update

idag har vi varit hos mormor, och även gammelmormor helga. det märks att hon är gammal nu, det gick knappt att få kontakt med henne. det är så jobbigt, för även om hon skulle må bättre av att få somna in så är det ju så himla många andra som blir ledsna..

imorgon ska vi i alla fall se på bio. tänker inte ens säga vilken film vi ska se, nördstämpeln blir för hög. men. han är så himla fin, om jag säger så. ska bli trevligt att komma bort lite från nordmaling också, även om det bara är fem mil ifrån.
jag har även släppt drömmarna om lägenheten.. "inte just nu" är mitt bästa argument. men när jag får en liten stadigare inkomst, då jävlar!

för övrigt så är nog the office det klockrenaste;
" 'Ryan wont return my calls' .. Join the club."

jobb

nu är det dagen efter julafton, det kanske inte någon har missat. jag orkar inte skriva upp allt jag fick, det intresserar nog inte folk, men jag blev nöjd i alla fall och flight of the conchords var nog min bästa julklapp, i must say! 
inte ens på självaste julafton kunde jag undgå ett jobb/penga-snack. denna gång med en rätt otippad person, min 7-åriga kusin som tyckte det var beundrade att karl bertil johnsson jobbade vid 14 års ålder. detta ledde till att han undrade om jag jobbade och om jag hade något sommarjobb. men han är söt han.

för tillfället så hör jag min storasyster och min lillebror satsa obehagligt hårt till "hate to say i told you so". min lillasyster fick spelet "Lips", det vill säga x-boxens motsvarighet till singstar. eftersom min lillebror även fick "rockband" så kommer det knappas bli en lugn stund under julhelgen.

god jul!

julen är här, men det känns ändå inte på riktigt. om drygt en timma är det kalle anka och efter det ska vi fara till våra kusiner där vi ska fira, jag hoppas det känns mer juligt där, även fast vi har en fin gran som faktiskt jag har pyntat! jag hade svårt att sova inatt, massa funderingar om pengar som snurrar i min skalle, och det försvinner riktigt aldrig. låg också och tänkte på döden en del, de där tankarna är nog det som skrämmer mig mest av allt. vad som händer efter och allt sånt. jag måste vara ohälsosam som tänker på sådant natten till julafton..

ska inte klaga, jag har hunnit få flera presenter idag, bland annat än johnny depp kalender från isa för tredje året i rad. det är en annan historia dock! idag är en dag då man helt enkelt kan gilla livet!

jag och sofia har tittat på det amerikanska the office, det är himla fint faktiskt. dom lever ändå mardrömmen; att hamna på ett jobb med massa socialt efterblivna människor..

listen to my heart, can you hear it sing?

idag har jag sett den här filmen två gånger;

idag har vi för övrigt sagt hejdå till kusin-fannie som åker i australien i ett halvår, lucky.. men om drömmarna blir sanna ska vi det också, så jag försöker leva på det! annars så har jag grubblat på pengar hela dagen..

nu sitter anton och läser ur mina "svarens bok", och frågar om han har världens bästa storasyster och så vidare. ibland är han söt

evil

jag spammar typ.. men det är ok, jag är frustrerad. villvillvillvill flytta.


dilemma

åååh, vad less jag blir. här sitter jag (fortfarande) och söker efter sommarjobb för att jag ska ha någon som helst chans att resa i höst/vinter. sen ringer min storasyster och frågar om jag vill flytta in i en etta på teg i januari. och direkt när hon ringde kände jag bara att "ja, det vill jag". jag kände verkligen hur mycket jag ville det. men sedan räknade vi ut att då skulle jag inte kunna leva, eftersom jag inte skulle kunna få någon mat. jag kan inte få något bidrag, för jag är inte 18 år. och då skulle jag bara kunna drömma om att fara utomlands, eftersom alla pengar skulle gå åt till att bo i stan. fast jag vill så gärna....
alltså om allt i livet kunde vara gratis................................................................................

sommarjobb

Nu har jag suttit i två timmar och letat efter sommarjobb i umeå och nordmaling. det går trögt. jag har sidan om att söka vikariat inom vården uppe. vill jag verkligen sluta må bra psykiskt är ju den stora frågan... ibland får man dock pull it together and keep the eyes on the price. fast vården tror jag inte kommer att funka, faktiskt. men om det någon som kallar mig oambitiös så får dom spö - jag har suttit och läst igenom typ ALLA praorapporter från Nordmaling för att kolla om det är något ställe som verkar okej.

