the remody.

ibland känns det som att jag nästan inte kan andas, för då kommer jag att hosta ihjäl mig. nu är ett sådant tillfälle. och eftersom jag (av någon oförklarlig anledning) alltid är tätt i näsan, så måste jag andas med munnen. så för cirka tre sekunder sedan fick jag en hostattack.

det är en harskrank i mitt rum. jag vågar inte slå ihjäl den. mest för att jag inte vill röra i den. dom är ju som myggor, fast större. okej, nu surrade den in i mitt öra, och sen rakt på min dataskärm. men det vore förfärligt om alla insekter/myggor/harskrankar dog eftersom då skulle även människorna dö. fåglarna äter myggorna, katterna äter fåglarna, hundarna äter katterna och människorna äter hunderna. eller nåt. kanske inte ändå, haha.

jag vet att jag tjatar om peace & love hela tiden. här är några anledningar;

1. bästastebäst mando spelade där.
2. alla norénisarna var för övrigt där.
3.snygg-snook spelade där.
4.man fick ju se clean town!
5.vi träffade david.
6.vi såg timbuktu.
7.pervogubbarna som raggade på tinika var mys.
8.jag blev återigen kär i jason mraz
9. mando diao spelade där (värt att nämnas igen).
10.dom spelade alla mina favvisar förutom you don't understand me, all my senses, how we walk och down in the past.
11.det var det bästa jag har gjort i hela mitt liv.Det var lätt värt 900 spänn, hade kunnat betalat mycket mer om så vore fallet! mysmys. missmiss. bajsZsdfndd.


Jag börjar bli trött, det kanske märks? Mitt liv är tråkigt! Jag vet en annan bloggare som är en kändismagnet och verkar ha ett intressant liv. ungefär som mitt och tinikas, fast coolare, roligare, intressantare och mer innehållsrikt. eller vad säger du Anfall?

Nu är jag i alla fall lite sårad, eftersom tinika loggade ut, jag som höll på att skriva blogg och allt! haha, det blir som att jag skriver en dagbok enbart för tinika, för hon är den enda som läser den. tror jag i alla fall? ;S det är i alla fall ingen annan som vill skriva någon kommentar, så. haha.

för någon timme sedan så hade jag även en rolig konversation med mattias. jag måste bara säga till mitt försvar att jag var trött, men det är faktiskt även ett omöjligt val! alla är så puss.


Jag: vem är din favorit i mando diao / sugarplum fairy?

Matte: Gustaf. Sj?

Jag: i mando diao, gustaf eller björn. eller mats. eller samuel. fast just nu gillar jag mest gustaf. eller björn. eller kanske mats? fast nej, gustaf. faaaast. bjööörn. jag tar björn! eller nej, gustaf. eller okej. nej. tyvärr. du får svaret om något år istället! Jag kan inte välja! jag vill säga björn.. fast å andra sidaaaaaan. hans polisonger. och gustaf är mer roande och mindre kaxig nuförtiden om man jämför med hur han var innan. fast björn är björn. och gustaf har för långt hår och får mittbena hela tiden. men björn var min första favorit. fast det var han inte alls, det var gustaf. men björn var min största favorit. fast nu vet jag inte? Seriöst, säg åt mig att sluta?!

Matte: sluta. ta bara någon.

Jag: Jag gillar att vi tar detta seriöst. då tar jag Björstaf. Ibland älskar jag min humor.

trött
Kommentarer
Postat av: Anfall

HAHAHAHHAHAHAHHAHAAHHA
men var det inte nån som kommenterrade ett inlägg för typ ett år sen? som skrev "grr"

2007-07-04 @ 18:45:11
Postat av: Vera Avfall

Jo, men när jag knappt visste vilka dom var, just när dom släppt hurricane bar, så tyckte jag gustaf var hetast, och så var sheepdog min favoritlåt (typ för att man inte hört någon annan, men).


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback