kjamiz

Dagens eloge/stjärna/hjärta/applåd/kram vill jag ge till Miss L/LK/Biggan/Lisa Karlsson, som fick mig att skratta tills jag grät, när hon idag skrek till våran lärare att hon var skanky.


Bilden är en gammal goding, som man så fint brukar kalla det.look-a-likes

jag sitter och kollar på project runway, och kolla in the look-a-likes jag har hittat!!Santino blabla och Chris garverDavid Hebert och Daniel Clayton

(jaja, dom är likare in action.. but still)

i'm back!!

Tja!! Jag ber om ursäkt för att jag låter min blogg lida medan jag har ett asroligt liv!! (eller ingenting som är roligt nog att skriva.. vilken orsaken är är ännu oklar). Igår övningskörde jag på trafikskolan, jag skulle öva backning. Medan vi letade efter ett aslångt gathörn så körde jag nästan in i en lykstolpe. Det blev lite awkward-stämning där i bilen när han undrade hur jag tänkte, och jag inte hade något bra svar..

Vad har annars hänt? I morse agerade min lillebror som jukebox. Under bara några sekunder hann jag höra "my heart will go on" "i'm yours", "inside of you" och mitt önskemål "i'll run".

Kvällen ska spenderas med att se stockholmsnatt, medan halva umeå är på sommardroskan.

PS. Jag måste hitta en ny bakgrund till min dator. Tydligen är världens finaste bild creepy. DS


världens bästa skiva


that's what she said.

För några dagar sedan skulle Linn berätta ett skämt som  enligt henne var classic, men jag hade aldrig hört det förut. Hon drog världens that's what she said (måste snart börja ha en that's what she said-kategori som Frida)

Linn: Så det där var första gången för dig? Är du nöjd med min insats?

RSS 2.0