VP m LGH

Som alla som läser detta säkert redan vet så kammade jag höjden av vuxenpoäng förra veckan - nämligen en lägenhet! Min allra första lilla etta på teg. Känns lite läskigt men mest oerhört skönt och kul faktiskt. Att få inreda själv och ha någonstans att sova i stan (hehe) känns ju väldigt bra. Att ens pappa svarar "fuck you" när man frågar om han kanske kan kolla på klippen han filmat från hockeymatchen de just var på lite tystare gör ju inte det hela värre heller!
 
Excuuuse kvalitén men ja. Så när jag kommer hem från utlanne' i mitten på maj är det bara att flytta in!

Riktig myssöndag :-)

Jag har fått någon sorts nykärlek till pussel. Tror att det har att göra med att jag lägger ganska mycket pussel med kidsen på föris, och där är 60-bitarnas på precis lagom nivå. Så VARFÖR trodde jag att det skulle vara en bra idé att dra fram 1000-bitars-pusslet vi fick av mamma och pappa i julklapp?
 
Min egen webbkamera-bild visar en halvless Julia och en derpig Isa. Här hade vi precis börjat, så min sårade min var inte så äkta. Någon timme senare däremot........
Från mammas Instagram. Vid denna tidpunkt hade jag hunnit yttra obehagligt många svordomar (och då svär jag typ mer än någon annan jag känner) och gett upp och lämnat och kommit tillbaka till bordet x antal gånger.
 
Så, ja.. När vi försökte rulla ihop pusslet i pusselmattan några timmar senare var vi OK brydda om ifall bitarna ens skulle vara kvar när vi rullade upp det igen.

RSS 2.0