my life is SO not average

Idag har jag tagit körkort!! Har sagt det till allt och alla, men det får man fanimej göra! Att aldrig mer behöva övningsköra, att aldrig mer ha den förnedrande övningskörskylten, aldrig mer sitta på trafiskolan och plugga teorin (kommer dock sakna våra trafikskolepartyn lite), aldrig mer behöva oroa sig för allt som har med det där att göra!!
vill tacka fina erik hassle som helped me through the day!! Bump in the road är typ skriven för mig. PÖZZ

ååh är så glaaad idaaaag

Hej bloggen!

Förlåt för att jag inte skriver och tycker om dig särskilt mycket.. He bli ba så ibland. Det har hänt så mycket de senaste veckorna, finns ingenstans att riktigt börja.

Idag när jag och pappa skulle öva parkering såg jag det bästa någonsin. Det var en ninja. VA? Tänker ni nu, men jag är helt seriös. Han stod ute, helt själv, och övade på massa ninja-moves. Med sig hade han ett SVÄRD. Jag visste inte om jag skulle skratta eller bara vara väldigt fascinerad. Det blev någon kombination av det båda.

Nuuuuuu blir det UP (ååh, jag känner på mig att jag kommer love it. Minns när jag såg trailern i somras = kärlek vid första trailerögonkastet) och fruktsallad!

.

Konstig stämning i skolan,  allt har varit mycket tystare idag än vanligt. Vår handledare var verkligen hur fin som helst, hon tog sig tid i att ta reda på hur alla kände, och hur man gör för att gå vidare från en sådan här sak. Sedan blev det ljuständning i valhalla, och det var himla fint där inne.

Kvällen ska jag spendera med att försöka sätta igång med lite läxor, måste verkligen styra upp mig själv. Till min hjälp har jag melontugummin, isvatten och flight of the conchords.

RSS 2.0