SKOJS!!

Skulle på inflyttningfest ikväll, var jättetaggad. Blev sjuk. Gör läxa. På en lördagkväll.
 

Tatuering!

Idag har jag tatuerat mig!!
 
Skoja ba, den är fake, hehe..... Lovade ett barn att jag skulle visa mina fina Disney-tatueringar (heter de gnuggisar?? Känns som att de heter så. Fast gnuggisar känns även som sudd) som jag fick av min lillasyster, så det var bara att ställa upp!

roligt

Underbart, och framförallt en bättre text!
Dessa fantastiska bilder fanns med på baksidan av en klänning jag köpte på Asos.
Glass som min käre storebror hittade när han var i Ukraina och kollade på fotbolls-EM.
Lycka på MSN.
Min Tumblr-dashboard. Var sannerligen inte redo for that jelly!
En amazing bild bara.
 

Slut på det roliga

Yours truly har blivit brunett!
Har nevah evah varit såhär mörkhårig, men hittills känns det bra, känner mig redan smartare.

Pyssel

Igår var jag och Isa i pysseltagen!
Isa gjorde en fjäril, samt ett fågelpar i en tavla av notpapper. Jag fixade till en feta ost-burk.
Jag pimpade även en vinflaska så att den blev som en vas, samt satt färgad tejp med namn på mina kameraladdare eftersom att jag aldrig ser skillnad på dem. Isa gjorde klädnypor till kärlekspar (ett gammalt par, samt Ariel&Eric och Prince Charming och Askungen), och pyntade en gammal barnmatsburk.
 
Detta gjorde vi såklart till vår julspellista, lika bra att börja tagga julen nu!

det här med en distanskurs..

.. Kanske inte den bästa idén jag har haft. Är redan nu sen med uppgifter som jag inte ens visste existerade (har typ aldrig i mitt liv lämnat in uppgifter försent så jag antar att jag blivit en rebel nu!!!! YOLO) och jag läste idag att kursen motsvarar cirka 10 timmar i veckan. Det och heltidsjobb, hehe.... Känner att jag har tagit mig vatten över huvudet.
 
Jag mot dattan idag.

Lyckan..

.. När man går in på Facebook för att spela lite Songpop och man möts av detta:

It's a monday

T's birre var ba fin, och hon verkade nöjd själv. När vi skulle hem med nattbussen och den inte kom förrän aslång tid hade gått fick vi deja vú från i vintras när vi väntade på en buss som aldrig kom för att den gått sönder. Det börjar alltså bli lite kallt ute!
 
Men jag försöker att embrace kylan och hösten. Jag brukar alltid få någon form av höstdepp, men det ska jag försöka undvika i år! (Förra året åkte vi i och för sig till London, det gjorde ju att man var på bra humör - en utlandsresa i Oktober anyone!?!? Jag röstar på New York eller Dublin). Hehe, ~*svävade iväg*~ lite, but still.
 
Nu ska jag duscha och sedan skriva klart min önskelista, inte så långt tills jag fyller år vettni! Hehe.

Money can't buy you class

Alldeles strax ska vi fira Tudster födelsedag! Eftersom att vi har eggat denna låt från New York-housewives så är temat därefter också.
 
Jag känner att min outfit är samma outfit som jag skulle ha på en middag as first lady efter att jag och Barre gängat oss.

feelz

Den här boken som jag bloggade om förra året har precis blivit film! Och med Dakota Fanning (med en brittisk accent) och Kaya Scodelario i huvudrollerna till råga på allt. Kommer bli bra och sorgligt känner jag på mig.
 

På tal om Disney 2

Brave var amazink, det är ju som bekant något som är smått magiskt med Disney Pixar.

Till något annat; igår hade Fyran höstpicknick i Lisas stuga som vi inte visste existerade. Soppa, fika och kaffe, och musik som Tudds stod för gjorde det till en perfekt dag. Man har så himla fina människor runtom en känner man ibland!

 


RSS 2.0