tjuvlyssnat

tjuvlyssnat är en bra hemsida. en del fastnar man för eftersom de är så roliga, men denna var bara så himla söt;

En man och hans son ~4 tittar på foton och på ett kort sitter sonen med armen om en annan kille.
Pappan: Vem är din kompis?
Sonen: Rickard, han är bäst! Gud vad jag älskar honom.
Pappan: (en aning upprört): Men du kan ju inte älska en annan kille.
Sonen: Pappa, man kan älska vem som helst.

utmanad.. eller nåt

Blev utmanad av sofia (http://sofiasko.bloggagratis.se/) och eftersom jag inte har skrivit något på länge och det alltid är spännande att prata om sig själv så antar jag den! YEAH

Så här går det till: Länka till den person som har utmanat dig och glöm inte att lägga in dessa regler i inlägget. Berätta sju saker om dig själv, både alldagliga och oväntade. Utmana sju personer i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till deras sidor. Låt dessa personer få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar på deras bloggar.


1. Jag är konstant tät i näsan, även på sommaren. vet inte vad det beror på och har inte orkat ta reda på det än.


2. Jag har väldigt svårt för att ta kontakt med nya människor, men när jag väl lär känna dom är jag väldigt pratsam.


3. Jag har alla "sorters" syskon (en storasyster, en storebror, en lillasyster och en lillebror).


4. Om jag fick välja vad som helst i världen som jag skulle bli skulle jag vilja sitta i idol-juryn eller bli författare.


5. Jag är nog världsbäst på att stressa upp mig för de mest onödiga sakerna.


6. Jag har väldigt svårt för att tycka om saker andra tycker om. då ska jag helst ha gillat det först för att det ska funka.


7. Folk som ramlar är det roligaste jag vet

Varför ska man utmana 7 personer? jag tror inte ens jag känner 7 som bloggar, haha.. jag utmanar tinika (http://tinikahaggstrom.blogg.se) och sen alla som vill! så.


Make Me Super!

Min kära vän Mimmi skickade en väldigt vacker länk till mig;
Det är jag i min rätta skepnad helt enkelt
http://www.makemesuper.com/index.html?videoid=6_cb910&imgid=124326&gender=female&name=Julia

apun/praon går för övrigt hur bra som helst. jag och pernilla trivs som fisken i vattnet och skulle dom vilja ha tillbaka en för framtida bruk skulle jag inte tveka en sekund!

quiz

http://www02.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811152002448806&a=1&&

kom inte på några bra frågor, but still..

jag och min storasyster träffade salem idag, det var stort. vi tog en bild också, fast den var lite småful. inte han dock. vi var obehagligt nöjda i alla fall! kanske min tur har vänt när det gäller kändisar? är alltid den som för höra att den och den träffade björn gustafsson, magnus betnér och så vidare..

across the universe

idag såg jag en film som var något av det finaste jag har sett!
across the universe hette den, och den innehöll bara beatleslåtar. den var verkligen hur fin som helst och efter att man sett den var man tvungen att kolla om alla låtar på youtube. det gör jag as we speak också. det är för sent för att se om den, men imorgon då jävlar!

nu är jag för övrigt framme i hufvudstaden. imorgon ska jag och min storasyster se salem al fakir och sedan ska vi se mamma mia på bio. jag är en av de få som inte har sett den än. på tal om salem, han bor tydligen i närheten av min storasyster. vi får se om vi springer på honom imorgon på stan...

fint.

http://www.learningtoloveyoumore.com/

någon gång ska jag göra allt som står på den där listan.

så.

http://www.tv4.se/1.655257?entryId=9531
han är fin han, lars.

angry

folk som inte kan vara trevliga när det jobbar med ett serviceyrke. det är fan något av det äckligaste jag vet. idag råkade jag ut för ett exempel. man blir lite paff när folk är otrevlig mot en utan anledning. och eftersom man behöver hjälp av dem så kan man inte vara otrevlig tillbaka. busschauförer är också ett väldigt bra exempel - får man en snäll busschauför blir man verkligt förvånad. på tal om, jag saknar snälla bussgubben, where is he? :(..

