makes me wonder.

egentligen så är det fult när man typ frågar varandra på olika chattsidor, typ, "vad har du gjort idag?" eller, "vad gör du nu?", för alltså, ofta man bryr sig. egentligen. jag är allt lite bitter ibland, men skit samma, jag får väl bli surjulia istället för.. vad är jag nu? idag var jag i alla fall surjulia, eftersom isa och anton gjorde allt för att irretera mig. kanske inte så ovanligt i och för sig, men med tanke på de senaste dagarna, som har varit stressande, med både hemkunskapsprov och oroande för tekniken. tekniken, som jag troligast kommer att få ig i. jag vet inte om jag vågar berätta det för mamma och pappa heller, för dom kommer antagligen att bli jättearg. och jag vågar inte prata med bosse, för han är nog världens elakaste människa. seriöst, han ser typ snäll ut, men han är verkligen allt annat än det. fy, nu fick jag ont i magen också.

ikväll ska jag i alla fall enbart chilla. eller, kanske gå ut och gå en sväng efter vänner, nu har det ju blivit ljusare och allt. ska väl ta och lyssna i genom gym class heroes album på iPod. Haha, jag var inte seriös med varken det lilla i:et och det stora P:et, eller att jag skrev ipod, istället för ipoden, som man borde göra. skit samma. just nu lyssnar jag på welcome to the black parade på iTunes. (litet i och stort t, haha) eftersom jag ska fixa den till estetföreställningen. jag är inte så förälskad i det där bandet känner jag. tanken på sångaren får mig seriöst att må illa och bli livrädd. jag kommer säkert ha mardrömar om honom. på tal om estetföreställningen så får vi se hur den blir. man hoppas ju att det inte går åt helvete, men det vet man ju aldrig. det lär i alla fall bli en sista jäkligt påfrestande vecka

nu ska jag i alla fall invänta vänner med lite bubbles. BYE

känn pepp

"Jag vill inte ha något man kan leva med,
Jag vill ha något man inte kan leva utan"

Viveka Anfall är inte min bitch :( *Sad*


turning into nothing.

Såg en bild från sexan nyss. Fan vad jag vill tillbaka till spanien nu, helt sjukt! grejen är ju det att om man bodde på samma ställe så skulle man ju hitta jättebra. och man kan ju engelska, och pyttelite spanska, så man skulle ju kunna göra sig förstådd! och det var så trevliga människor där och blä, jag orkar inte vara i tråksverige, seriöst, det är bara kallt, tråkigt och äckligt här ändå. fast det finns väldigt bra musik i och för sig. det är något som kommer bli sjukt nice i sommar;

PEACE AND LOVE!

Trevligt att jag fick sommarjobb på tallbacken för övrigt.där dom är mer sjuka än på strandholmen. känns ju jävligt kuk. ojdå, skrev fel, hade tänkt att skriva kul. eller nej, det gjorde jag inte.

please take me home.

Denna lilla resa till Barcelona fick mig att se saker i ett helt nytt ljus. helt sjukt egentligen. en människa, som jag trodde jag aldrig skulle umgås med igen, blev helt plötsligt en av dom jag var mest med. och dom som jag visste skulle kunna bli ganska dryga, men i alla fall klara av.. klarade man inte av. dålig stämning på rummet som sagt.

Annars var det hur trevligt som helst, men i början var man så otroligt lycklig när man kommit hem. men det var nog mest för att det är aldrig trevligt att tillbringa nätter på arlanda. men nu när man har sovit två nätter och märkt hur jävla tråkigt det är i sverige, så är jag redo att åka tillbaka igen! Man träffade nya människor, och jag brukar inte vara ett fan av det, med tanke på att jag inte är den mest utåtriktade personen, men dom var hur snälla och trevliga som helst och allt kändes bara roligt! typ.

Nej, alltså seriös, jag känner att jag måste åka tillbaka dit faktiskt, även fast alla spanjorer är pervo och så vidare. Jag vill åka tillbaka till vandrarhemmet och få en utskällning av "martin stenmarck". jag tycker att vi gör en favorit i repris, någon som är på?

