känner igen den där typen av samtal


manbabies

Detta är för övrigt mina manbabiesbilder;

   

.

kände att jag var tvungen att skriva något, jag vill inte att James Blunt ska vara det första som dyker  upp när man kommer in på den här sidan. På torsdag har jag ett stort ekonomiprov jag måste ta tag i snart. Blä.

wallpaperFin wallpaper på James Blunt. Ser ut som att han sitter i en rullstol. Jag vet inte när jag har sparat denna bild, men jag hittade den på min dator idag.

godisregn i biblioteket

idag var det godisregn på min skola. det är lite obehagligt med tillställningar där något gratis och ätbart serveras, folk beter sig som om de inte ätit något på hundra år, helt galna! folk i princip kastar sig ner på golvet för att fånga godisarna som finns där. jag och några av mina vänner valde att se spektaklet från övervåningen, och övervägde om det inte skulle vara lite kul att kasta en mandarin på dem där nere. vi bestämde oss för att det var lite för djärvt. men det hade varit roligt.

debatt

vi ska skriva en debattartikel på svenskan. jag kom på att det enda rätta egentligen är ju att debattera om vilken sida av mackan man ska bre på. det kan dock bli svårt, men det vore underbart..

Part-ADet första som kommer upp när man googlar part-A. Det är Finlands första manliga berpershopkör. Vad är då barbershop?

Den nordiska barbershoporganisationen SNOBS (Society of Nordic Barbershop Singers) förklarar det så här: "Att framföra en sång i barbershopstil innebär att man
- sjunger fyrstämmigt utan ackompanjemang
- sjunger med stor inlevelse och djupt engagemang
- förstärker sången med koreografi, dekor och scenkläder

Varje dag lär man sig något nytt!

Huge Hugh

Jag och mina systrar sitter och kollar på Skins.

Jag- Det där är ju Marcus från About A Boy. Kolla! Han har verkligen växt upp sen den filmen. (Min syster kollar inte..)
Jag- Men kolla! Alltså lillungen.
Fia- (försöker vara överlägsen) Jahaaa, trodde det var han Huge Grant!!
Jag- Alltså.. Han heter Hugh. Hugh Hefner heter inte direkt Huge Hefner!
Fia - Va..? Gör han inte?

ledsen..

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article2233878.ece

så himla hemskt. så sjukt söt liten pojke.

kändiskåt

eftersom jag redan bekänt min kärlek för diverse kändisar med blogginlägget jag skrev efter mitt samtal med soran kan jag ju lika gärna berätta att jag och frisén såg denna man idag.

http://www.norrlandsoperan.se/default.asp?id=9017

blandskiva 4

Okej. Detta är sista inlägget rörande min blandskiva. För nu är den slut.. Och den sista låten var.....*trumvirvel*
Kung i baren med Magnus uggla... nice....
den näst sista var en liveversion av run to the hills med iron maiden. why?

blandskiva 3

E-type.................

blandskiva 2

Nu kom visst lite The Rasmus, Westlife och Sean Paul ft. Beyonce.. Jag måste säga att jag är besviken på mig själv.


-----------------------------

Okej, efter ett tag kom All the small things med Blink 182, det får man respektera! Nu är det dock My heart will go on med ett halvläskigt montage med ljudklipp från Titanic. Fast det är lite sött också. Jag vet att dessa inlägg inte är spännande på något sätt, men jag spenderar hellre min tid på detta än på att skriva om språklag.

blandskiva

Innan ipodens tid brukade jag bränna blandskivor med låtar jag tyckte var bra. Min lillasyster hittade en som jag brände när jag gick i sexan eller sjuan skulle jag tro. Jag blir lite mörkrädd måste jag säga. Det är en fräsch blandning av The Ark, Backstreet Boys, Ted Gärdestad, Lisa Miskovsky ft. Dennis Lyxzen, Mendez och Hardy Nilsson. Och jag har bara kommit till spår 7.

det är bra med storasystrar

Jag tycker om min storasyster Sofia så himla mycket! Särskilt när man hör sin mobil ringa och redan då börjar man ana ugglor i mossen, och vips så är det Soran som ringer och han är världens sötaste och just nu går jag och pernilla (som också var här och fick dela glädjen) på små moln och jag vet inte vad! fina människa!

thailändsk nässpray

Som jag kanske har skrivit tidigare i min blogg så har jag ett problem - jag är tät i näsan i princip året runt. och då menar jag så pass tät att jag alltid går runt med nässpray och diverse näs-saker så att jag kan sova på bussen, sova över hos folk och så vidare. Min kära moster vet om detta, så när hon och hennes familj for till Thailand kom hon tillbaka med en mystisk grej till mig som jag öppnade på julafton. Jag slet upp paketet och trodde att de skämtade, det som låg i såg väldigt misstänkt ut. Det är liksom en silvrig, burkaktig liten grej som jag aldrig skulle våga ha i handbagaget på ett flyg.

Anledningen till att jag berättar detta är för att idag när jag satte mig på min säng såg jag locket till denna mystiska grej och då började jag ana ugglor i mossen. Det visade sig att den hade gått sönder, och då så kom jag på att jag äntligen kan ta reda på vad som finns innuti. Men det var inget vitt pulver som jag trott, utan en liten genomskynlig mystisk påse med ett brunt pulver i. Besviken som jag var bestämde jag mig för att lukta på det. Det skulle jag inte ha gjort. Även fast grejen var trasig (var. jag har lagat den nu) så luktade den stark som attans. så stark att jag tror min näsa domnade bort en stund, den var alldeles kall, och ja, det kändes inte 100% angenämt.

!!!!!!!!!!!!!!

blink-182 is BACK!!!!
February 8th, 2009

Hi. We’re blink-182. This past week there’ve been a lot of questions about the current status of the band, and we wanted you to hear it straight from us. To put it simply, we’re back. We mean, really back. Picking up where we left off and then some. In the studio writing and recording a new album. Preparing to tour the world yet again. Friendships reformed. 17 years deep in our legacy. Summer 2009 Thanks and get ready…älskade älsklingsälskningarna! åååh jag är så lycklig just nu!!

the kite runner.


vinter

I fredags åkte vi skridskor på gympan och det är vid sådana tillfällen jag verkligen känner att jag inte är en äkta Lundqvistare. Min familj består av sex hockey-besattaintresserade, och sen så kommer jag, som inte kunde bry mig mindre, och som dessutom nu för andra året i rad är bevisad att vara världens sämsta skridskoåkare. Det blev precis som förra året, och som jag farhågade; jag var inte med och lekte med de andra barnen, utan fick åka på sidan av tillsammans med en av praktikanterna som var på besök. Det visade sig vara riktigt trevligt, i alla fall om man ska bortse från själva skridskoåkningen. Efteråt var tårna oexisterande och vi var alla snabbt tillbaka i omklädningsrummet. Det är vid sådana tillfällen man verkligen uppskattar sina skor!

Nu vill jag bara att vädret ska bli bättre, det är faktiskt läskigt mycket snö ute nu, och jag är inte en vintermänniska på nåt sett. Hatar nog allt som har med vintern att göra, förutom att det ser fint ut. Jag sitter inomhus med mitt duntäcke och lyssnar på fransk musik, är väl snön okej. Fast nej, jag skulle mycket hellre sitta och lyssna på musik och se lite grönt utomhus.


that's what she said.

Jag satt och lyssnade på Backstreet Boys på Spotify (varför jag lyssnade på dem är högst oklart - även för mig själv) då jag såg att de hade en låt som hette that's what she said. Så rätt!

and so the cutecumber fell in love with the tomato.


RSS 2.0