på väg hem från skolan tyckte jag synd om mig själv och lyssnade på när heath sjöng. det här är en sådan dag. då man tycker livet är orättvist. och blir sur för att man måste ringa läskiga samtal och skicka dryga mejl till folk som man vet ändå inte kommer att svara. och skoltidningen känns svårare än någonsin.

idag blev jag glad av: att när praoplatserna skulle delas ut så hade lärarna rekomenderat mig och pernilla som glada tjejer (jag tänker ignorera lisas kommentar om att det förmodligen var menat att det skulle stå "prat" innan det där glada). blir även glad på en viss touché jag pulled igår på msn..


för en bättre stat - bli moderat

imorgon ska vi redovisa vårat parti. vi som ska vara moderaterna har satsat och ska ha blåvita kläder. eftersom mina team-mates hetsade upp socialdemokraterna lite för mycket på förra lektionen så ser jag inte fram emot att bli grillad imorgon.... dramadramadrama.

boy's dont cry

jag mår inte bra just nu. och jag är medveten om att folk tror att jag bara winar (visst, det är mycket sådant också) men this is for real. jag känner mig typ som en brännskadad, det gör ont när jag sätter mig och någon rör i mig typ. sen känns det som att jag kommer att kolapsa av trötthet, att hålla sig vaken på trafikanten var svårt. jag är stolt över mig själv att jag lyckades att inte somna. är faktiskt stolt över att jag for till skolan över huvudtaget, jag hade ett litet krig med mig själv där på morgonen nämligen...

ikväll såg jag boys don't cry. det är sjukt hur vacker hilary swank var som kille. skulle lätt kunna bli kär i henne då. själva filmen var jättefin, lite rörig kanske, men det berodde nog på att jag var (och är) så himla trött. och jag visste inte att själva historien var sann förrän efteråt, då var jag tvungen att läsa på wikipedia. det är så jävla sjukt. och precis som varje gång jag ser en film som handlar om mord eller misshandel som är sann så tänker jag alltid på jonathan wamback. tänk om man var lika modig som honom.

affischberoende

Jag tror jag har någon störning. Ser jag ett ställ med affischer måste jag gå dit och kolla, och oftast köpa den. Jag går enbart in på Gallerix för att titta på affischer. När det är Umeå Open-tider går man runt på stan och försöker diskret sno en fin affisch. På skolan försöker man också sno affischer om dom är gorgeous. Samma sak med tavelramar. Jag har nu en hel bokhylla med en tavelram på varje hylla typ. Detta är inte ett problem jag direkt lider av, om det inte vore så att jag har fler affischer än väggar. När jag och mamma var och handlade i stan efter mitt utvecklingssamtal (min lärare kallade mig mogen, hehe) så förbjöd jag mig själv från att handla affischer. Och mamma förbjöd sig själv från att handla julpynt. Jag lyckades bättre än henne kan jag lova. Men jag måste säga att mitt rum är väldigt fint nu, tack vare alla affischer och tavlor!

Hörnefors igår var mycket trevligt, spice girls och ninjafilmen var väldigt, väldigt bra!

vilken sida brer du på?

Nu har jag och Mimmi tänkt att köra igång på riktigt. I våran klass så pågår det en debatt som aldrig tar slut; nämligen vilken sida på mackan man brer på. En del tycker inte detta är så viktigt, medan en del.. tycker det. Jag, Tinika och Mimmi är ensamma i hela världen med att bre på rätt sida. Det är inte bara rätt sida enligt oss, utan verkligen den enda rätta. Punkt slut. Om man inte vet vilken sida som är rätt så kan man bara tänka på en rundmacka/polarkaka. Brer du på den bubbliga, opraktiska sidan (så att smöret fastnar överallt) eller vänder du på mackan, så att du smörar på den platta sidan så att det smöras alldeles perfekt and just the way you like it?

