you can't steal my love.

jag satt och lyssnade på musik som vanligt, när you can't steal my love kom upp. när jag kom till det lugna partiet så slog det mig att om mindre än 24 timmar så ska jag se dom. haha, och nu spelas dagens sanning med snook, som jag ska se om typ 48 timmar. det kommer bli väldans trevligt. jag är till och med peppad på bilresan ner. mamma, (visst, men vaddå, någon måste ju skjutsa? kan även vara bra om det skulle uppstå komplikationer under resan ;b) fia och linn, det är mycket bättre än familjen ju! trevligt trevligt!

Idag såg jag, isa, anton, petter och mamma toy story. alltså, jag hade glömt bort hur bra den var. för det är den, seriöst. "Du är en tvär, butter liten man. Jag tycker synd om dig". hahaha, och en del låtar är typ bra. fast det är ju inte något ovanligt för disney. jag har till och med lagt över massa gamla disneyklassiker till ipoden. mulans musik är typ hur bra som helst! "Enda tjejen som vill ha'n, det é hans mamma". Haha, mysmys.

Och nu spelas roll my soul med sugarplum fairy, som jag också ska se på lördag. denna helgen kommer nog bli en av de bästa i hela mitt liv. fan vad tråkigt när allt är över alltså. aja, nu kanske man måste gå och lägga sig, ska upp om mindre än 5 timmar. men först måste jag köra klart mitt bubbles-parti.

all these things that i've done.

nu har jag kommit hem från stockholm (det var i och för sig några dagar sedan) och även ett snabbt besök i stugan. det är alltid lika trevligt. eller nja, nästan i alla fall. denna gång var det lite jobbigt, eftersom att en av min systers kompisar var med, och jag har en misstanke om att hon har rotat i min väska. hon har det ju lite svårt hemma och så, och man ska inte anklaga någon, men jag är nästan hundra procent säker. och det är inte okej.

i alla fall så var midsommar tråkigt. helt seriöst, jag förstår inte hur alla kan ha blivit så besatta av den helgen. jag menar, dom håller redan på att leta upp ett hus till nästa år, why man? det var inte särskilt speciellt. visst, det blev trevligare när viveka kom, men det var fanimej inte roande. eller okej, dassen var typ mysiga. och JA, jag är medveten om hur dumt det där låter, men vaddå, dom hade element! vägen dit och tillbaka var dock inte lika roande, eftersom det var typ ett berg man var tvungen att gå upp och ner för. träningsvärk kan jag lova. och så var ju raggarN där, det var relativit roande. fast inte så jätte, man blev lite rädd. Älgen (då menar jag Älgen, det vill säga "The Älg") fick jag dock aldrig se. det fick däremot gunilla och inger. och anton och mamma. sen när jag och tinika skulle gå ner på dass på kvällen (det var jävligt mörkt och otäckt, typ som hämtat ur en skräckfilm) så skrek vi JERRY JERRY JERRY!, och typ stampade och klappade händerna för att skrämma iväg den lite. man ville ju inte att den skulle stå i vägen för dörrarna, hhaha. Jerry är för övrigt hämtat ur typ den mest komiska tv-serien ever; The Jerry Springer Show, tror jag att den heter. I alla fall med Jerry Springer. Det finns seriöst inget som är mer roande än den tv-serien, haha. och så har dom så jävla fula kläder! och varför ropar dom på jerry? alltså, jag förstår inte, han gör ju ingenting. haha, det är så vackert. synd att dom har lagt ner den serien, annars hade man ju seriöst velat vara en statist där. det måste var roligt. hur som haver så var inte midsommar något värt, och det känns bra att en syskon sviker än, om så var fallet. tack din bajs. trevligt att Älgen var med på deras personalfoto också. alltså personalfoto för dom som jobbade på ön som vi var på. dom höll för övrigt på att spela in en dokusåpa där. Farmen möter Big Brother möter Robinsson, eller hur Anfall? Den som först faller för Pauls (mullvaden/raggarN) raggande åker ut.

något som roar mig är när man ringer till ens föräldrar för att fråga om dom kan skjutsa hem än när det spöregnar. då blir man så otroligt glad när dom säger att man får cykla hem. mest kärlek till min pappa som sa; "du som brukar bada i så kallt vatten. se det som ett bad". alltså, jag har inte varit så arg som jag var då på länge. mysfamiljen. not.

I morgon åker jag i alla fall till peace & love. Jag skickar en tanke till Viveka Avfall som nu måste umgås med randoms innan vi anländer i morgon, jag vet hur det känns, det vet jag verkligen! Men i morgon blir det trevligt trevligt! Jag åker dit med mamma, mina två kompisar sofia och linn, och eventuellt min kusin fannie, som inte fått någon biljett, men som nu letar för fullt på blocket, eftersom det är slutsålt. peace & love håller på att  bli större än Hultsfred! Sjukt ju. Och lördag blir ju också trevligt, med snook och sugarplum fairy osv. men det är självklart mando diao man kommer dit för. jag hoppas att björn rakar av sig sina pollisonger, kvällen till ära. dom hade ju trots allt sagt att denna spelning var en av dom som dom längtade till mest. kanske för att det är deras hometown. trevligt i alla fall!

