Musse

Jag och min storasyster sitter och pratar.
Fia: När jag såg Musse på babben och Co...
Jag: ...Musse?
Fia: Ja. Du skulle säkert tycka att han var fiiiiiin (min familj härmar mig alltid på ett speciellt sätt när dom säger fint)
Jag:  Musse????
Fia: Ja, Mustafa. Friidrottaren.
Jag: Jaaahaaa, jag trodde du menade han med öronen.
Fia: Men nej?
Jag:  Hahahahha, alltså inte Musse Pigg! Den andra Musse med öronen!


Gissa vem?
Ledtråd: I like it.. A lot!

FML

Today when i told a story how i almost choked, I made my friend laugh so hard that SHE choked! to death... FML

Frida min fina!

forever

alltså. ååååååååååååh. denna video.. Galet mycket gåshud och tårar blandat med fniss typ. Och låten är my favorite-dance-song! Så där vill jag också göra.


pojken med pruttbyxorna

beskrivningen till en film som gick på canal+ idag:
Patrick Smash är inte som andra små pojkar. Han föddes nämligen med en sällsynt välutvecklad förmåga att prutta. Hans unika talang att lägga rökare får ofta spektakulära konsekvenser för honom själv och de i hans omgivning. Men kan gaserna hjälpa honom att förverkliga hans dröm att bli astronaut?


Beskrivningen är minst sagt... Stark. Jag zappade tillbaka ungefär vid filmens slut, och nog såg det bannemig ut som att gaserna hjälpte honom att förverkliga hans dröm att bli astronaut!

lågkonja

Idag när jag och mamma var på konsum och handlade såg jag ett barn som satt i en kundvagn och smekte en påse med rostmackor. Alltså. Hade det varit den godaste sorten hade jag väl kunnat acceptera det, men det var någon lågkonja version så det kändes inte riktigt rätt! just FYI

stekare

min lillebror har nu angett vad som är måttet för en riktig stekare;
man sjunger bag in da box med inlevelse.that's what she said.

Idag fick jag reda på att min mormor läser min blogg. Hej mormor! :).

För några dagar sedan var jag, TInika och Linn och fikade i Järnäsklubb, då det for förbi massa båtar. Jag drog verkligen the biggest that's what she said;

Jag:
Alltså, den där storleken.. That's what I'M talking about!!
Det blev tyst ett tag innan Linn utbrast;
"Okej, det där var ju the biggest that's what she said!"


HAR JU GLÖMT!!

Den tredje juli var årets bästa sommarlovsdag. Jag och några av mina fina gal pals åkte till Skellefteå för att kolla på Salem Al Fakir och (framförallt) Erik Hassle. Salem var lite läskig, hela hans utstrålning sa FML. Hassle The Hoff var däremot fab och trevlig dessutom! Japp, vi träffade honom efteråt och han grattade Lisa, kramade Tinika och kallade mig smart (antar att Tinikas och Fias blondinskämt får ta paus, HEHEHE).Det ser kanske ut som att han skriver en autograf, men egentligen kollar han bara hur bred handled jag har så att han kan köpa ett armband till mig...! (Notera att han ler, hehe we're totally connecting).

btw, jag är lite trött när jag skriver detta...But still..

tandläkarN

Idag var jag hos tandläkaren. Jag hade inga good feelings innan, (för det första, ofta dom kan ringa kvällen innan? Man behöver minst en vecka för att kunna förbereda sig mentalt) så jag tvingadebad min lillasyster att följa med mig. När jag kom dit var en av de första grejerna hon sa "Det ser ut som att du kommer måste laga ett hål". FML. Det hela slutade med att jag fick borra två hål på plats och cyklade hem med en läpp som inte hooked down like Sly's. Fast i mina drömmar var jag minst lika cool som Rocky.

Till råga på allt lyssnar jag på Darin på spotify, jag har inte riktigt räknat ut varför ännu..

don't worry about a thing..

Lyssnar på när Brendon sjunger Three Little Birds, får väl lita på honom då! Idag ska jag och tinika handla sailormössor/hattar (vilket av det ska det vara egentligen?). På tal om sailors, vi pratade med en livslevande sailor på msn för några dagar sedan. Kul till en början, men sen blev han grumpy.

När vi var hemma hos Linn för några dagar sedan bestämde jag mig för att lösa hennes lillasysters korsord från KP (som för övrigt är svårare än vad man tror.....). En del grejer var dock inte så svåra:
Jag: Obamas land.. Tre bokstäver.. Hmm..Vad kan det vara?
Linn: Vaddå USA? ..Eller?
Jag: Hahahah, ja, antagligen? ...Eller vaddå.. Är du seriös? Visste du inte det?
Linn: Jahaaaa! Jag tänkte på Usama! Jag sa bara USA för att det var det enda landet på tre bokstäver jag visste.


grå dag

Vädret suger, Fias laddare funkar inte till min dator, jag har ont i magen men måste städa, och Panic ska i princip splittras. Svanprinsessan, Tudy och lite paj är det enda som kan hjälpa detta I'll tell ya.


RSS 2.0