R+RSåg just det här på TV. Kanske det finaste. Ni som inte sett det; look it up on youtube!

yee-haw

Imorgon är det fredag och läxhögen börja sakta krypa, jag är stolt över mig själv idag! Idag var för övrigt en fin dag.Youtubekommentarer är sannerligen halva nöjet av youtube.

red cupsPanic at the disco partajar med red cups! vilka är mest lucky, the cups eller panic?

världens bästa uppfinningar

Utan inbördes ordning

1. Micron
2. RED CUPS
3. spotify
4. kasettbandet jag kopplar in i min ipod som gör att jag lyssna på musik i mitt rum
5. isbitskubar
6. sugrör
7. omegle
8. youtube
9. AC
10. Brendon Urie

iphone

I helgen fick vi uppleva det magiska med en iphone. Det finns en funktion som gör att man kan googla genom att prata i luren. Vi började lite lätt med "Why do men have nipples?" (Män kan för övrigt få bröstcancer, det visste ni inte va?) och fortsatte sedan med lite grövre saker. Jag tror Josef var måttligt road över sökhistoriken vi lämnade.

JUST FYI: Den dialekt som iphonen gillar bäst är skottska. Det är nog något med r:en.

det är tuffa tider för en drömmare

Alltså, mina drömmar är så kreativa! För någon vecka sedan drömde jag om att man borde fixa en sida för kontankannonser på omegle , och inatt drömde jag om en ordvits. George Clooney blir C to the Looney. Alltså är han looney. as in crazy.. Okej, det kanske var roligare i mina drömmar. Men ändå, poängen är att jag DRÖMMER om ordvitsar. coolt fo sho.

AQUA

AQUA SKA ÅTERFÖRENAS!!!

älska mer

Fortfarande världens sötaste. Killen som sjunger till sin kärlek från scenen; finner inga ord!

Barcelona

Jag kom på att nu är det två år sedan vi var i Barcelona med våra spanskaklasser! Jag är så redo att åka tillbaka, det har jag varit jättelänge.. någon borde styra upp! Läste igenom mitt blogginlägg från när jag kommit hem, man blir så lycklig när man remember the good old times!Den enda bilden från Barcelona jag lyckades få tag på från denna dator..

the office & eurovision

Alltså, säsongsavslutningen av the office (jag ska inte spoila någonting Tinika). Men alltså, no words! Saknar det redan, undra när det kommer nya avsnitt..
För övrigt så har jag blivit disciplinerad, eller bara allmänt nördig. Igår var nämligen den första eurovision song contest jag har sett klart, röstningen och allt. Och ja, rätt låt vann, och ja, jag är töntig och lyssnar på den på spotify. skäms till och med för att skriva det.

Det stör mig dock att jag inte kan komma på vem han är lik! Förslag, någon?

knytis

Igår på gympan körde vi brännboll i skogen. Hur Twilightigt är inte det? På bussresan hem satt jag och Tinika och pratade om att brännboll är en ganska överskattad sport, men trots det var vi med och spelade brännboll på kvällen aswell. Ikväll ska jag se schlagerclaytongrejen på en projektor, där det även är knytis! Knytis är nog ett av de sötaste orden som finns.HAHAHAH, detta kommer upp när man bildgooglar knytis <3


övningskörning

övningskörningen gick åt helvete. jag har inte kört sedan i somras, så jag hade verkligen glömt bort allt. fick fråga om vilken pedal som var gasen, bromsen och kopplingen och sen måste jag ha varit lite för tankspridd med tanke på att jag körde på fel sida av vägen(!!!). Det känns som att jag är som gjord för att flytta till england.

.

Denna dag har jag varit jätteduktig, á la Bella Swan. Jag har promeneratjoggat.. Okej, that's about it, men snart ska jag övningsköra och skriva ett CV. Jag har för övrigt kommit på att killar med skjorta och slips är lite för fint. Lisa blev nog lite rädd för mitt beteende när vi hittade bilder från någon fest i London där alla killarna hade klätt sig i äkta mamas boy anda.

Jag- Dom har ju fan slipsar! AAAAH

fml

Jag vet inte om jag tycker om testen man kan göra på facebook, jag blir alltid det oglammigaste man kan vara! När jag gjorde "Vilken disneyfigur är du?" så blev jag Pumba, medan alla mina vänner blev Askungen. Nu har jag gjort "Vilket yrke passar dig bäst?" och jag blev en lastbilschaufför......................

lycka

Jag behöver inte sörja att min drömkille Erik Hassle ska flytta till England längre, för i sommar ska jag nämligen fara och se honom! Life is gooood.

Tänkte bjuda på en rolig FML också.


me 'n' LK

jag och min lillkusin försöker bräcka varandra;
Jag- Min kompis har faktiskt sett Metallica live!
Lillkusinen- Jaha..? Min kompis har varit på repetitionen av melodifestivalen!!
Jag- Hahah.. Tycker du att det är kul?
LK- Tänker efter en stund ... Nej..

singing beeeeeee

Nu ska jag bryta min bloggdvala, som höll i sig i nästan en månad! Anledningen till att jag skriver är för att jag måste dela med mig av detta till världen; idag när jag och Sofia åkte buss hem var det en tjej bakom oss som satt och nynnade. Alltså, inte diskret, utan hon satsade. I början kände jag att jag blev road, men sen gick det över till ett obehag, och till sist blev det bara en irritation. Att hon dessutom satt bredvid en främling verkade inte besvära henne.

Annars hänger jag mest på omegle.com.

RSS 2.0