om du dör mamma, då tar jag livet av mig.

ikväll har jag sett den här filmen. den var hur fin som helst, och även fast jag har läst boken två gånger (och grinat åt den båda gångerna) så blev jag inte ett dugg besviken på att manuset inte var som i boken. allt var bara så fint, och det blev inte sämre för att jag hade med mig några av mina bästa vänner, som också satt bredvid mig och grinade. önskar bara att folk kunde ha lite mer respekt, inte sitta och skratta och prata. fan vad irriterad man blev. har så mycket respekt för tjejen som bad dom hålla käften.

det märktes dock under filmen att det var mest tjejer i salongen, när "vuxen-tzatsiki" (som vi så fint döpt om honom till) visade sig hördes det mycket viskningar och "ååh vad söt han är" i biosalongen. och det var han sannerligen! 

manbabies

Igår när jag satt på grafen fick jag en strålande idé; att jag skulle göra en bild till manbabies hemsida. Jag mötte upp med Tinika och vi skapade den snyggaste manbabien världen skådat. Igår fick jag ett mejl av dom där det stod "Awesome!" samt att bilden skulle komma upp någon gång under året. Kanske inte så mycket information, med tanke på att året just har börjat. Under tiden får man njuta av all the classics som finns. I fredags kallade Måns mig för Victoria Silvstedt, eftersom jag blandar in engelska ord i varje mening. Det stämmer kanske, fast hon är väl inte drömmen..

Just ja, idag har det gått en månad sen juldagen!

mysterium

Varför tar folk bilder på sig själv via en spegel? Egentligen..

Idag har jag kollat på individuella valen, jag har verkligen ingen aning om vad jag ska välja. Ska jag vara ärlig vill jag inte välja någonting, men man får väl gilla drömmarna..

Dagens Höjdpunkter:
1. Att jag och Fia märkte att det fanns en uppföljare till törnrosa.. När kom den?
2. Att pappa hämtade mig på e4:an trots att hans älsklingsskellefteå spelade match.
3. The Office-avsnitten jag snart kommer se.

Heath

Idag var det exakt ett år sedan Heath dog. Jag och Pernilla har sett 10 things I hate about you, ätit ben&jerry's samt grinat en skvätt. Att han dessutom blev oscarnominerad för the dark knight just idag är kanske det finaste någonsin.
håll ut

ungefär såhär känner jag nu. när ska vintern försvinna?


aouch

Jag fortsätter på jag-och-min-lillasyster-spåret (lite ryan sheckler över det hela; "with me and my dad"). Vi sitter och kollar igenom mina foton på datorn då en bild där jag och några av mina kompisar sitter vid ett bord på en restaurang.

Isa- Jaha, är det där din estet-grupp?
Jag- Nej? Det där var på min födelsedag. Hur så?
Isa- Nej.. Jag visste bara inte om att du hade kompisar..

fin

jag började just skratta lite för mig själv när jag tänker på en bild tinika tog på sig själv på sin mobil. det var nog en av mina favoritbilder, men jag tror hon raderade den..
Vädret är så jävla äckligt, det är så kallt, mitt rum är så kallt. Om man sover med långkalsonger, sockar, duntofflor, en kofta och en halsduk och ändå fryser, då är vädret inte okej!
och nu sitter jag här när jag egentligen borde sitta i bilen påväg för att hämta upp mina kvinnor.. Får hurryhurry! jag ville mest bara dela med mig om bilden om jag ska vara helt ärlig. ikväll är det p3 guld tror jag, yahoo.

Hej!

ibland är jag snabbtänkt...

Jag, mamma och min lillasyster har just sett klart en film och jag vill att min lillasyster ska ta bort våra tallrikar medan jag tar bort glassen.

Jag- Du får ta bort våra tallrikar, I can't carry everything..... But I can carry you, Mr Frodo.gammelmormor

Kom precis hem från mormor efter att ha varit i Vännäs/Ockelsjö hela dagen.
Begravningen för Helga var väldigt fin, inte alls så läskig som jag hade trott att det skulle bli. Dock finns det vissa grejer från denna dag som jag alltid kommer att tänka på med en klump i halsen.
När själva begravningen var slut gick dagen vidare till en minnesstund, där folk höll tal om Helga (hon verkar ha varit så cool i sin ungdom, jag menar; vilken 40-åring skulle komma på att brottas med en spinkig 25-åring?). Jag, min lillasyster och en av mina småkusiner fick också hjälpa till att läsa folks hälsningar, efter att mormor bett oss. Extra kul var det också att vår kusin Fannie som är i Australien var videouppkopplad över msn, så hon kunde följa begravningen från andra sidan jordklotet.