För övrigt så kom jag in på Midgård! Fast en av mina roligaste vänner kom inte in, det känns surt och skittråkigt. jag hade seriöst sett fram emot att gå i samma klass som honom på gymnasiet, eftersom vi har liksom samma humor. "Sååeh, jaaeäh. Vi lär ju ses igen! hä!". Känns skitråkigt, och jag antar att det inte går att fixa på något sätt, men aja, man får väl träffas i alla fall.. Lite sad i alla fall.

smiling face.

något annat som gjorde mig glad idag, var när petter sa att jag "seriöst borde bli komiker". eftersom han oftast brukar vara sur, och inte så road av mig, så kändes det bra. haha, aaw, ibland tycker jag nästan om honom!

stockholm i mitt hjärta. NOT

jag vill bara åka hem nu känner jag. när tinika och co (då menar jag inte enbart sofia, haha) ringde, så ville jag sätta mig på nästa tåg till nordmaling. jag känner ingen pepp inför midsommar eller någonting, särskilt inte eftersom tinika inte kommer förrän på fredagen, och vi far dit på torsdagen. vad ska jag göra innan hon kommer? hjälp alltså. det positiva är att det typ bara är en helg, sen så åker vi hem, och jag har tänkt att dö av längtan till peace & love. jag tror inte jag har fattat riktigt att om två veckor så ska jag se mando diao & snook! och fler braiga också såklart, men det är helt klart dom som lockar mest!

men lite mysig har huvudstaden ändå varit. innan vi for så gjorde vi den traditonella spellistan, alltså att alla har en kvart man får fylla med musik. det fina är att det seriöst blir pakter. jag frågade anton om han skulle ta grace kelly, och då sa petter" NEEEEEEEEEEJ! Hon vill ha den, ta den inteeee!!" Haha, jag typ oj! då bestämde anton sig för´att inte ta den, fast han sagt innan att han skulle göra det. men det slutade med att han offrade sig och valde den i alla fall. ägd. nåt annat trevligt är att jag och fia har hur många skämt som helst att mobba anton med nu, och det är ju alltid kul, eftersom han blir så arg, då måste man ju fortsätta. idag har också jag, fia och mamma fått pröva någon ansiktsbehandling som inger har, det var massa olika krämer och sånt, det var obehagligt som tusan när en grej skulle stelna :S men, mammas min var nog det finaste och otäckaste jag har sett i hela mitt liv! men aja, nu ska jag väl avrunda. men typ det bästa på hela resan hittils var när mina kära vänner från nordmaling ringde, gud vad jag saknar er, era pervon! men i morgon blir det finland, det kommer bli nice i alla fall!

TAGGA PEACE AND LOVE!!


allstar.

känns ju onödigt att gå och lägga sig nu, när man vet att man ska upp om typ en halvtimma. så jag får väl bara sitta här i min ensamhet, tills alla andra vaknar, haha. då beger vi oss i alla fall till stockholm. vi ska först vara där, och sen far vi till finland, och sen av någon anledning far vi tillbaka, för att sedan fara ut till skärgården där vi ska fira midsommar.. det blir väldigt rörigt det där känner jag. fan vad trött jag är nu, men jag får väl härda. jag har i alla fall fixat musiken till resan, jag var till och med så duktig att jag lade in bilder på personen som låten "tillhörde". jag ångrar det lite nu, eftersom det tog ju lite tid. och så har jag ju lagt in massa bilder från typ examen och klassens dag. blä. just för tillfället saknar jag ju inte klassen, för jag har verkligen inte förstått att det är slut än, känns det som. det känns som vi kanske ska ha typ en veckas lov, och sen så far vi tillbaka till äckel-artediskolan. jag kommer verkligen inte att sakna själva skolan, den är inte mysig på något sätt. men en del av eleverna, eller i alla fall en del nior, är ju väldans trevliga, och det känns mysko att det är så jäkla många som man är vana att se var eviga dag, som man aldrig kommer att se igen. jaja, jag antar att man vänjer sig. det är även fint att jag har spenderat typ fyra eller kanske till och med fem blogginlägg med att skriva att "det är så konstigt att jag slutar nian" osv osv. men vaddå, det är ju det! jaja, jag funderar på att gå lägga mig nu i alla fall, även fast det inte är någon smart idé. men jag börjar faktiskt bli väldigt trött nu.. godnatt

why do all good things come to an end?

nu är det slut. jag har haft det jättebra med er, och jag kommer sakna alla mer eller mindre.
Lycka till nu allihopa!

memory.Fan vad kul vi har haft det 9A. En del har man känt sen förskolan, det är typ så långt jag kan minnas. Haha, jag vet inte i fall det är normalt eller om man ska minnas saker innan också, haha ^^ Nejmen, man har så himla mycket minnen av alla! Hoppas det går bra för alla i livet osv. Gud vad mysko det känns att i morgon ska man säga hejdå till alla. bästa klassen ever i alla fall!

remember.

jag kommer sakna våran klass så stört mycket. att man inser sånt såhär sent liksom. man vet inte vad man har, förrän det är borta. eller nåt. jag kommer sakna esteten jättemycket, och klassen ännu mer. alltså helvete. det värsta är att vi inte ens har haft skolavslutningen än, och jag fasar somfan, för hur fan ska jag kunna klara mig utan alla roliga so/no-lektioner? hur ska jag kunna klara mig utan tinikas snookhat? och utan att sno mattes godis? och utan alla stört roliga mentorstider? alla roliga loket-bilder? kan inte bara alla följa med mig till midgård? seriöst, jag orkar inte. jag känner nästan inte ens pepp inför sommarlovet längre, eftersom det är folk från denna klass som jag inte kommer träffa på säkert 10 år. tagga återträff iaf!

don't leave me.

be honom dra åt helvete så vi slipper se honom, och så slipper du bli behandlad som skit. snälla.


RSS 2.0