in god's hands.

alltså poff vad allt blev jobbigt nu helt plötsligt. jag orkar inte? fan. fuck gymnasiet, seriöst. det känns inte ett dugg roligt eller spännande. jag vill iten vara kvar på våran skola nu, men inte heller nåt gymnasium heller. jag trivs bra med att ha lov faktiskt. jag funderar rätt så hårt på att stanna i barcelona efter våran skolresa, och stanna där forever. varje gång någon frågar hur man mår, och så säger man bra, så kommer man alltid på någonting som påminner än om att man inte alls är glad, och det släpper aldrig. fan.

imorgon är det nationella. har det med miljö att göra spyr jag. jag kan ingeting om det, fatta.. jag kan ingeting av matten heller, eller NO'n, eller tekniken eller nikrkoogjjoetoi03rerråe06/()ö.

alltså i'm having a bad day.

jag vill vara som du.

alltså, mitt trådlösa nätverk och msn går verkligen inte ihop. inte ens när mammas kompis från södertälje, som jobbar med datorer försöker få det att gå ihop, så funkar det. det är nog det enda som jag hatar med min dator; att det trådlösa är så värdelöst. fast jag klarar mig med nätverkskabeln för tillfället i alla fall.

jag hade i alla fall utvecklingssamtal i fredags. jag vet itne vad det var som gick så fel på det förra, för det som var nu var helt okej. det var nog det bästa jag har haft på artediskolan. att det var det sista kanske hade något med saken att göra också, men ändå. fast på det förra så fick jag ju veta att jag hade sänkt mitt mvg i svenska till vg, det var inte så nice. jag tror inte jag kommer att kunna höja det igen, det känns sug. det känns ändå som att jag kan, men aja. camilla sa i alla fall att jag kunde höja till vg i matte, då skulle jag bli lycklig. fast nationella lär ju ha med något att göra, och det kommer att gå åt helvete, så vi får se.

idag ska vi alla fall fira min lillasyster, fast hon fyller år i morgon. tonåring blir hon. känns cp, jag fyllde ju nyss tretton? :O tiden går fort!

svenska hjärtan.

så, det är väldigt mycket läxor nu. en del saker som jag helt enkelt har tänkt skita i också. tekniken till exempel. jag fattar ju ändå ingenting av vrid och vänd och knak och skit och allt vad dom där kapitlerna heter. ojojoj, surjulia. idag har jag faktiskt gjort lite so. inte så jättemycket, men tillräckligt mycket för att jag ska kunna vara stolt över mig själv, haha.

idag försökte jag lura i min lillasyster att jag hade tatuerat mig. jag sa att jag var rödgråten när jag kom hem från skolan, eftersom det gjorde ganska ont att skära i handen med en kniv, för att sedan fylla i den med bläck. hon gick tyvärr inte på det. jag sa då att hon får kolla om den är kvar efter en vecka, då ser hon att det är en äkta tatuering. en sak som gjorde mig lite road var att hon inte reagerade på att jag sa att jag gjorde det i skolan. när skulle man ha haft tid med det liksom? när man ändå talar om skolan så är det väääldigt rörigt nu. alltså, inte med läxor och sånt, utan att det är så jobbigt i korridorerna. klasserna som är yngre än oss ska alltid hålla på att kasta snö i korridorerna och så vidare. inte nice.

jag vill jättegärna fara på peace & love. det skulle vara så sjukt roligt. nu är jag i alla fall lite peppad på barcelona, det lär nog ändå bli rätt så kul! det får man i alla fall hoppas, haha. och sen när man kommer tillbaka så hoppas jag att mando diao har bokat in en konsert i umeå, så det blir en bra start innan sommarlovet. den här sommaren måste bli den bästa sommaren någonsin, eftersom sen så vet man ju inte vad som kommer att hända. jag får hoppas helt enkelt!

on your side.

idag fick tinika sin efterlängtade ipod, good for her! jag längtar tills jag får se den i morgon, haha. den är rööööd, jag känner mig lite tråkig med min vita, hehe, men jag älskar den ändå så!