Ettan, Vita fläckar, Kanina, California, Middagarna, Lökfitta, Sopi, Martin Timell-utskällningen, Musikanterna, Emo-tiggaren med bling bling, Knullbarnen, Sexan, Spökhissen, Pubis, Knorren, Pervo-sopgubben, Statyerna


L O V E

here's your letter.

HÄÄÄÄEJ DÅÅÅÅÅEH SVEEERJEEEEEH.

wawawiwi, imorgon far vi!

HIGH FIVE

same jeans.

I övermorgon åker jag till Barcelona. Jag är sjukt nervös, men samtidigt jättepeppad! Ikväll ska jag till och med börja packa litegrann, eller i alla fall kolla vad som ska tvättas, vad som inte får plats och så vidare. Det kommer bli några påfrestande men väldans trevliga dagar förmodligen.

Haha, plus att ibland vill jag bara att vi ska ha våran gamla klass forever. Med vissa undantag, en del har verkligen ingen humor, och bara förstör och gör alla andra sura med sin närvaro. Förstår inte ens hur vissa människor har personer som vill vistas i deras närhet, med tanke på hur jävla sura dom är. Men majoriteten, eller okej, det kanske inte ens är majoriteten, är ju hur roliga som helst, och det kommer kännas så jävla tomt på gymnasiet. Mentorstiderna till exempel, hur ska man kunna klara sig utan alla fina snack om loket, syon, tafsarjens och så vidare? som tur är så följer ju några med humor med mig till midgård. 

Egentligen så borde jag sitta med no'n nu. kemiprov i morgon om organisk kemi. vad fan är det för något, kanske man tänker. och det gör jag med, för alltså, jag suger på att träna på saker. särskilt tråkiga saker. idag hade jag tänkt att vara effektiv och hinna packa, göra kemi, göra hemkunskap, gå ut och gå, handla tyg och lite annat. det enda jag har gjort är handla tyg. men nu vet jag i alla fall hur jag ska ha klänningen och så på examen, och det känns ju bra, så. läxorna och packningen får jag allt göra efter vänner, haha, det är bra att jag prioriterar tv'n framför läxorna, men vad ska man göra?

Ikväll ska i alla fall peace & love biljetterna bokas. 

Så, nu längtar vi till sommaren!
 


we're from barcelona.

haha, namnet på detta inlägg är ju lite passande. Eller ja, namnet på staden i alla fall. På lördag så far spanskagruppen dit på språkresa. HAHA, helvete heller att jag har tänkt att prata spanska. Jag håller mig till engelska, och fattar dom inte det, då blir det illa. Haha, nejmen, det där löser sig säkert.

Plus att jag har hittat ett skitbra band nu. *PöZzaHpåH*

all my senses.

idag fyller världens bästa björn dixgård år. aaw, grattis tötiZz.

I morgon är det äckelestet igen som vanligt, men utan Jenny denna vecka. Det lär ju bli världens värsta dag, någonsin. ever. Hampus är coolast ever.

this dream is over.

alltså bajs. kan allt bara sluta gå åt helvete?
min mamma använder peace & love emot mig hela tiden. fan vad sur jag blir. det var ju fan hennes idé att sommarjobba, och sen så vägrar hon hjälpa mig. om jag inte får något sommarjobb är det hennes fel.mando diao


last goodbye.

En del grupper på apberget är så jävla onödiga? Jag kommer aldrig sluta störa mig på det, faktiskt.

För övrigt så håller jag på att frysa ihjäl nu, men jag orkar inte gå och stänga fönstret. Vi har spanskaprov i morgon, och jag borde verkligen gå och träna på det,men jag orkar inte göra det, eftersom jag har varit rätt så korkad. och med korkad så menar jag att jag har slängt bort massa viktiga papper som man behöver för att kunna träna. antagligen har jag slängt dom, eftersom det är så jäkla jobbigt att ha typ tusen stycken. så nu har jag typ ingen aning om vad demonstriva pronomen och imperfekt och preteritum och bajs är. känns bra.

Annars så har jag ingenting att säga förutom att jag har hört beatiful liar fyra gånger idag, och klockan är bara 18.28. den spelas everywhere!

Nä, nu tar jag och stänger det där fönstret!


RSS 2.0