"johan är den nya johan"

idol. alltså hjälp. på slutauditonen så kände jag att det var hög nivå på tävlingen och att jag kände mig taggad. men nu när det väl har börjat så zappar jag allt oftare över till top model. det känns som att de flesta roliga redan har försvunnit från idol.

förra året fanns det en johan. detta år finns det en johan. båda kommer bli höstens irritationsobjekt känner jag starkt på mig. att han slaktade the killers fick mig inte att gilla det mer. under hans framträdande började jag först garva, sen le, sen i princip rodna och sist bli illa till mods. jag gillare inte.

random

idag har vi bara haft halvdag på skolan, vilket gjorde att jag fick åka hem tidigt. jag = glad.
jag och tinika har sett på heroes, saknade mohinder dock (vill ju veta mer om hans galna förvandling) och spenderat tid i panic at the disco chatten. man blir alltid så glad, folk är verkligen otäcka på riktigt! vi tänkte fixa våra bloggdesignar, men det kändes allt för satsande och jobbigt.

idag fick jag även massa gamla bilder. jag gillar inte min frisyr. jag har en lugg, lika lång som peter petrellis! 

with a bullet in the chest you cannot run

jag vet inte riktigt vad jag vill skriva. kanske att jag älskar panic at the disco så mycket att om inte jag får se dom live innan dom lägger av eller whatever så kommer jag att dö. har eggat massa covers och livelåtar i typ tre dagar, man sitter typ och känner sig gråtfärdig, så fint är det. brendon urie är verkligen min drömman. han är ju bisexuell också, måste bara tilläggas! och jag vet att jag är lite dramatisk, men det är sådär på kvällskvisten (finns det ett sånt ord?) och det är så jag känner, så yahoo.

annars så såg jag ett klipp där travis barker grinar, ett live från flygolyckan han var med i (rip little chris och de tre andra som dog). jag blir så ledsen, fan vad hemskt att vara med om en sådan sak. travis, hans mamma dog ju när han var i tonåren också, lillen..And her nose starts to bleed,
A most beautiful ruby red

försenade lärare

hatar när lärare kommer försent. det är inte just det som stör mig, men när dom försöker att få eleverna att tycka det är jätteroligt. detta har hänt våran klass två gånger i veckan, och båda försökte göra det till en rolig grej.

lärare nr 1;
"haha, jag hade glömt bort att jag hade er, så jag satt och fikade!"

lärare nr 2;
"men börjar vi inte halv? jaha, vi börjar kvart över, ja, jag trodde vi började halv, haha!"

blä

jag orkar inte satsa!

coldplay var i alla fall hur bra som helst, och nog det finaste jag har varit med om. jag visste att death and all of his friends skulle passa som live-låt! sen så blir det ju bara bättre när man gång på gång hör hur avundsjuk folk blir.. jag gjorde t.e.x min chattkompis från usa avundsjuk! ;).

idag har jag klippt mig, min frisör kämpade hårt för att jag skulle få någon form av lockar, eftersom jag sa att jag hade självfall.. det lyckades väl någorlunda, grejen är det att nu har jag mouse och nåt annat klet i, så imorgon lär det väl se ut som skit!

idol

jag hade planer på att inte skriva här förrän någon form av ny design kommit upp, men nu måste jag ju bara skriva om idol. jag älskar den nya juryn väldigt mycket (anders bagge <3) men what went wrong at the slutauditon? hur kunde inte erik ljung (luke wilson-look-a-liken), said (fin-stilen, hans glasögon!) och kristoffer (kattungen) gå vidare. och så skickar dom vidare en skabbig otäck 12-årig flicka som säger att han är en kille som är 16.. jag köper det inte!

ursäkta röran

jag ska försöka kirra designen så att jag orkar skriva här. jag är lite för oduglig. håller på att ta tag i det i alla fall!


uppdatering..

det var ett tag sedan jag skrev sist men woops så var hemsidan helt annorlunda uppbyggd och så vidare. idag har jag gått på stan och köpt presenter (varför fyller alla år i september? trodde det var mars som var förökningsmånaden) och nya skor, känns som att det är på tiden när det är hål igenom. R.I.P mina svarta, we had a good run, and i loved you. okej, jag börjar bli trött nu. imorgon har vi skolfoto, våran klass ska vara brottslingar, jag ska bestämt ha en nylonstrumpa över mitt ansikte, det kommer se bra ut.

detta är för övrigt bloggen som skapade ett jädrans rabalder under våran samhällslektion;

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.993687

fortfarande fin!

RSS 2.0