och jag kom på idag att sommarens mest spelade låt på radio kommer att bli don't matter med akon. den är ganska lik lonley tycker jag, och den blev ju världens hit. trallvänlig och låter även som världens sommarlåt!

idag hade jag tänkt att göra jättemycket so. minst två timmar. hur mycket so har jag gjort tro? kanske två minuter. det märks hur sjukt lat jag är, när jag blir stolt över att ha tagit upp boken i väskan, slagit upp sidorna som har med andra världskriget att göra, och hett upp words. då blir jag stolt över att jag tänkt tanken på att göra det överhuvudtaget. det är illa! jaja.

snart börjar hundra höjdare. det är nice. jag älskar Filip&Fredrik, dom är nog dom roligaste programledarna som finns. och dom kompletterar varandra så bra också, man kan liksom inte tänka bara filip eller bara fredrik, det måste vara filip och fredrik, det är gulligt. och så blir det så sjukt roligt när dom klipper ihop saker på olika sett, eller det absolut roligaste; när dom textar olika saker med vit text. haha, låter kanske inte så roligt om man inte har sett det, men helt onödiga saker som man aldrig annars hade reagerat på, kan bli riktigt underhållande.

nu ska jag nog ta tag i so'n. och med det menar jag att jag ska öppna word. får se om det kommer längre än så.

good song.

den här helgen har fått mig att inse att jag egentligen kan gå i skolan lika gärna. haha, jag gör ju ändå ingenting värt på helgerna! eller, i dag har jag inte gjort något annat än att umgås med min lillasyster (haha, nej tinika, vi är inte bästa vänner) och hängt tvätt typ. så jag är typ peppad på skola. fast jag antar att jag inte kommer känna likadant i morgon när jag väcks av min väckarklocka. och hur mycket jag än ogillar artedi, så kommer det ändå bli tomt när det slutar. jag funderar på att packa alla människor som jag gillar i en resväska och rymma till en ö. det skulle vara mysigt.

plus att jag blir less på p diddy. visst, jag är inte så insatt i hans musik, men jag tänker att han sjunger om hur bra han är i varje låt. i låten han gör med christina säger han väl till och med "i'm a beast". lite självgod kansheee?

plus att jag har märkt hur mycket bra svensk musik som finns. jag lyssnar typ bara på svensk musik nuförtiden. förut så var man ju besatt av blinkiZz, men nu är det ju mando diao som gäller, och dom är ju svenska, haha, ingen nyhet direkt. och så har vi ju småbröderna sugarplum fairy, och sen salem al fakir, snook, randy och neverstore. och david and the citizens har ju gjort några fina låtar, och dom låtar jag har hört av industri royal (vilket inte är så många i och för sig) är ju också bra. och deeportes och timbuktu och the ark och så vidare. jag gillar svensk musik helt enkelt! haha, wiie!

nu måste jag väl kanske avrunda och gå och lägga mig om jag ska orka mig upp till skolan i morgon. okej, nu blev jag inte så peppad på skola längre.

lejonhjärta.

alltså, när mina syskon är på dåligt humör så är dom så otroligt underhållande. anton har inte tid med mina och isas chatterier (han refarerar till vårat datorsittande), och han hittar inte heller fittbakplåtsjävlapapperet. nu står ha  även brevid mig och grinar och ropar på mamma, och jag kan tyvärr inte sluta skratta, något som inte gör honom så road. nu ringde han till mamma också, men hon svarade inte, eftersom hon kom just hem. anton klagar och säger att vi har varit så jobbiga och inte hjälpt honom något med middagen. då skulle jag vilja veta vad han har gjort? ingenting typ. hur som haver, så är han rätt så underhållande ibland.

jag har för övrigt väldigt mycket läxa som jag behöver göra. jag har massa so som jag borde göra just i denna stund, men jag är alldeles för död för att göra det. äsch, skit samma, jag ska göra det sen.