Jag vet inte om det är någon som läser denna blogg, men om du gör det, var god och kommentera vilken sida du brer på. Vi måste få upprättelse!

jasså

Imorgon ska våran klass hålla valtal om olika partier. Min grupp har Moderaterna. Det känns onekligen en aning perverst att skriva "vi tycker.." och "vi försöker fixa.." men what to do. Våran grupp kommer lätt vinna. Om vi nu ska ha någon form av omröstning alltså. Annars så börjar jobbet med Mindyard kännas lättare. Fast samtidigt hårt. Det är läskigt att intervjua folk. Särskilt de man inte känner. Idag blev jag för övrigt raped av en hottie.


stora valmöjligheter

En konversation mellan mig och min 5-åriga kusin.

Leo- Julia, vill du se på en film?
Jag- Jo, det kan jag väl, vilken ska vi se?
Leo- Du får välja mellan tre olika.
Jag- Okej.
Leo- Spiderman1, Spiderman2 eller Spiderman3.

Det slutade med 3:an, som jag inte sett innan. Jag hann inte se klart den heller för den delen, men det jag såg var faktiskt väldigt bra. den har inte sådär svår handling som jag tycker batman kan ha. det är lättare att hänga med.
jag tycker om mina kusin förresten, vi hade djupa disskusioner om hurvida två killar och två tjejer kan vara kära, samt om man måste gifta sig för att kunna skaffa barn. han är en söt liten själ den dära.

halloween 2

alltså varför måste folk försöka vara så jävla snygga under halloween? man ska ju passa på att vara så läskig/ful/oseriös som möjligt. jag tänkte på det när jag såg massa halloweenkostymer på nätet. sen så snubblade jag över denna bild, vilket kanske är det klockrenaste exemplet;mariah carrey och nick cannon är utklädda till mjölk och kakor. att hon var kakor, i plural dessutom, var ju inte direkt klockrent. hans dräkt var däremot gorgeous, funderar på att satsa på det till nästa år!

halloween

I tisdags när the gang var hemma hos linn fick jag och tinika en snilleblixt om att vi skulle satsa hårt och ordna ett litet halloweenpartaj i mitt hus på fredagen. eftersom att jag inte skulle kunna make it till frisén (hoppas du hade kul gummz!) och ingen av de andra heller hade planer tyckte vi att det var ett ypperligt tillfälle att få klä ut oss och vara oseriösa. jag och tinika blev partyplanners - ett jobb som jag på allvar tycker att vi borde satsa på i framtiden (hur själva utförandet sedan blev går väl att diskutera). vi skulle göra rostmackor med döskallar på, classic korvfingrar med mandel i så att det ser ut som naglar, en kladdkaka, aktiviter, pyntat hus och så vidare. vi glömde bort brödet, hade inte orkat börja med maten innan alla kom, orkade inte fixa korven, orkade inte göra kladdkaka, hade väl inga direkta aktiviter (även om dansring och att bli jagade ute mitt i natten var awesome). men pyntet i huset var i alla fall klockrent. även om mamma i morse upplyste mig om att vi glömt ballongerna. min bror fick i uppgift att hitta det läskigaste i hans rum, de blev en döskalle och en porslinsdocka som sitter i en gungstol.

men hur som haver blev det en lyckad kväll och jag hann med flera olika looks; peter swartling, min far, medelålders äckelstekare á la hulk hogan-slibb samt bakfull på firmafesten. vilken utstyrsel som var mest positiv (phoositiffffft) vet jag inte. det blev nice i alla fall, men hur kan man misslyckas när man har peter swartling, salem al fakir, justin timberlake, en stekare, sailor moon, ryan ross och själva mother of halloween under samma tak!? 


RSS 2.0