När jag tänker på Helga är det första som kommer upp i mitt huvud en bild av henne sittandes på våran bakgård och plocka vinbär. Hon gjorde det väldigt mycket, även när hon blev gammal. Hon var så full av liv och pigg så himla länge. Jag och min bordskamrat/kusin kim satt också och skrattade åt flera roliga saker Helga sagt. Hon kommer att bli saknad av oss alla.
Vila I Frid, Fina Helga.

klippet

jag funderade på att inte orka lägga upp det igen, med tanke på att det inte är så roligt. i alla fall om man inte gillar brendon, the cab eller usel kvalité. but still, here it goes again;


nytt

nytt år, ny blogg (tack josef), ny skoltermin och så vidare! kan bli spännande..
idag har jag gjort massa trafikantläxa, så nu börar jag sakta men säkert lära mig fler och fler vägskyltar, vilka däck man ska använda, hur man kör så miljövänligt som möjligt och mycket mycket mer! synd att det är så jävla tråkigt bara. fast om man vill ha körkort så får man ta smällen.
imorgon ska jag på begravning, det kommer bli jobbigt, det kan jag säga redan nu. men det ska nog gå bra ändå.

2008

DAGS FÖR SAMMANFATTNING;

Årets träff:
Släkträffar

Årets moderkänslor: Brendon i låten First Try, Den nervösa killen från idol.

Årets Grej: ”Hippiehårband”.

Årets cover: Tonight, Tonight med Panic at the disco (original från smashing pumpkins). Panic har gjort lite för många gorgeous covers det här året, men denna var så mycket bättre än orginalet.

Mest hypade: Usain Bolt, Barack Obama, Björn Gustafsson, Guitar Hero.

Årets Videoklipp: http://www.youtube.com/watch?v=9uAvuVkO-J4&feature=related Kan inte riktigt förklara varför..men jag har gillat detta klipp lite för mycket!

Årets mysterium:
varför man tänker att jag hatar tristan och isolde, om australienska eller irländska är den finaste dialekten, om daxflame är seriös, tinikas plötsliga besatthet av mörk choklad, om brendon urie sjöng bra live (detta var just i början av året, och svaret blev ganska uppenbart..).

Klockrenaste: Daxflame, Brendons wail, “They won’t play reunion, ’cause there will be no reunion!”.

Årets sötaste: Kattungen från Idol, Michael Cera, Dan från Gossip Girl (japp, Gossip Girl började faktiskt inte sändas i Sverige förrän i Januari), En av alla Anders Från Alphabeat.

Årets film: American History X (japp, jag hade inte sett den innan och jag blev lite smått besatt av den eftersom den var så stört bra), Juno, TWILIGHT.

Årets uttryck:
Classic, Kräk, K, Positivt, Du hade en fan en fråga till mig, gorgeous, krii krii, people falling, random but genious, i like u but i don’t like you, there will be a show, not anymore, att venira, att en tröja är michael, golden god, bitch please, caroline af uglas-ofräsch, friggin, are you ready hon-ey?, DD pizza girls, can i get a ooh ohh can i get a ooh ooh, that’s what i go to school for, yeah..no, what a weirdo.

Årets färg: LILA!

Årets klädesplagg: tröja med knappar.

Årets mest uttjatade:
I’m yours, En full Björn Gustafsson på melodifestivalen.

Årets chock: Heath.

Årets bästa: Coldplay. Lätt.

Årets goodfeeling-guy: Jack från Lost, Barack Obama, Han från How I Met Your Mother och Forgetting Sarah Marshall.

Årets kille:
killar med stark tro verkade vara grejen…. Robert Pattinson slog igenom hårt där på slutet också.

Årets nykomling:
Robert Pattinson

Årets ”nykomling”:
Lost och The Office

Saker att se fram emot 2009:
min 18-års dag, filmen i taket lyser stjärnorna, utomlandsresa, paolo nutinis, panic at the discos, Erik Hassles, salem al fakirs, coldplays och mando diaos skivor, nya avsnitt av lost, filmen the princess and the frog, The Imaginarium of Doctor Parnassus, andra säsongen av flight of the conchords, sommar och stek och så vidare!

All in all var det ett fint år, och aldrig har ett år gått så fort som nu!

RSS 2.0