fan.

det här påsklovet har varit sämst! jag har inte träffat pernilla någonting som det var tänkt, vi har inte haft någon av våra traditonella filmkvällar, vi alla har inte ens umgås någonting! jag har dock varit i umeå, och jag är förbannad på mig för att jag inte köpte skorna och den fina väskan, nu kommer jag måsta åka in dit igen, och bränna ännu mer pengar.. jag är förbannad för att jag vill att lawki ska börja också.. och förbannad för att snooks nya skiva heter "är" så man kan inte googla det.. baaaaaaaaaaaajzz.. och så känns det som om alla är pissed på mig.. tinika gjorde mitt påsklov! fast om man tänker efter, det har väl ändå varit lite mysigt, men det vart verkligen inte som jag hade tänkt mig.. det var väldigt kul hos linn i alla fall, och hos tinika när jag berättade om wolfie/ wolfgang, och det är därför som vi firar påsk.. .. clayton lawhZ yaH

jumeja

nu sitter jag då i jumeja med tinika..
det har varit en värd dag, jag har köpt
skor bla! :D plus att vi har sett två
tyskar överallt.. känns rätt gött..
moeca ruttor som man kan haka.
vi-vi-mos

monday.

nu har jag fixat titanic. känns så jävla bra!
if you jump, i jump.
typ världens finaste replik, som tyvärr har blivit uttjatad av små fjortisar, så man kan inte skriva det utan att verka vara världens liten fjårtiZ själv.. känns gött det med.
Idag spelade jag upp min låt på musiken.. han gav mig VG för att vara snäll, med tanke på att det gick skit!
Linns och Fias tyskar kan inte vara så smarta, om dom inte vet hur man säger snopp på sitt eget språk? :P igår såg jag även casanova, den var faktistk väldigt bra! och heath ledger är ju aldrig fel utan bara alltid mums! och tötiz, man blir ju kär. snart äre påsklov, det ska bli Fun,Fun,Fun! men mest Skönt,Skönt,Skönt! inge mer skola på a whole vecka! YEEYEE!

sunday.

nu är den den deprimerande söndagen. jag hatar söndagar. man blir alltid alldeles sur och less och allting. jag är trött, helgen har varit väldigt kort. och i morgon är det skola igen. jag är så oerhört lycklig över att det är påsklov snart, bara så att man kan få vila lite. yeyee..

halloöww

idag kommer alltså sofias och linns tyskar.. det ska bli kul att träffa dom.. nu på morgonen har vi iaf hemkunskap. känn peppen :S asså gamen är så jävla äcklig.. hon förpestar mitt liv.. känns rätt gött faktiskt.. en annan sak som känns rätt gött är hur allt går likadant, jag låg och tänkte på det igår. asså om man tycker att det känns enformigt nu, vad kommer man då tycka om ett år? men när man börjar gymnasiet så kanske allt förändras.. men det känns lite drygt att börja gymnasiet.. eller inte direkt drygt, men sorgligt.. våran klass splittras ju. och dom allra flesta (eller kanske inte flesta nu men), men i alla fall hälften, har ju hängt ihop med varandra ända sen förskolan. asså jag tänker typ på det hela tiden. när man börjar en ny klass, jag tror inte att den kommer få samma sammanhållning som den här klassen har haft. visst så finns det väl vissa som jag är överlycklig över att slippa, men på det stora hela så blir det inte så gött. men jag och tinika ska skaffa en lägenhet i stan, så det blir go ändå ( : idag har vi även so, och det är nog det ämne jag oroar mig allra mest för, om vi ska ha prov osv.. och nu har vi just haft ett prov som jag hade oroat mig jättemycket för, men det gick ju bra. men så ska vi ha prov igen och igen och igen och igen, så man slutar som aldrig oroa sig. nu låter det verkligen som att jag är deppig_grrl_91 men jag är faktiskt happy! det blir i alla fall myZi hos tinika idag ( : aja, nu måste jag snart gå till skolan.. kääänn peeeppen..

Yeeyee

Nu har jag alltså skaffat en blogg bara för att jag är en sån wannabe, och för att det verkar så kul! :D
Haha, denna veckan har varit veeery dryg, men ändå rätt soft.. asså jag är väldigt trött nu känner jag iaf.. hör jag ett till ord om olika kyrkor igen så spyr jag. Måndagen ägnades åt peter artedi.. våran klass lyckades även skrapa ihop 500 kr! jag och tinika dog typ av lycka! det var så jävla värt! tisdagen ägnades åt att gå på studiebesök i massa kyrkor och vara allmän.. man fick lyssna och lyssna, och på vissa ställen fick man inte ens sitta.. känns rätt gött faktiskt.. min dator blir också otroligt seg av den här sidan, det tar typ ett år när man ska sudda, om man skriver fel, vilket jag gör hela tiden..

Lyssna på: The all-american rejects!
Titta på : Heath Ledger, GG, DH, OC, LAWKI osv..
Ät på: polly!


aja, hare så väldi go alla mammor!

dom bästa ( :

dom bästa ( :


*lAw YaH*

RSS 2.0