umeå open dag 1 + övningskörning

umeå open igår var väl.. sådär. det var okej, hade inte så höga förväntningar. vapnet var bra, förutom the fact att dom inte spelade kalla mig. visst, dom kanske är trött på den låten och så vidare, men ändå. folk förväntade sig den, och dom nämnde den ju själv på scenen. man får ju offra sig även om man är less. hästpojken var också bra, trots att jag bara hört en låt (haha). just nu låter jag som en kråka, inte för att jag skrek särskilt mycket, utan för att det var så redan innan jag for. ikväll ska jag skrika åt mando diao, får se hur bra min hals mår då med tanke på hur den mår nu.

idag övningskörde jag också. jag var jättenervös innan och blev smått livrädd när pappa kom till mitt rum och frågade om vi skulle ut med bilen. jag sa extremt motvilligt ja. jag ångrar inte att jag gjorde det, det var ju jätteroligt! det kändes som att det var lättare än den bild jag har målat upp av det, dock så blev jag lite skrämd av farten en gång, var nära på att köra in i en av norrskenshallens stora väggar. men det löste sig!

cause it's true, I am nothing without you.

påsken har flytit på bara fint. har insett att det är bara jag i min familj som verkar ta det som ett högtid. min käre storebror (med stöd av resten av familjen, minus min lillasyster) var tvungen att ha på tv'n under middagen på grund av hockey, en tid då vi alltid målar ägg som vi tävlar med att knocka mot varandra. i år så valde jag att rita harry potter på mitt. eftersom min lillasyster är harry potter fantasten i familjen så frågade jag henne om hon kunde se vem det var som jag hade ritat på mitt ägg. tyvärr så förolämpade hon min konstnärliga sida genom att tro att ägget föreställde våran moder, vilket jag inte uppskattade.

imorgon beger i alla fall jag och perry oss till a-lagarna/de farliga kvarteren i hörnefors. och jag måste säga på tal om ingenting att with me av sum 41 kan vara den finaste låten som finns just nu. lyssnat på den repeat, och jag tröttnar inte.

snart är det umeå open, schemat nu tack!!!

boy bands weekend fortsätter i min hjärna

Till mitt försvar så måste jag säga att jag var oseriös, men det är så roligt att fortsätta driva skämten tills folk (och nästan man själv också) tror att man är seriös.

Sofia säger:

jag ska skriva en uppsats på musiken men jag vet inte vilka jag ska skriva om

Sofia säger:

det ska vara någon på 1900 talet

~ julia säger:

alltså en person?

Sofia säger:

ja, eller grupp

~ julia säger:

BACKSTREET!!!!!!!

Sofia säger:

eller man ska välja tex rock, och skriva lite allmänt om det. sen skriva om ett rockband

Sofia säger:

HAHAHAHAHAHAHA

Sofia säger:

varför är jag inte förvånad?


inledning till påsklovet

jag måste börja med att säga att igår hade jag en av mina roligaste bussresor någonsin. längst fram upp i våningsbussen funkade det finfint att vinka åt alla som for förbi oss. bäst var det att vinka inför alla stillastående bilar på e4an. det var...blandade reaktioner på våra vinkningar, men mest positiva!

nu är det i alla fall påsklov! en av våra lärare drog ett jättelakt skämt på elvatiden som jag för en miljardsdel sekund trodde på. han sa att ingenting värt hände efter lovet vecka 18 (som bara vi midgårdare har he-he) och att vi kunde börja söka jobb och ta sommarlov redan då. elakt. jag funderar på att skolka från vecka 19 fram tills sommarlovet bara för att han sa sådär.

just nu så lyssnar jag på musik och undrar om jag är osynlig för att min familj inte verkar lyssna eller höra vad jag säger. det där lät emo, själv tycker jag det skulle vara coolt att vara osynlig. ett tag i alla fall!

