även lite problem med skönheten och odjuret, när odjuret blir arg, jag var jätterädd för han, fast man vet ju att han är snäll egentligen. nu måste jag gå, eftersom min storasyster är lite för besatt av sin dator, och absolut måste ha tillbaka den. skola imorgon, känner lite ångest, jao, fast ändå skönt att inte vara hemma. blir less på mina syskon osv...


RSS 2.0