jag har tagit tinikas gamla bloggdesigen, eller vad det nu heter, enbart för att alla andra är typ skitfula.

nu har jag ingeting mer att skriva (inte för att jag skrev någonting av värde innan men) så, ja.

no it isn't

jag är glad över att tinika har fått in en vana att alltid skriva blogg, så jag har alltid något att läsa när jag är online. känns bra, dock så skriver hon inte så långa bloggar! haha, wiie. jag somnade idag också, alltså, skolan är så sjukt påfrestande ibland. och roande såklart, idag blev jag och tinika utkörda av en lärare, för att dom skulle se på gilbert grape (söt film btw) och då fick vi nte vara där. sen så gick vi in några gånger i alla fall, och då blev hon inte så glad. fast efter filmen bad hon om ursäkt (eller vad hon nu gjorde). inte för att vi var så sårade innan men, i alla fall.

min lillebror fyller som sagt elva idag. alltså, det vore rätt åt honom om han inte skulle få några presenter över huvudtaget idag, han har varit så sjukt störande hela dagen.

vad är grejen med alla bottennapp? alltså hahhah, snälla, tell me!

how we walk.

alltså jag är så trött på skolan nu känner jag, jag lyckas somna varje dag efter att jag kommit hem. det säger väl något? jag längtar absoult inte till gymnasiet, men man kanske får variaton? okej, jag tar tillbaka det där, jag längtar inte till gymnasiet. blä. det känns skit att våran klass inte kommer att komma iväg på någon klassresa, det är ju fan ingen som vill fara? jag vill! jag hatar våran klass, men samtidigt så kommer man ju att sakna den skitmycket. jag kan fan inte tänka mig att inte umgås med dessa människor som man har träffat sen 6 års ålder. fyfan vad tomt det kommer att bli.

alltså, how we walk med mando diao är nog en av dom finaste låtar jag har hört. top fem i alla fall. grymt mycket kärlek till den, och till dom! sweet jackie ligger såklart på samma lista, haha. såg på de tre vännerna och jerry idag, på tal om ingenting, alltså, hahah, det är ändå roande med barnprogram.

mina händer är jättetorra. tur så har jag i alla fall bodybutter från body shop. blåbääär. jag skulle jättegärna vilja ha den där apelsincremen som jag prövade sist jag var där. den luktade skitgott, man blev typ ledsen för att man inte kunde äta den!

ikväll så blir det grey's anatomy. känns bra att det har börjat igen! jag grinade väääldigt mycket på säsongsavslutningen kan jag tala om. på tal om grina och avslutning, på skolavslutningen, hur ska man överleva? jag kommer gråta ihjäl mig, haha ;b

och så missbrukar jag sugrör. det kan vara en rolig upplysning. haha, nejmen seriöst, dom är roliga att bita på, så.
känns bra att storasyster är hemma i alla fall. jag önskar att hon kunde vara hemma oftare, även om man inte säger så mycket, eller vad man ska säga, så är det roligt att ha henne i närheten, att bara veta att hon liksom finns där. jag är en dålig lillasyster och åker aldrig in till stan för att hälsa på henne, så egentligen får jag väl skylla mig själv. på tal om syskon, min lillebror fyller elva i morgon. jag satt och tänkte tidigare idag, och kom på att jag minns lite från när han föddes. det har gått elva år. tiden går verkligen fort.

You make me laugh you make me shiver
Isn?t that a fabulous thing
[?]

