bajz.

i'm having trouble sleeping.

hah.

jag har tillbringat gårdagen och den här dagen med att vara hos Linn. Jag, hon och Tinika har sett The Others, Finding Neverland och Studio 54. Jag älskar Johnny Depp. Han är nog den bästa skådisen som finns. Han är även Smygkikarn, Smyghuggarn och Skogskikarn. "ibland blöder jag". HAHA, vadfan i helvetet!? HAHA, han försökte lätta upp stämningen litegrann. Tihi, trevligt trevligt!

det är nästan skrattretande att jag trodde att det skulle bli av den här gången.


-

jag har just vaknat. shit. märkte bara att det var skitmörkt, och sen så såg jag vad klockan var. så nu har jag sovit i tolv timmar. yippie, kanske man ska säga. äsch, jag har huvudvärk. och för första gången i mitt liv har jag typ fått panik för att jag inte har någon bok att läsa. haha. men det problemet lär väl inte vara så länge, eftersom mamma har typ fem miljarder pocketböcker som jag kan låna. djez.

mja0

20 timmar sedan jag skrev mitt förra inlägg ser jag. inte ens ett dygn. haha, jag börjar bli en bloggnörd i alla fall.. jag längtar så fruktansvärt efter att dom här juldagarna ska försvinna. alltså, typ juldagen och annandagen. då ska jag fly till linn, sofia eller tinika, har jag bestämt. wihoo0o. julen var inte så rolig. men jag fick ändå några riktigt roliga julklappar, så egentligen kan man väl inte klaga, men jag känner mig bara trött på julen nu så, den kan få försvinna. bläää.


godjul

ja, så är man ju här igen.. egentligen rätt så tragiskt att jag sitter här på julafton, men typ alla är hos gammelmormor Helga, som har brutit benet och var tvungen att ligga på lassarettet på julafton. Det måste kännas jäkligt drygt, med tanke på att man vet ju inte hur många fler jular hon kommer att få uppleva...

den här julen har sugit rätt så hårt! men jag har iofs inte fått julklapparna än, så girig som jag är. förhoppningsvis blir det bra i alla fall. jag har mått ganska illa och så idag, vilket känns jäkligt drygt.. aja, get over it and be happy!

Leo är mitt enda sällskap, och han är 3 år! haha, han är sötis! :)

It's Christmas time again
It's time to be nice to the people you can't stand
All year
I'm growing tired of all this Christmas cheer
You people scare me
Please stay away from my home
If you don't wanna get beat down
Just leave the presents and then leave me alone


Blink 182 -love

-

sjukt att man kan bli sur på någon för att den inte är sur.

mamma har i alla fall lagt ett duntäcke över julklapparna, och sagt att hon kommer märka direkt om någon går dit och snokar. Haha, det gör mig rätt så peppad på att kolla vad som ligger där under!

Who I Am Hates Who I've Been.     -Relient K 

djez.

fick betygen idag, jag är ändå lycklig nu! jag höjde slöjden och spanskan! och fredrik sa att jag kunde få mvg i bild :O alltså shit, det trodde jag verkligen inte, jag blev helt lycklig! fast ändå känns det dryygggttttttttt. jag vet ju inte om mina betyg räcker, även om jag har höjt dom litegranna. vi får väl allt hoppas, jag vill verklgien komma in på midyard! tror jag? blä, det är svåÅåÅRt! för man har ju ingen aning egentlgien, och vi ska välja om en månad, yummie!


wowowow

hejdu, nu har jag en fråga till dig. du kanske vet vem du är. eller kanske inte, skit samma. är du en bra skådespelare eller vill du? tack på förhand.

yey

nu vet jag i alla fall att 86 personer har läst min blogg. king! men ändå lite otäckt, eftersom jag har igen aning om vilka som har läst den. däremot så fick jag en kommentar av någon jag inte kände, som läst min blogg för första gången, det var lite kul! vi såg en pervers tomtefilm, den var så jäkla komisk, vilket jag inte tror var tanken, men det var den ändå, HAHaAHA. jag överlevde klassens dag, men det var långt ifrån det roligaste som har hänt mig, om man säger så. btw, kommentera bloggarna, det är fan kul att läsa! haha. yeey. jag hoppas du får mitt internet frieri snart tinika. och tack för korten tinika&linn, dom värmde! HHAHA, och var fina!

argh.

jag blir så jävla arg. varför ska alltid den andra klassen bestämma? tack så jävla mycket helena och katrin för att ni satte mig och tinika med alla hatade. känns så jävla bra att vi aldrig får vara med att bestämma. och tack så mycket till er, anna och viola, för den värsta dagen i mitt liv som kommer i morgon. jag längtar redan. fyfan, vad jag hatar er. det är eran klassens dag, det är i alla fall inte våran.

ett två tre fyra fem sex sju åtta nio tio

haha, jag är fortfarande lika förbannad, även fast jag räknade tio sekunder! Wiho.

såg krigarens själ idag. den var väldigt jobbig.

toast and bananas

read my eyes just like a diary
if i hurt you then i hate myself, i don't wanna hate myself, don't wanna hurt you.

shit, vad längesen det var sen jag lyssnade på den låten. flera månader minst. jag såg ju 10 things i hate about you för några veckor sen, alltså shit, den filmen får mig fortfarande att bli sad & glad (dock inte mad & scared).

blinkis var det också längesen jag lyssnade på - talk some shit, take it back, are we curzed to this life?

haha, alltså ali g är min idol nuförtiden. ey yo, check it, i is here with my man!

säsongsavslutningen av oc fick mig att dö mer än jag trodde. ryan grät ju. och så spelade dom hallelujah, då är det ju omöjligt. nu vill jag inte att mischa ska hoppa av längre. ryan ska ju inte vara saaad! COME BACK!?

happyhappyhappy

hej jag heter julia och jag är lycklig and i jude law it!

min ipod lyder, +44 är så sjukt bra och jag har fått en ny sänglampa!
 

I JUDE LAW IT!


julias dator

you're just a part of me i can't let go.                                                                               -maaw.
14.08    -
blääääää, jag tror att jag har feeeebeeeer. ska kolla det nu.

14.15    -okej, jag har int feeeeeebeeeeeeeeer.WIHO. CLAYTON CARINA MMMMMICHAEL


RSS 2.0