FML

Imorgon ska jag säga Bitch Please med "inlevelse" inför mer än 100 personer.

Diane von Furstenberg

"The most important relationship you have in your life, is the relationship you have with yourself. 'Cause no matter what happens, you will always be with yourself."

less

nu längtar jag till sommaren mer än någonsin. att se massa gamla bilder från högstadiet/summertimes var hjärtekross men lyckligt. att det sedan började snöa var pricken över i:t. jag. orkar. inte. mer. vinter. nu.

annars går jag mest runt och tänker på apun. vars kommer jag hamna? med vem? kommer det funka med mina busstider? är det roligt där? jag försöker go with the flow, men det är så jäkla svårt när man inte är en sådan person som funkar på det sättet. jag försöker intala mig själv att detta är bra träning inför vuxenvärlden, men det är svårt också. just nu vill jag bara spola fram till påsklovet, som jag för övrigt känner kommer bli fylld med en hel hög med skolarbete. hur ska man hinna med allt hela tiden egentligen?

the allen & craig show

Tinika visade några av youtubes roligaste killar. Om man gillar Smosh så gillar man detta. Gillar man The Office, gillar man detta. Jag vet att klippet är långt, men det är lätt värt det!

Rittva the cat

Min kompis Mimmi har världens läskigaste katt. För det första heter den Rittva, det skriker ju ryssland, särskilt om man säger det med mycket R, som man nästan känner sig tvingad att göra. För det andra så har Rittva en förmåga att... Förfölja mig. Och då menar jag inte det klassiska stryka-sig-mot-benet-movet. Nejnej, Rittva vill följa med överallt; på toan OCH när man ska sova. Detta var något jag fick uppleva sist jag skulle sova över hos Mimmi.

Jag och Lisa hade parkerat oss nere i gästrummet, och jag frågade om dörren var stängd, eftersom jag är allergisk mot katter (och livrädd..). Senare på natten hör jag ett jamande utanför dörren, och jag tänker lite för mig själv medan jag halvsover, att det är ganska tur att katten inte kan komma in hit. Jag måste ha somnat, för en sekund senare ligger Rittva vid mina fötter. Jag bestämmer mig för att ignorera henne, men efter ett tag grips jag av paniken - tänk om hon bestämmer sig för att attackera mitt ansikte? När jag ändå vaknat till så bestämmer jag mig för att gå på toa, och Rittva bestämmer sig för att följa med mig.. Efteråt springer jag allt vad jag har in till gästrummet och stänger dörren. Jag känner mig äntligen säker från all fara (observera att jag efter toabesöket även sprang runt lite i mimmis kök för att förvirra henne...). tills jag hör henne krafsa på dörren, då kommer hjärtklappningen kan jag lova. Till slut lyckas hon komma in till gästrummet än en gång, och jag bestämmer mig för att fly till övervåningen.

Självklart följer Rittva med mig även dit, och jag får springa in till Mimmis lillasysters rum, där jag stänger dörren och står och lyssnar i kanske fem minuter med hjärtat i halsgropen, och bara väntar på att krafsandet ska börja. Det gör det dock aldrig, så efter ett tag går jag och lägger mig där uppe, fortfarande livrädd och medveten om att dörren inte är låst och kan gå upp hur lätt som helst. För att jag ska bli sömnig börjar jag kolla olika grejer på mobilen, men blir rädd för att Rittva ska se ljuset så jag känner mig tvingad att hålla för ljuset från mobilen för att katten inte ska veta att jag är vaken.

Detta kanske kan verka som rätt extrema åtgärder att ta till för gentemot en katt, men nöden har ingen lag. Anledningen till att jag känner mig manad att dela med mig om detta nu är för att jag hade en minst sagt intressant konversation med Mimmi på msn alldeles nyss;

Mimmi säger: men gissa vad som hände då!
~ julia säger: hahaa men inte vet jag?? rittva rapade henne
Mimmi säger: HAHAHA! .. japp. hon öppnade dörren och titta in i rummet!. hahaha och sen när hon skulle på toa så stog ritva utanför dörren och klösTE! HAHAHAHAHAH


Jag antar att jag är mer utav en hundmänniska...

scenskräck

Jag halkar efter på FML eftersom de har blockat den på skolan. Idag höll jag tal på skolan.. Jag önskar att jag någon gång kunde känna att det gick 100%. Eller att jag kunde slippa känna hjärtklappning och stamning. Vad är det som är så jobbigt egentligen? Om jag hade svaret på det skulle livet kännas så mycket lättare.. "Vad bra att träna på det, då blir man bättre", tänkte jag. Grejen är det att det är så läskigt att träna på det. Men anyway, nu är det bortgjort, och såklart så var det egentligen inte hemskt.. egentligen.

jag sitter och lyssnar på musik och drömmer mig bort från sverige. jag har kollat upp ungefär alla band jag lyssnar på. varför är det tomt på nästan allas tour dates??? jag tycker inte om det. men paolo nutini verkar vara back on track i alla fall, det uppskattar jag!

i'm gonna leave you with this delightful song med några av världens bästa sångare!silver volvo

Idag kom jag på att bilen jag övningskör är en guldig volvo.
Guld + Silver = Sant
Betyder det att jag och eddie är meant to be??drömmarnas dröm

Jag drömde världens roligaste och skummaste dröm för några nätter sedan.
Jag och denne man  från Miami Ink (som i drömmen hette Björn och pratade perfekt svenska) skulle spela ett nytt spel från Nintendo Wii. Detta spel var väldigt.. speciellt.
Det gick ut på att man var en tjej som såg ut ungefär såhär och att den andra spelaren skulle dränka en. Man befann sig i ett stormigt hav, och det var en mörk himmel och det spöregnade. Man hade inga Wii-kontroller så man fick med sin egen kropp styra exakt vad tjejen (jag var henne) skulle göra, det vill säga sprattla med armarna och ta djupa andetag för att hålla sig över ytan. Jag låg under lite, och just när jag höll på att komma ikapp så ringde väckarklockan. Jag kommer aldrig att få veta vem av mig och Tim.. Jag menar Björn som vann.

Det som är mest oroväckande med denna historia var när jag skulle berätta om denna dröm i skolan. Lisa blev väldigt upprörd och sa "men vad är det för spel de ger till barnen?!??! ofta dom ska lära sig att dränka små thailändska barn!?!??" Jag skrattade och sa att det var helt sjukt. Senare i matsalen berättade jag om drömmarnas dröm för några andra personer. Det var inte förrän då det gick upp för Lisa och Pernilla att det var en dröm. Jag och Mimmi bara skrattade och frågade hur fan dom kunde missat det innan?

1. Hur skulle jag ha chansen att hänga med Tim från Miami Ink?
2. Varför skulle han heta Björn?
3. Varför skulle han prata svenska?
4. VARFÖR SKULLE DET FINNAS ETT SÅDANT SPEL?

RSS 2.0