Sugarplum Fairy
Salem Al Fakir
Mando Diao
Neverstore
The Kooks
Randy
Snook
Hejlåtsas som det regnar.

nu har jag tänkt att skriva ett långt blogginlägg. haha, vi får se hur länge det håller. eller, hur långt det blir så att säga. jag ser för övrigt att tinika inte är online. jag antar att hon tror att jag är en svikare, men jag läste så jag glömde bort tiden, fast klockan var typ tio över när jag loggade in så, så seg var jag inte! för övrigt så har jag tänkt att se de tre vännerna och jerry snart. jag vet, jag är barnslig, men what to do? jag gillar att vara barn. haha, eller jag gillade det, jag vet inte om jag räknas som barn längre. skit samma, det var inte samma ansvar och allt sånt. inte för att jag ska säga så mycket, jag brurkar inte ta så mycket ansvar, fast man måste ju ta ansvar över läxor och sånt.

när man ändå nämner skolan, så ska jag snart ha utvecklingssamtal. ångest. jag vet inte vad det är som jag tycker är så hemskt, men jag bara hatar hatar hatar det. det finns inget obehagligare än när man sitter med sin förälder och lärare, och så pratar man om sig själv. jag vet inte varför, men jag hatar att dom ska sitta och bedömma en. typ säga vad man gör bra och inte bra. fyfan.

idag har jag tänkt att berätta om några saker som har irreterat mig. ovanligt att jag är arg i ett blogginlägg för övrigt. jag råkade spotta på mig själv när jag skulle gå hem från skolan. det var inte så mysigt, och jag blev jäkligt sur på mig själv. men det är "småpotatis" om man jämför med vad som hände sen. lillasysters kompis, som jag ogillar så jävla mycket, var hemma hos oss. jag hade råont i huvuudet, men redan på vägen hem så var det som att jag kunde känna på mig att hon skulle komma. låter stört och perverst, men det är sant! hur som haver så tog jag min bok, som för övrigt är skit, och satte mig i vardagsrummet för att läsa lite. sen så hör jag steg och en högljudd röst som skär sig i öronen, och då förstod jag sanningen, och jag var inte road om man säger så. någon som även stör mig är tom bergeron, eller hur man nu stavar hans cpnamn. fyfan vad dryg och inte roande han är. jaja.

några positiva saker;
- när jag kom in möttes jag av sweet jackie, då blev jag lycklig. den är typ fortfarande en favorit, även fast jag har spelat sönder den och hört den minst tre miljarder gånger.
- jag ska snart se salem al fakir.
- jag fick mvg på engelska och spanska proven. nu vill jag ha mvg på svenskaproven också! men he dug ja int till.

jag kollade en av alla dom här miljontals listor som finns, ni vet, när man ska typ kryssa i saker man har gjort ( [x] ).
och då fanns det en "rubrik" som hette skamligheter, och där visade det sig att jag gjort varenda en av de olika påståenderna, eller vad man ska säga. haha, alltså jag fattar inte hur jag lyckas. men vaddå, en var om man fortfarande grinar till disneyfilmer, och det är ju klart man gör! lejonkungen? jag hatar fortfarande scar för att han var dum mot simba. jag grinar typ fortfarande av herkules också, hahaha. jag vettefan varför, den är ju inte sad? särskilt inte när megara typ offrar sig, det är ju inte ens särskilt sorgligt. men det är det där som jag sa innan. jag kollade alltid på herkules när jag var barn, jag får väl flashbacks helt enkelt. jag är rätt så patetisk, men skit samma!

jag lyssnar på +44 nu, det var typ längesen. helt stört hur besatt jag var av blinkis egentligen. fast besattheten har övergått till mando diao och blivit värre, så egentligen ska jag väl inte säga någonting. men "no it isn't" av +44 är så jäkla fin, på tal om ingenting. jag skulle kunna lyssna på den hur många gånger som helst egentligen. jag hade inte hört på den på ett tag, och så lyssnade jag på den i förrgår. det blev som ett slag i magen, eller hur man nu ska säga, jag blev som kär allt på nytt igen. hahah, samma med låtsas som det regnar, och snook i övrigt. var länge sen jag lyssnade på dom känns det som, men jag gillar dom ändå, till tinikas kanske inte så stora gläde och lycka. haha, det finns inget mer underhållande än lite snook hat a la tinika!

all the small things.

