utmanad.. eller nåt

Blev utmanad av sofia (http://sofiasko.bloggagratis.se/) och eftersom jag inte har skrivit något på länge och det alltid är spännande att prata om sig själv så antar jag den! YEAH

Så här går det till: Länka till den person som har utmanat dig och glöm inte att lägga in dessa regler i inlägget. Berätta sju saker om dig själv, både alldagliga och oväntade. Utmana sju personer i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till deras sidor. Låt dessa personer få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar på deras bloggar.


1. Jag är konstant tät i näsan, även på sommaren. vet inte vad det beror på och har inte orkat ta reda på det än.


2. Jag har väldigt svårt för att ta kontakt med nya människor, men när jag väl lär känna dom är jag väldigt pratsam.


3. Jag har alla "sorters" syskon (en storasyster, en storebror, en lillasyster och en lillebror).


4. Om jag fick välja vad som helst i världen som jag skulle bli skulle jag vilja sitta i idol-juryn eller bli författare.


5. Jag är nog världsbäst på att stressa upp mig för de mest onödiga sakerna.


6. Jag har väldigt svårt för att tycka om saker andra tycker om. då ska jag helst ha gillat det först för att det ska funka.


7. Folk som ramlar är det roligaste jag vet

Varför ska man utmana 7 personer? jag tror inte ens jag känner 7 som bloggar, haha.. jag utmanar tinika (http://tinikahaggstrom.blogg.se) och sen alla som vill! så.


Kommentarer
Postat av: Sofia

Du var snabb du, YEAH! ;) Coolt att du helst av allt skulle sitta idol-juryn. I would have gone for president eller nåt...Postat av: jf

jag är likdan på 2an :phaha vad löjlig du var med 6an

2008-12-04 @ 00:18:11
URL: http://fyndigtnamn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback