Owl City ll

Lyssnat lite mer på spotify.. alltså yumm, många bra låtar där ju!! Jag struntar i om Lisa tycker att jag är nuttymadam, I still LO0o0OVE it ;).

OWL CITY - FIREFLIES

ååh, det där är en sån låt som jag känner att jag kommer skriva om överallt, och när folk börjar gilla den kommer jag bli värsta "ååh, jag tyckte om den först......" men nu så vet ni!!! jag gillade den först! (haha lovar att den är värsta gammal bara för det).

VP (vuxenpoäng)

Insåg just hur himla vuxen jag har varit den här veckan:

  • Jag har varit sambo med Pernilla
  • Jag har (tillsammans med Pernilla såklart) köpt present till våra fina handledare på vår APU
  • Jag har bott ensam hemma
  • Jag har fått brev (ursäkta mig men det får man bara om man är vuxen, eller eventuellt har en brevkompis.. Which I don't :/)
  • Jag har fixat abonnemang till min mobil
  • Jag har städat huset
  • Jag har lagat middag åt två av mina vänner (riktig mat, med sallad och allt! Och ingen nödlösning a la chicky bits och pommes frites)
  • Jag har (tillsammans med Tinika) skrivit ett klagobrev till SF
  • Jag har klockan halv två på natten insett att mitt rum är alldeles för stökigt och börjat städa eftersom ångesten och att jag var tvungen att sätta besöksförbud på det blev lite för mycket
  • Jag har lyssnat på piano/jazz och tyckt att det var väldigt mysigt

Och ja, jag inser att ungefär hälften av alla mina vuxenpoäng försvinner eftersom jag skriver upp dem här, men tyvärr.. Var bara tvungen att skryta lite.

!

Alltså det här är ju typ det sjukaste.. Överväger starkt om jag kanske ska hyra han som baldejt nästa år.. HAHAH alltså orkar inte hur kul det skulle vara..

http://www.deppimpersonator.com/

can I get a ooh ooh

APU'n är slut och det var huuur bra som helst. Kommer sakna alla, men vi kommer tillbaka, haha.

Igår hade jag, Miss L och Tudy Frudy filmkväll. JAG LAGADE MAT åt mina damer, och det blev faktiskt lyckat! Dock så finns det verkligen ingenting tråkigare än att laga mat.. Jag antar att man får kirra en Mark Darcy (Tinika u know what I mean). Vi såg Nick and Norah's infinite playlist, nyckeln till frihet och Bridget Jones dagbok.. En bra mix helt enkelt. Alltså aah, det finns inget coolare än han i nyckeln till frihet.. Älskar kluriga och smarta personer som har tänkt på ALLT.

Nu sitter jag och kollar på Brooke knows best medan jag äter frukost. Ikväll kommer la familia hem, och de kommer komma hem till a clean house vill jag lova. Som jag sa när jag pratade med mamma igår: "Det ser typ ut som att jag har haft fest och försökt dölja det - så rent är det".

PS. Nu är klockan omställd va? Min micro och min dator visar inte samma tidpunkt... DS.

variation

jag älskar att jag känner att jag måste variera mig när jag ska ta farväl på msn..

Till Tinika:
nu ska jag gå
adios dios mio

Till Fia:
nu ska jag gå och sussilulla!!

Till Emely:
nu ska jag krya till kojs

Till Lisa:
nu ska jag sofva

tissel och tassel

Födelsedagen spenderades med mina allra finaste (saknade dock frida!) och det var nice. Krogenkrogen var fräscht, inte alls som min storasyster försökte framställa det. Kvällen var trevlig om man räknar bort när man inte kan knip käft. Dagen efter hade jag jämarns ont i fötterna, och det har inte försvunnit än!! Två av mina tår har ingen känsel och kommer nog ramla av...... FML.

Idag började våran praktik. Jag och P-girl har APU på biblan på ersboda. Första dagen var jättebra, jättemysigt folk och söta ungar. Dessutom fick vi ta varm choklad och cappuccino (fick googla för att få fram stavningen.. det där såg dock väldigt konstigt ut) och jag åt en jättegod keso med oliver och feta ost i!!

Var inte så mycket annat som var nytt tror jag.. Nu ska jag se ett avsnitt Eva&Adam (säsong 2!!!!) och sen skriva i min dagbok, hihi. Räknade ut igår att jag haft den i över sex år... Märks att man är aktiv i sitt skrivande.

xoxo /No longer seventeen

18

Nu är jag myndig! Tiden går fort helt enkelt.

Som jag sa när jag fyllde 17;
http://www.youtube.com/watch?v=gcIRY0NUmc0

Om någon kan fixa Brendon till att sjunga den där (och byta ut Ryan and Spencer mot Julia) så skulle det vara den bästa presenten ever!!!

tjabba!!

Händer nästan ingenting härrrrr.

Just nu sitter jag och nästan rodnar över hur bra jag är på paint. Jag håller på med en omöjlig läxa inom text, vi ska göra någon form av layout... Till en grej jag inte börjat skriva ännu. Ingen av textarna förstod någonting, så the panic på msn är underbar.

För övrigt så måste jag säga att Desperate Housewives är back!!! Serri, tror denna säsong kommer bli fab även fast det är lite to much med hela we-have-to-act-normal-dramat.

Idag sa en tant åt mig, pernilla och lisa att gå ut i parken och prata när vi satt på statsbiblioteket och nördade oss. Vi pratade ju om läxor!! Det var hur som haver väldigt viktigt för henne att vi skulle gå ut till parken, det räckte inte med att bara gå ut.

RSS 2.0