angry

folk som inte kan vara trevliga när det jobbar med ett serviceyrke. det är fan något av det äckligaste jag vet. idag råkade jag ut för ett exempel. man blir lite paff när folk är otrevlig mot en utan anledning. och eftersom man behöver hjälp av dem så kan man inte vara otrevlig tillbaka. busschauförer är också ett väldigt bra exempel - får man en snäll busschauför blir man verkligt förvånad. på tal om, jag saknar snälla bussgubben, where is he? :(..

på väg hem från skolan tyckte jag synd om mig själv och lyssnade på när heath sjöng. det här är en sådan dag. då man tycker livet är orättvist. och blir sur för att man måste ringa läskiga samtal och skicka dryga mejl till folk som man vet ändå inte kommer att svara. och skoltidningen känns svårare än någonsin.

idag blev jag glad av: att när praoplatserna skulle delas ut så hade lärarna rekomenderat mig och pernilla som glada tjejer (jag tänker ignorera lisas kommentar om att det förmodligen var menat att det skulle stå "prat" innan det där glada). blir även glad på en viss touché jag pulled igår på msn..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback