update ya'll

Ber om ursäkt för att inte uppdaterar något här. I förrgår hade jag "avskeds"-middag med mina fina kollegor, så nu är jag i den arbetslösa djungeln. Fick så fina presenter av dem, och de fick mina tårar i utbyte, haha. Så, jag kommer säkert peppra er med inlägg nu, heheh.
 
Vad har hänt på senaste?
Fin midsommarafton med några av mina bästa vänner.
Midsommardagen firades på Norrbyskär med massa fina vänner!
Min fantastiskt duktiga lillasyster har tagit körkort!!
Och tiderna med Skärgårdscafét har äntligen börjat.
 
Men nu regnar det! The City, Pyssla och baka står på schemat.
 

fina

Heath i 19-20-årsåldern.
 
 

glad midsommar på er!


this gon be good


yahoo

Jag har tagit helg mentalt så jag inbillar mig för ofta att det är midsommar imorgon. Kan även vara för att vi firade på jobbet idag; en midsommarstång, dans och marängtårta! Inte jättesvårt att jobba då om man säger så. Plus att är så glad!!!! Sommaren är här och allt känns roligt. PUSSTänker fuldansa på mitt rum till min pepplista and I regret nothing!

skojs

Lillhjärtat är så fullt av kärlek efter gårdagen! Grillmiddag med bål och andra trevligheter tillsammans med Mysgänget, för att sedan åka taxi till stan (kvällens guldstjärna till den söta taxichauffören som lite diskret stängde av taxametern när vi hade en lång bit kvar), och träffa massa kända ansikten på TC. Börjar märkas att det är sommar!


mystery derp

Nu har jag varit hemma från London en halv vecka. Det har varit en jättebra resa, men det har varit full fart sedan vi kom tillbaka, och väskan är fortfarande bara halv-urpackad. Så jag känner mig fortfarande ganska sliten.

Men vi har hunnit med så himla mycket! Irrat bort oss, strollat i massa fina parker, varit på fyra olika museum, sett andra landmarks, firat drottningen med en kvarts miljon människor (och fick vår London theme song), sett musikalerna Shrek och Wicked (W var helt amazing), sett Nicholas Hoult och Jennifer Lawrence på tunnelbanan (!!), förlorat all respekt för The All American Rejects, diskuterat med ett äckel på Speakers corner, besökt St. Paul's cathedral, samt sett Blink 182 (som var det bästaste) och bara varit hur glad som helst. Inte illa pinkat på en vecka ändå.


Le airport.

Drottningens diamond jubilee.

Kensington Gardens.

Disney Store!

Tate Britain (tips till alla som ska till Lolle - far dit på kvällen! Vi var nästan helt ensamma i museet).
Bild från Mimmis kommande artsy-utställning "Livet under ett paraply".

Cannon penis!

Försökte kändisspotta på Primrose Hill (även samma ställe som de är på i 101 dalmatinerna!!)

Utsikten från St Pauls.

Blinkis!

Lite derp och fint bordskick sista kvällen!

when you wish upon a star osv

Som så många andra människor så har jag en innan-jag-dör-lista. En del punkter är lätta att uppfylla (som att få kasta en slushie i någons ansikte, Glee-style), medan vissa är lite mer krävande och som man kanske inte ens trodde någonsin skulle inträffa.

På lördag får jag pricka av en punkt på min lista. Jag och Tinika ska nämligen se våra största högstadiekärlekar Blink 182 live. Jag tycker det känns så konstigt och sjukt att jag knappt har tänkt på det, men nu såhär dags då jag egentligen borde sova så tänker jag bara på hur amazink det känns.

När någon frågar mig vilken min favoritlåt är så tänker jag alltid först på denna:


Jag är redo för London helt enkelt!

mormor!

Igår fyllde min fina mormor 70 år. Tycker hon var så himla fin när hon var ung (fin nu också såklart). Vi firade henne tilllsammans med släkten, bland annat kusinerna från göteborg och storasyter från stockholm, så huset är fullt! Men hon hade en bra födelsedag. Nu ska jag gå och lägga mig så jag imorgon kan börja med det jag har gruvat mig för. Att packa...

Mormor och morfar på tiden de var tillsammans.

RSS 2.0