maggan bettan!

Och yeah; imorgon blir det Magnus Betnér!!!


svammel

Jag kommer inte in på msn, det känns oerhört frustrerande. Jag har märkt att jag inte skriver så ofta, för det jag vill skriva platsar inte här. om jag är arg så vill jag skriva av mig, men samtidigt är det väl inte det bästa att skriva saker om folk på nätet. Och ja, jag är medveten om att man kan skriva andra grejer än om man är arg, men om man har en blogg för att "skriva av sig", så är det väl det man ska göra. okej, jag känner svamlet sätta in so to speak.

Jag såg just trailern för Whitney från the hills nya serie The City. den kommer att bli bra känner jag. en australiensare (det går inte så mycket fel där) och en jättefin kille med hatt som hatar varandra - det kan väl inte bli bättre? dramadramadramaaaa.

Nu ska jag nu läsa klart "Jag sökte dig och fann mitt hjärta" aka the notebook. Måste bara få säga att jag är lite besviken över boken alltså...

halloween

Mattias säger:
jag kan fortfarande inte fatta att jag ska göra det här utan hjälp av alkohol xD

Fredagen kommer att bli sjukt rolig, och väldigt intressant!

jobbigt vs gorgeous

Finns det något jobbigare än när man spiller tandkräm på sig själv?

Finns det något mer gorgeous än när man hittar ett klipp på youtube som man verkligen skrattar högt åt, även i sin ensamhet?

i'm thinking no!

.

vem det nu än är som typ spammat kommentarer i min blogg; jag känner ingen som heter anton svensson ifrån jaka(?)
vet inte ens vars det stället ligger.

insikter är som bussar

först kommer ingen på evigheter, sedan kommer flera stycken på en gång

Är bloggar till för att man ska berätta om sig själv? Om sitt liv, vad man gör på dagarna? Är dom till för att man ska tänka "åh, jag vill vara som den personen", att man ska drömma sig bort och leva sig in i någon annan? för så kan man ju känna ibland, när man läser någons blogg. i alla fall jag. i sånna fall tror jag inte att min blogg gör "blogg-syftet" rättvisa, med tanke på att allt jag skriver är typ "jag har ingenting att skriva" och "idag har det inte hänt något speciellt". snart är det greys. DET är viktig information och även kvällen hundpunkt, sadly. men wtf, it's a good show.

på texten idag satt jag och googlade annie leibovitz. jag tror att jag älskar henne, hennes bilder är så sjukt vackra att jag svimmar litegrann!


     

och hennes bilder med disneytema är nog det finaste jag har sett, bara det att jag har bilden med michael phelps och julianne moore som skrivbordsunderlägg på båda mina datorer säger väl en hel del. jag prövade att byta bild ett tag, men det höll ungrfär en dag, jag saknade den typ!

     


mystiska blåmärken

mystiska blåmärken dyker upp på min kropp lite då och då. jag tycker det är läskigt, även om jag vet att min hud är väldigt känslig (frisén fick känna på det när hon nöp mig, lagom hårt, och jag var svullen och fick ett blåmärke som var kvar typ en vecka efteråt). tinikas förslag var att jag nog misshandlade mig själv i sömnen, och ja, det verkar faktiskt som den mest logiska förklaringen.

.

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/klick/article3569988.ab

jasså

jag förstår inte grejen med caps lock. eller snarare varför man inte skulle kunna logga in fast det är aktiverat. jag undrar hur många gånger jag har blivit rädd för att någon random har gått in och ändrat mitt lösenord, tills jag upptäcker att caps lock är intryckt. anledningen till att jag sa det där var för att det just hände, haha.

denna vecka har jag hälsat på moderaterna. eller ja, en moderat. han var snäll och svarade utförligt på frågorna, det uppskattades. han tyckte nog att det var roligt att vi var där, med tanke på att han ville ge oss en tur i stadshuset och försökte hitta på nya frågor så att vi skulle stanna, haha. men vi blev utan en moderat-goodie-bag.

efter mycket slit och jobb så är jag färdig med mitt layout-förslag till mindyard. fanns väl vissa grejer som blev mindre bra, men jag vet inte hur jag skulle kunna förbättra det heller, då är det lika bra att sluta peta!

plus att jag älskar mitt skrivbordsunderlägg på julianne moore och michael phelps som sjöjungfror. den är som så fin. våran graflärare tyckte den var "läcker", men det säger hon ju nästan om allt.

btw, isbitar är världens bästa uppfinning...