nu är det love actually på fyran, jag väntar på julstämning! tycker om killen som är kär i keira knightley så himla mycket! ååh. och colin firth, det är en sån kille jag vill gifta mig med en dag. britt, väluppfostrad och genomsnäll! hihi

jul, jul, strålande jul

ikväll har jag sett på sunes jul tillsammans med familjen. nu håller mamma och pappa på att bädda som värst till storasyster som har kommit hem från stockholm för att fira jul. snart kanske jag får lite julkänsla ändå. jullov känns inte så roligt som det borde göra, jag vet bara hur deprimerad jag kommer vara när detta lov är över. den enda julkänslan jag har fått i år fick jag när jag såg att femman hade bytt till sin "jul-loggo", en aspervers lurvig grej som hoppar upp ur ett paket. nu saknar bara julbocken - vem vill bli tomtens fru?

idag såg jag förövrigt programmet "are you smarter then a 5th grader?". alltså, det var ju svåra frågor.. men jag kan bara respektera ungen som i början gjode stekardansen som jag och frisén brukar göra. hade även samma "Wooh Wooh-ljud". det var fint. sen såg jag och isa på Miami Ink och jag uttryckte min kärlek till Ami lite väl mycket enligt hennes åsikt. men han är ju så fin. jag ska tatuera mig där någon gång i framtiden har jag bestämt mig för! någon som är på? hihi.

nej, nu ska jag gå och lägga mig, medan jag har min storasyster liggandes på golvet bredvid mig, haha.

PS. Rektorn gjorde oss inte besviken, han höll ett emotal även i år. Dock måste jag respektera att han snackade om klotter, för det är inte okej! DS.

 Amiiiiii

tiny dancer.

eller för all del; http://www.youtube.com/watch?v=_O80b002XT0

youtube

Jag har blivit besatt av youtube. vilken hemsida jag än ska gå in på så råkar jag alltid skriva in youtube. sök på 20 dollar nose bleed om du vill höra något finfint!

Permanent jetlag
Please take me back, please take be back
I'm a stray dog sick
Please let me in
When life keeps tripping
Singing vows before we exchange smoke rings

stjärnfall

igår var vi på luciavaka i efterskott skulle man kunna säga. vi bakade lussebullar, (vem visste att det tog 133 minuter att göra?) kokade alldeles för mjuk knäck och såg på en värdelös jul-skräckfilm. att man kunde bli mördad av en polkagris hade jag faktiskt ingen aning om.

det finaste som hände var när jag, tinika och pernilla gick ut för att spela landhockey. när vi tittade upp mot himlen såg vi ett stjärnfall. och sen ett till, och sen ett till. och varje gång skrek vi av lycka och önskade oss saker och det var så fint att vi inte ville gå in trots attt våra ben och fötter höll på att frysas till is. när vi väl gick in hade vi sett minst tjugo stycken. nu får man bara hoppas att det man önskade slog in!

drömmar

Tiden flyter på och mina drömmar om utlandsresa blir större och större för var morgon jag går till skolan och inte kan gå tre steg utan vantar, i rädsla för att fingrarna ska ramla av på grund av förfrysning. riktigt så illa kanske det inte är, men en utlandsresa skulle sitta fint. men jag har inget pass. jag inbillar mig att det är det största problemet, vilket det är, men sen så är jag inte så modig som jag skulle vilja tro heller.. men det är ju vid sånna tillfällen man kan träna!

skoltidningen flyter på som vanligt, nu börjar fler och fler texter rulla in också. jag hoppas att den blir bra, det skulle väl kännas lite tråkigt annars, haha.

just nu sitter jag och försöker titta på tv, men snön är i vägen och gör att mottagaren hackar. norrland är verkligen inte the place to be.

Annars så kan jag bara säga att jag och tinika var och såg Twilight i söndags, och jag råder alla som inte sett den till att se den! den fick fem av fem toasters, det var hur bra som helst och innehöll allt; en hottie, spänning, dramatik, romantik, action, äventyr och så vidare och så vidare. och att robert pattinson som spelar edward kanske är en av de vackraste människorna just nu gör det hela bättre.. det är mycket drömmande om den killen i skolan nu kan jag lova!


drömkillen!

RSS 2.0