stop this train

Har hunnit med mycket ikväll känns det som. Umgåtts, fått luggen klippt, fikat, försökt komma på vilka disneykaraktärer mina klasskompisar är, pysslat lite i photoshop, googlat heath ledger, tittat på OS(!!!), gjort frida glad med hjälp av msnljudklipp, och bara älskat flight of the conchords och Dave's pearls of wisdom. Har gått tillbaka till en av standarddesigerna på bloggiz också, eftersom den andra var helt förstörd. Ska försöka fixa det någon dag, om jag kan och orkar vill säga!
Nej nu måste jag krypa till kojs tror jag!

flight of the conchords

Jag och Jemaine.. We got it down! (har börjat se om en av världens bästa serier).hoho jaja

efter att ha svurit och svurit åt både blogg.se och minabibliotek.se är jag finally tillbaka på banan! På tal om "finally". Idag har varit en sådan där dag då jag har lyssnat på pinsamma låtar (de är speciellt pinsam när man avaktiverar "vad jag lyssnar på" på msn). Jag kan dock avslöja att Finally med Fredrik Kempe var en av dom! HAHA, excuuuuse me princess om den är bra.

Idag har jag och tinika sett lost. Avsnittet handlade mest om denna man:Sen strösåg vi lite på the secret life of the american teenager.
För oss handlade det då mest om denna man:
(L)Lite love såhär på kvällskvisten är aldrig fel..
Ikväll har vi hängt med Lee som är från USA. Det var kul. Jag vill också bo i USA.

.

Jag har en liten besatthet, eller snarare något jag är amazed av. Det är hur de förändrar google-loggan! Det kan verkligen vara spännande, och ibland är dom så himla fina! Men nu.. OS-loggor... SÅ gjort att ha de tre dagar i rad.

Plus att idag har varit en dag fylld med that's what she said. Det blir lätt så när man pysslar och grejer ska in i hål..... Kunde dock in få utlopp för alla that's what she said.

En rolig bild:TV4

Jag mejlade just TV4 och frågade om de inte kunde börja sända Gladiatorerna. YOUR WELCOME! Hoppas dom svarar..


tre tre tre del ll

Fia blev så nöjd när jag jämförde (stavas det så? såg mystiskt ut) henne med Gabe Saporta. Glad alla hjärtans dag på dig också, kära syster!


tre tre tre

Igår umgicks jag med dessa damer:Eftersom det är alla hjärtans dag kan jag ju lika gärna säga att dom är några utav de bästaste, och att ingen förstår kärleken till Disney och maskerader bättre än dom.


OS

Jag är redan less på OS!! Seriöst, make it stop!!

Googleloggan:Sist jag kollade så var inte en man formad som ett O...

Nej, tacka vet jag TV400 som kör kampanjen "Byt till en OS-fri kanal"!


bebisar, bröder och life as we know it

Jag är trött.. Tänkte lägga upp en bild som symboliserade det så jag sökte på "trött julia" på google. Det kom typ BARA upp en massa bilder på bebisar som låg och sov. Kändes inte riktigt OK att lägga ut dom här. Sökte sen på "trött julia lundqvist". då hittade jag först en bild på min lillebror, och sen en bild på min storebror. Är väl mer OK att lägga ut dom här, but why would I?

Idag saknar jag en av världens bästa ungdomsserier, life as we know it. Kanske den bästa. Alla amazink 13 avsnitt finns på youtube, så inom en snar framtid ska jag nog se om dem för fjärde eller femte gången. Älskar grejer man aldrig blir less på!

Kolla klippet, hur bra som helst!

http://www.youtube.com/watch?v=q7Dzwxv26xE

Nepp, måste nog se första avsnittet nu. Bye!

ice ice baby

Hade just värsta kampen med mig själv.. Ni vet när det finns en liten isbit kvar i glaset, och så vill man verkligen äta den? Och så snurrar och snurrar man på glaset (och isbiten snurrar också) och det enda sättet att få tag i den är om man tar en jättestor klunk? Jag tog klunken, OCH SVALDE ISBITEN!!

-----------------------
uppdatering

det var inte det som var mitt mål. jag ville ÄTA den

bilderna får tala om hur min fredag har spenderats


Tårta och radio tillsammans med textganget


Ett obligatoriskt gruppfoto (Hellans bilder, hon var den enda med vett att ha med sig kamera..)


Jag och Mimmi hittade en webbkamera på synoptik. Man kunde dessutom mejla bilderna till sin mejl - which I totally did!


Såg denna stört vackra film på bio! Disney har det verkligen i sig fortfarande.


Nu blir det att ta tag i historian. På en FREDAGSKVÄLL.

Fast först måste jag googla lite mer princess and the frog-bilder...

RSS 2.0