mitt lov känns rätt planerat redan, biggiz på söndag, pernilliz på mån-tis, chilla med att titta på mando diao, timo, vapnet, the perishers, neverstore, johnossi och så vidare från tors-lör, och sen är lovet nästan slut. men jag gillar det i alla fall och har aldrig taggat något event i umeå så mycket som nu! fast en fråga bara; varför funkar inte umeå open schemat? nu är det ju bara en vecka kvar ju, man vill ju hinna planera hur man ska se allt!

boy bands weekend

VH1 har boy bands weekend, vilket har inneburit massa smörlåtar på min hjärna. alldeles nyss var det i want it that way med backstreet boys, den är ju classic! och man kan inte ta videon seriöst eftersom all the small things och den är väldigt lika. love blinkis!

~ julia säger:

NU ÄR DET BACKSTREET BOYS!!

~ julia säger:

jag sjunger

~ julia säger:

satsar somfan

Sofia säger:

hahahahahahaha

~ julia säger:

såg denna videon igår också

~ julia säger:

har den inspelad på tvn HAHA

Sofia säger:

HYAHAHAHAHAHA DU ÄR JU STÖRD


lite senare...

~ julia säger:

nu är det westlife också!!

Sofia säger:

lyllo dig

~ julia säger:

can't belive that i'm the fool again, i thought this love would never end1!!!

Sofia säger:

HAHAHAHAH

Sofia säger:

du verkar ha mycket att göra
even when it hurt it was always you who shined

nu känns det som att det var längesen jag bloggade. i onsdags såg vi estet-ettornas projekt. det var faktiskt bra, dom verkar ha haft roligt. typ alla jag känner som jag berättade för om projektet frågade samma sak; "varför är inte du med?" och jag fick förklara att jag skulle om jag fått.. dom verkar haft kul som sagt. i fredags såg jag också urinetown, en musikal gjord av östras elever. fattar inte hur någonting som kommer från skolan kan vara så bra, det kändes värsta proffsigt.

just nu känner jag mig less på allt och alla och det känns som att allt och alla är less på mig också. det där lät lite emo. nejmen, lärare som inte sätter närvaro på en även fast man var på deras lektion och pratade med en annan lärare för att sedan gå ut och sätta sig finns inte på mitt hjärtas tavla. får man närvaro om man är på en lektion fast man sover? kanske vi fick höra tjugo gånger. förstod inte ens vad hon menade. vi jobbade ju.

det där med att jag känner mig less på allt och alla är inte riktigt sant (det var mest riktat mot läraren tror jag). någon man inte lessnar på är David Archuleta, check him out på youtube eller american idol. riktigt duktig, och så är han i våran ålder också. det är vid sånna tillfällen man märker att man inte gör så mycket med sitt liv, hahah.


lov

nu är lovet slut, men jag sörjer inte så jättemycket. inte än i alla fall, i kväll just innan jag ska sova lär det vara annorlunda. jag har i alla fall gjort reklamanalysens tre olika delar, och det känns sjukt skönt. jag var ändå i tid, om jag tänker att den ska vara inne på tisdag. på tisdag ska jag för övrigt på något som jag tror hette electra show. det låter som att det är typ en show med gladiatorerna, eller något med dans, men det var visst något med hedersmord och sådär. pappan i jalla jalla var med, jag tyckte det lät intressant.

detta lov har jag känt ångest, trötthet, glädje, ensamhet, nervöshet, lättnad, sorgsenhet, surhet, rastlöshet, och typ allt man känner en vanlig vecka. jag har även varit på olika platser; robertsfors, umeå och skellefteå. och antagligen; nordmaling, något jag gärna skulle ha sluppit. trots att jag nästan inte har gjort någonting (jag brukar inte göra så mycket på loven) så har det varit bra. jag känner mig ovanligt optimisk, trots att det är söndag och lovet är slut. men man vet ju att ett nytt lov är just runt hörnet! då blir det att leta påskägg.

