i'm yours.

Jag har tänkt att ladda hem alla låtar jag lyssnade på förut, för det är ganska intressant att se att man fortfarande kan dem utantill. typ i'm yours med jason mraz. jag började sjunga på den igår, och så nu i morse laddade jag hem den, alltså, man kan den fortfarande, haha. och man får så himla mycket sommarkänslor av den. helt stört.

alltså, how we walk live är som sagt det finaste någonsin. den är nog fin "olive" (hahah, oliv), men med munspelet och allt så blir det helt.. typ det finaste jag har hört i alla fall! och idag ska typ eva hit, och då måste dom disskutera peace and love, för jag har inte tänkt att missa mando diao. jag kan inte göra det, hela sommaren kommer att vara förstörd, och jag vägrar låta det hända, eftersom det är sista sommaren innan allt kommer bli helt annorlunda forever. blä, nu blev jag sad.

idag ska jag göra operation dagsverke. Jag kommer aldrig acceptera att det inte är ett t på slutet. alltså, dagsverke, det låter som snuse, eller öle. i morgon är det valborg, jag vet inte vad jag ska göra. alltså, kajen suger, men vi får väl se. funderar på att våldgästa tinika, hahah.

På fredag ska jag i alla fall till Midgård. Känns läskigt att man ska få träffa sin framtida klass, eller ja, det blir väl förmodligen så. hoppas dom verkar snälla och så.. haha.

Man behöver inte veta var man ska,
man behöver bara veta att man ska komma dit.


let me try.

det är helt klart godkänt med typ sju veckor kvar i skolan!

På fredag har vi teknikprov, men eftersom syon i princip har sagt att jag kommer att komma in på medieprogrammet, så känner jag att jag inte orkar tekniken. vafan, man får ju ändå räkna bort ett betyg, det kan väl lika gärna vara äckel-tekniken?

Alltså, om alla middagar kunde vara som den idag! alltså HAHHA, sjukt roligt ju. Petter var tvungen att lägga sig på golvet och vila för att han fick så ont i magen. haha,

och nu så fick jag reda på via snooks hemsida att det inte alls är säkert att dom ska till peace & love. fan vad ledsen jag skulle bli, jag håller tummarna, det gör du med tinika förmodar jag? HAHA

och jag ska eventuellt jobba på ett ålderdomshem i sommar.. weey..

ochrasy.

Åh, snook ska också till peace & love!! något som tinika inte gillar, men jag älskar det! :D Haha, fan vad bra!

Idag så tappade jag greppet. HAHA, alltså stört mycket. fast inte på samma sätt som man brukar göra, det är svårt att förklara, men hur som haver, so'n var rolig. jag tycker synd om praoisarna (i alla fall hälften av dem, den andra hälften är ju sur så vafan). haha, vi måste skälla ut jens i morgon för att han lämnade oss ensamma.

jag gillar smosh, dom är soeta!

BLÄ VAD JAG LÄNGTAR TILL PEACE & LOVE NU! :D

peppa!

smile.

Alltså, den här sommaren kommer att bli bra trots allt. Jag ska få fara på peace & love, och då ska jag bland annat se mando diao! alltså fan, längtar sjukt mycket!

Jag är i allafall färdig med boendeuppgiften. eller ja, färdig och färdig, jag hade tänkt att göra mvg-delen också, mn jag vet inte om jag orkar. vi får se ikväll hur det blir med den! haha.

alltså, flugornas herre är inte bra. visst, jag såg inte början av det, så det kan jag ju inte veta, men vad jag såg så var den inte så värd i alla fall. Mest dryg, och ungarna var ännu drygare. Haha, att diskutera filmen med Jens praktikant vad däremot roligare. Hans kämpade med att förklara om något monster för mig och tinika, som verkligen inte förstod någonting. haha, han sa att vi fick honom att tappa tråden.

HAHA, idag på hemkunskapen, det var så otroligt underhållande! Tinika skrattade så hon sprutade ut saft på golvet. HAHA, jag trodde först att hon hade spytt, och efter jag fattade att hon inte hade gjort det så trodde jag att hon hade spottat ut mattes grupps blåbärskaka aka dallerkakan, och efter det så förstod jag att det var saften. haha, men vafan, jag kan inte klandra henne, hur ska man kunna hålla sig om en lärare kommer och säger "tinika, are you full now?" Haha, jag höll på att skratta ihjäl mig! Det låter kanske inte så roligt, men det var perverst underhållande!

Alltså, jag blir glad när man hittar intervjuer med artister man gillar! wiie

I sommar ska jag alltså se;

Mando Diao
Melody Club
Neverstore
Salem Al Fakir
The Ark
Timbuktu
Timo Räisänen

Visst, det finns massa fler som man ska se också, men det där är dom jag är mest peppad på!

AWESOME

it's true.

alltså, jag är helt frälst av salem al fakir nu. fan vad glad man blir av att se honom! umeå open var hur bra som helst, och jag ångrar att man inte köpte tvådagars så man hade kunnat se timbuktu och deportees också. men salem och melody club var skitbra! och laleh var söt, men verkligen inte min lilla favorit eller min musikstil, så man blev bara less och trött. hihi.

jag måste göra hemkunskapppppp. fyfan vad tråkigt och äckligt cch bajs det är.

jag vill åka till peace and love!

RSS 2.0