tjejmagneter

En av favoritaktiviteterna i Stockholm är att peka ut alla som steker extra hårt. Jag såg en kille och sa till min lillebror.

Jag: Fan vad han stekte!
Anton: Ja! Och så har hund och allt..!
Jag: ..Va?
Anton: Ja, en av de bästa tjejmagneterna.
Jag: Jaha, är det?
Anton: Ja, en av de bästa tjejmagneterna är hunden.. Eller bilen... Eller pengarna.


kan inte hjälpa att jag blir glad....

Fick ett samtal av min storasyster som är i Borlänge på Peace&Love, där hon berättade att The Kooks hade ställt in på grund av sjukdom. Även om jag tycker synd om alla som köpt biljetter (hade jag farit hade det nästan enbart varit för deras skull) så kan jag inte hjälpa att jag känner mig lite lättad över att jag inte missade dem! Eftersom min storasyster var glad ändå så tycker jag det är helt okej!

Nu är jag hemma från stockholm också förresten.

gratis smskompis

Både jag och min lillebror har fyllt på våra mobiler så att vi nu har gratis SMS. Det har lätt till en del ovärda "konversationer"..

Anton: Hej gratis sms kompis
Jag: Tja! Vad gör du? Jag sitter på toa
Anton: Jag med
Jag: Kul. Då syns vi snart! Visst är det kul med gratis sms?
Anton: Ja
Jag: Älskar dig
Anton: Det sama

Jag känner inte att han var lika exalterad som jag, men nog dög det allt!

my alarm goes off and I jizz in my pants

Igår kom Linn hem från Mallorca, så idag ska vi träffa den lilla parveln, som för övrigt inte är så liten längre, körkort och allt. Ikväll ska vi styra finmiddag (alltid när vi ska göra någonting brukar det bli så att jag och tinika tvingar alla att ha finklätt som dresscode, och jag antar att det blir så idag också - cause it's awesome).

Idag när jag skulle göra min att-göra-lista för helgen så insåg jag att det var nationaldagen. Då fick jag ett litet hugg i hjärtat av saknad. Fina storasyster Sofia, förlåt för att jag inte kom och hälsade på dig den här helgen. Men vi syns ju nästa vecka, puss!

Nu ska jag sitta och ha one-man-show-party med jizz in my pants, i'm on a boat, dick in a box samt mina red cups - straight from the US!!


MTV movie awards

Alltså, jag älskar Andy Samberg. Hans "Throw your hands in the air" är lätt sommarlåten jag kommer lyssna på! Och jag måste bara påpeka för alla som bryr sig att jag visste vem han var/ gillade honom lite för mycet innan MTV movie awards och innan alla andra! hoho. Lite sådär fin information på kvällskvisten. Imorgon är det fotbollsturnering, jag hejar på er Tinika, Hilda och Frisén!

Plutte!

prom queen

Läste just om en gay guy som blev prom queen på sin skola. Det var fint tycker jag!

RSS 2.0