JUSTJA, INGET UGLY BETTY A.K.A TANDSTÄLLNING!
funderade hårt på om jag skulle börja grina och krama tandläkaren, men det kändes lite för mycket. men glad blev jag. och mamma, hon blev också glad. kanske nästan gladade, med tanke på hennes tandläkarskräck (som hon mer eller mindre "lyckats" smitta av sig till mig.

if you're into it

de förra två inläggen har handlat om den underbara serien flight of the conchords. den rekomenderas varmt och garanterar mycket LOL:ande!! jag vill vara som dom, även om det inkluderar ett besatt fan, en störd manager och en allmänt cool (hot bod, gross face? just hit that shit from behind) kompis som bor med sina föräldrar!

idag var jag och fikade tillsammans med tinika och fia på efs. det var mysigt och vi hann med lite brottning, mjölning, fotning, lätt försök till irländsk julafton och lite räven och kycklingen. senare på kvällen begav vi oss till min lya och såg sweeney todd med the lovley johnny depp och coola tim burton.

fyfan, säger jag bara. kan nog ha varit en av de mest obehagliga filmer jag har sett i hela mitt liv. som jag sa, jag brukar inte vara så känslig mot splatter-filmer, men den där var nåt extra kan jag lova! jag satt på helspänn exakt hela tiden, skrek så fort jag såg ett obekant ansikte, eller när sweeney todd visade sig.. det bästa var ändå efter filmen när fia skulle ge mig pengar och jag typ hoppade en meter. kändes verkligen som hon skulle dra fram en kniv. sedan gjorde tinika samma sak.

efter att mina vänner lämnat mig så mådde jag fan psykiskt dåligt, men jackass muntrade upp mig litegrann, i alla fall när raab himself och ryan dunn klädde ut sig till varmkorvar. eftersom hela min familj förutom min storebror är i lycksele så fick jag helt enkelt tvinga honom att stanna uppe med mig. eftersom jag hade spelat in ett avsnitt av singing bee så löste det sig ganska bra.

imorgon fyller min syrra the big 21, grattis fis

bäst

Jemaine - So..Hopefully, that made you feel better.
Bret - Can I please have a look at the lyrics? This is another one of your weird songs, man.
Jemaine - In what way?
Bret - What's that about "sometimes i put a wig on you when we're on tour?"
Jemaine - Put a wig on you? No.. It didn't say anything like that.
Bret - Well, that's definitely a bit gay.
Jemaine - What is?
Bret - Putting a wig on me while i'm asleep.
Jemaine - I think.. Sometimes you hear what you want to hear. It wouln't be gay to put a wig on a man and pretend they're a woman. How could that be gay? If you're pretending they're a woman? Not that i did it.

Hey gingerballs, where are you going?...to a dick-meeting?

image8

gårdagen

som förväntat har jag lyckats bli hånad över min spellista. förstår inte varför (eller, jo..). men jag blir glad i alla fall, så den funkar ju. förutom när jag fick stå upp i  torsdags på bussen, då var jag arg kan jag lova. igår var jag och tre vänner och åt pizza, det var trevligt. det bästa var när vi började prata om rönja rövardotter och jag skulle komma på vad skallepär hette. och av någon helt störd anledning så trodde jag på fullt allvar att han hette "Gamle Isak". nu i efterhand antar jag att jag tänkte på gammelmor pilrot - men vars kom isak ifrån? sen diskuterade vi  att i alla astrids lindgrens sagor så är det en litet barn (oftast huvudrollen) som är lite ohälsosamt intresserad av en äldre person. exempel; lotta & tant berg, Rasmus & luffaren (vad heter han?), Emil & Alfred, Madicken & Abbes pappa och så vidare och så vidare.

idag har jag för övrigt gjort typ en fjärdedel av apu-rapporten (viktig information - den ska inte vara inne förrän om typ två veckor!!)

RSS 2.0