jag suger verkligen på att skriva blogg. varje gång jag ska försöka göra det så försöker jag bara fylla ut "sidan" eller vad man ska säga, för att det ska se ut som att jag är intressant människa som har jättemycket att skriva/säga. Haha, vilket inte riktigt stämmer in på mig. eller jo, jag pratar mycket, men jag säger ju som inget viktigt. inte egentligen, haha. se! nu försöker jag fylla ut med helt onödig "fakta" som ingen kommer bry sig om att läsa ändå. men aja, skitsamma (vilken dag det var).

skolstarten har hittils varit hyfsad skonsam. måndagar är ändå rätt softa. visst, det är alla hatämnen efter varandra (först spanska, sen matte, och som kronan på verket; NO, mitt hatämne, med sällskap av teknik), men det var ändå helt okej. man märker att snart så kommer man splittras. eller alltså, jag tänker mycket mer på det nu än innan. nu vet man att det typ är påsklov och sen slut. ungefär. det lär ju ta typ tre sekunder. och emellan det så är det ju massa läxor och prov, så man kommer ju inte hinna andas.

hursomhaver, så drog tinika ett så perverst roligt skämt att jag höll på att dö. jag orkar inte skriva det här ifall "det finns känsliga människor", hahaha. men seriöst, det var roligt! hon är en av dom roligaste människorna, och typ den främsta anledningen att det kommer bli så jobbigt att sluta högstadiet. vi har kännt varandra längre än vad vi kan minnas, våra föräldrar kom inte ens ihåg hur vi träffades. ända sen jag var mini har det alltid varit jag och tinika.

det är tur att jag alltid lyckas vara deprimerad i mina blogginlägg, som igår när jag skulle läsa mina gamla inlägg (vad fan ville jag btw?) då låter jag också jättedeprimerad, även om det inte var min avsikt, eller om jag inte var deprimerad när jag skrev, det haha, jag är duktigt. usch? haha. nu försöker jag bara fylla ut lite space här, som kanske märks? om tinika och hennes familj inte följer med till stockholm, då vet jag inte vad jag gör. ni måste!!

man kan ju förresten inte skriva ett blogginlägg utan att förklara sin kärlek för mando diao och sugarplum fairy än en gång;
jag älskar mando diao & sugarplum fairy. fast mest björn och david såklart! HIHI

M A N D O D I A O

M A N D O D I A O

det här lovet gick fort. alldeles för fort. visst, man har sovit, men jag känner mig ändå inte utvilad. jag skulle göra nästan vad som helst för en veckas lov till. och en mando diao spelning i umeå. på tal om spelning, jag var och såg idol-markus på idun. haha, pinsamt var ordet. publiken. nej. sminket. nej. mest nej till publiken såklart. vad ville dom? eller vad ville dom inte, kanske man skulle kunna säga. typ tre pliktskylidga klapp efter varje låt. jag och tinika försökte hålla igång publiken, lyckades väl sådär? eller okej, det lyckades verkligen inte, men det var kul i alla fall. jag var jäkligt hes efteråt i alla fall, då har man kämpat!

salem al fakir kommer till umeå open. och jag ska dit! yes, känns bra! salem al fakir är charmig, söt, stört talangfull(spelar alla instrument på skivan, och har dessutom producerat den i sitt eget sovrum) och gör bra musik! att han dessutom är kompis med danne och kihlen från snook får mig ju inte att tycka om honom mindre direkt!  

sen så hoppas jag verkligen att mando diao kommer till umeå inom en snar framtid. jag vet att jag skrev det längre upp också, men jag vill verkligen! det skulle vara så sjukt bra. dom får gärna dra med sig sugarplum fairy också. skulle vara sjukt najs.

lalalalalalalalalalalalalalalalalalalala

So if you see me on the street,
don't ask me about my passing days,
just slip another coin and walk away

Alltså åh. Mando Diao. Björn Dixgård.

Fan, jag känner mig fortfarande aggresiv,
varför kollar man inte golvet!?

Tinika, om det inte blir mando deeao i sommar så dör jag.
fyfan, vilka mandobögar vi är! :D

RSS 2.0