...and how it's made is pretty fascinating!
på senare tid har jag och tinika spenderat lite för mycket tid med att försöka återskapa brendons wail. ibland blir det rätt klockrent, men oftast inte så bra.
   idag var jag och intervjuade vickan, fick även se hennes lägenhet som hon hyr i andra hand. alltså; 17 klockor i en lägenhet, 4 klockor i ett rum! fast det värsta av allt var ändå att det satt 7 uppstoppade fåglar bredvid varandra, sånt är faktiskt bara otäckt.. mitt betyg på dagen var i alla fall att den var fin.
   Jag läste nyss en novell på engelska, den handlade om en kille som tyckte att fjärilar var jättevackra och blev ledsen på en gubbe som dödade dom. det påminner mig om disskusionen "skulle du slita vingarna av en fjäril för en utlandsresa?". Alltså, inte för att jag är djurplågare, men svaret är rätt obvious..

facebook

jag har aldrig riktigt förstått grejen med facebook - till igår kväll. då förstod jag charmen, och jag gillar det.
eftersom det finns medlemmar från hela vägen så är det ju fritt fram att adda så många med namnet clayton, hogarth, tussen och pervo som man vill! sen även up and coming stjärnor (svenska och utländska) funkar ju också!
kan ju berätta att nu är jag och martin soneby homies, och vi har även skrivit till varandra. i ditt ansikte, hehehehe.

finaste soran.

"Men nu hade jag gjort det. Jag hade tagit modet till mig att slita ut mitt bultande hjärta ur min egen kropp och lägga det i hennes händer.  Nu var det upp till henne vad hon ville göra med det. Ville hon behålla mitt hjärta, eller ville hon kasta det i backen? Ville hon hålla mig vid liv eller ville hon ta livet av mig? Det återstod att se.


Några dagar senare kom hon tillbaka med mitt hjärta i sin hand, lyfte upp handen mot himmelen och kastade det med all kraft hon hade i sin nätta, lilla nioåriga hand, rakt ner i backen. Jag dog.  Och fan vad ont det gjorde."


10 oktober

nu är jag 17. känner tyvärr ingen skillnad!


http://www.youtube.com/watch?v=gcIRY0NUmc0
Byt ut Ryan and Spencer mot Julia and we're set!
om någon kan kirra honom att sjunga för mig
så hör av dig, det skulle uppskattas!!

17

imorgon fyller jag år. just nu så känns det som att jag inte kunde bry mig mindre, 17 är en värdelös siffra. jag kan typ inte ens känna taggen för fika på sängen och paket. så känns det just nu. denna vecka har gått lite för mycket upp och ner, och tyvärr känns det som att det är på väg ännu mer nu.

emo-inlägg

just nu vill jag ta död på allt som har med skolan att göra. och vissa valda delar av min familj. fan, varför söker folk alltid bråk med en? helt obefogat, hela jävla tiden. just nu är jag så arg och trött att jag vet inte vad.. och bara ett klick ifrån mig så finns en youtubevideo med beskrivningen "den sorgligaste filmen på hela youtube", och den handlar om titanic. detta är nog inte rätt tillfälle för mig att kolla på den.


magnus betnér

30:e oktober. det kommer bli awesome.
bra affischering i umeå btw!

humorshowen

Alltså.. Ååh. Soran, Björn, Özz och Måns.
Det var hur bra som helst, och efteråt var man lite för övertaggad!
Gillar inte the special treatment som björn fick. fast vore det inte för den så hade vi ju inte fått höra sorans sång, det var det absolut sötaste!
och japp, jag hade rätt, jag drömde om soran inatt. haha.
idag ska jag bara lata mig och se the hills, och ikväll börjar gossip girl! :DMååh, tussarna!

torsdag.

det känns litegranna som att saker och ting blir svårare och jobbigare hela tiden. men även tvärtom. vi fick reda på lite om arenas mindyard som vi ska göra layouten till, det kändes bra. sen får vi reda på att vi ska redovisa den för treorna. det känns mindre bra. sen har vi apu snart, det känns också mindre bra. att spendera TVÅ veckor på ett ställe som antingen inte vill ha med en att göra, eller som förväntar sig att man ska kunna mycket, känns inte lockande. förstår inte folk som gillare. men jag antar att det är a part of growing up. we'll see..

idag var jag och tre av mina kråkor till vänner (ja, de är kråkor på riktigt hehehehe) på step up. jag ska inte klaga på sakerna vi gör på gympan, om jag säger så. jag är helt död nu och har nog aldrig sett så ofräsch ut. men 100 kronor för en hel termin känns enbart rätt så vi kör på det!

ikväll har jag även passat på att egga lite youtube-videor. fast jag har slutat nu, annars blir man verkligen kvar lite för länge. det där fenomenet "related videos" gör att man, som i mitt fall, kan spendera cirkus fem timmar vid youtube en fredagskväll. då kände jag mig cool och inte alls nördig.

för övrigt så är jag väldigt exalterad över min och lisas buss-tävling!

RSS 2.0