I've never told a lie, and that makes me a liar

Jag har inget värt att skriva här. Ville mest bara skriva rubriken för att citatet är så fint! Jag kan ju passa på att skryta om att jag har suttit med läxa från klockan fem tills nu. And i'm not done!

!!!!!!!!!!!!!

ALLTSÅ OM DET HÄR STÄMMER.................. Så har jag typ aldrig varit såhär exalterad över en film, NÅGONSIN!!

OMG!!

500 days of summer

jag hade väldigt höga förväntningar på denna film. och jävla fan vad bra den var. grät ungefär hur mycket som helst för att allt var så fint. och man satt och fnissade för det var roligt också. och han är så galet söt, och ibland så lik heath att man får ont i hjärtat. och hon är så söt och har så fina kläder. och dom är på IKEA, och man får höra folk prata svenska och när filmen närmade sig slutet fick man ångest för att man ville se mer. och "you make my dreams come true" spelades, och då blir man lycklig. jag har ingen aning om vad jag ska göra nu.. men jag tror att jag och joseph gordon-levitt måste gifta oss.


FML (friggin' much love)

nu blir det:

+ + +

Oj, vad långt det där tog att göra, om man tänker hur snabbt det hade gått att bara skriva.

LIKA!!

Sitter och gör lite do, dump or marry med emely över msn. sen kom jag in på någon sida med bilder på någon kille på amerikanska idol, och då kom jag fram till att han är lik det-är-lite-synd-att-alla-tycker-att-han-är-hottie-hottien, Nicklas Hocker från idol!Det är bara att ni (särskilt du emely) erkänner. Dom gör ju för fasen samma min!!

!!

Nu tänker jag göra lite reklam här!

Skriver man minst 100 ord om FUJIFILM fotobok på sin blogg så får man göra sin alldeles egna fotobok alldeles gratis! Och gratis är ju gott. Plus att jag har varit väldigt nära på att beställa en fotobok från en annan, dyrare hemsida, och sen hittar man detta erbjudande på Maddes blogg, vilket gjorde min dag fullproppad med läxa mycket bättre. En annan bra grej är att man kan välja om man vill bestämma själv hur den ska se ut, eller om man vill använda mallarna som redan finns på hemsidan. Så kika in på någon av deras hemsidor, http://www.fujifilm-fotobok.se/ http://www.fujidirekt.se/fotobok/ http://www.fujidirekt.se/blogga/ deras hemsidor och få en fotobok till värde av 344 kronor! Sjukt bra ju! Nu måste jag bara komma på vad jag ska ha för bilder i boken..

 


wedding dresses!

Idag när jag skulle göra läxa så började jag bildgoogla istället (alltså hjälp, det är verkligen vad jag borde ha pratat om på engelskan när temat var "what makes me tick", gör det liiite för ofta). Idag valde jag att googla wedding dresses, haha, jag veeet. jag är inte där ännu, men det finns så mycket fint att kolla på! TILLS jag såg detta, som fick mitt hjärta att gråta en skvätt:Varför, varför varför skulle man förstöra en fin, dyr och framförallt VIT klänning?

Nu ska jag försöka komma igång med historian/antiken.. Vilket i och för sig nästan (...) gör mina bildgooglingar väsentliga.. Eftersom jag googlade wedding toga dresses också...

de e lunch!

Idag känns livet bra!! Lemme tell ya'll why:

  • Jag har gjort bort en asdryg engelskaläxan på ett HÅL (hur ofta gör man det liksom!?)
  • Lyssnar repeat på den gulligaste låten just nu
  • ep07 var a-friggin-mazink
  • Ikväll blir det umeå-kändisar på TV, samt fika och trevligt folk
  • Man kan göra punktlista på bloggen. off the hook
  • igår när jag övningskörde hem min lillebrors kompis sa han "tack för skjutsen julia"

Life is lunch!

Whip it

Ååh, jag känner att jag kommer att älska den här filmen!

prommenix

idag var jag ute på promenad med min lillasyster. Vi gick den rundan på den väg vi alltid brukar gå, bara det att denna gång sjöng vi Disneylåtar hela vägen dit och tillbaka. Trevligt trevligt! Nu är jag alldeles less i kroppen och ska kolla på mitt och Miss L's nya favvis.How you like them apples? Tänker jag att bildtexten ska vara!!

yahoo

Jag sitter och lyssnar på en spotifylista jag döpt till "smör". Den innehåller gamla godingar från Backstreet Boys och Westlife. Sånt där som man måste få lyssna på lite i smyg ibland! I fredags hade vi "klass"fest. Det var 8 personen där, varav 2 inte gick i vår klass. Det var dock ändå väldigt trevligt och jag fick höra mimmi säga "vad piiiinsaaaamt" hundrasjuttioelva gånger.

Nu sitter jag och skriver min essä som handlar om hurvida Disneyprinsessor är bra förebilder eller icke. När jag satt och googlade, så passade jag på att bildgoogla rapunzel som kommer ut nästa år. Då fick jag syn på min gamla barbie!!

 

Alltså åh, det är helt sjukt hur mycket jag älskade henne! Jag minns att hon fick nåt rött vid huvudet (typ en bläckpenne-fläck) och att hennes hår blev så tovigt och typ.. flottigt, så att håret blev en enda dread(s?). Men jag brydde mig inte, hon var lika fin ändå!

asbra låt!!

aaaaaaaaabstinensaaaaaaaaaaaååååååååh
FOTSVETT!!!
Ge mig en servett.
Jag behöver deodorant - jag luktar som en tant!
*pantomim-solo*
BAKPULVER!
(Say it again)
BAKPULVER!
(Say it again)
BAKPULVER!
(The world is on your lips)
BAAAAKPULVER!!!

look-a-likes

I måndags fick jag höra avg min morbrors flickvän att jag blivit mogen. Jag blev asnöjd och tänkte "vad har jag nu gjort som är så moget :) :) :)". Svaret var en grej vi diskuterat lite tidigare; jag blir trött efter att jag har ätit. Det blev man aldrig när man var liten, alltså har jag blivit äldre nu!..

Jag fick även under den kvällen höra att jag var lik Zlatan....... För att jag hade ett headband....Hmm....Inte samma headband/kväll. Men ändå.


idol

Jag förstår inte när folk säger att det roligaste i Idol är auditions. Alltså okej. Det var det när man gick typ i sexan-sjuan. Nu är det ju enbart jobbigt, och man blir både irriterad och illa till mods när det kommer typ hundra stycken på raken som sjunger skit och tror att dom är asbra. Det bästa med Idol är ju obviously slutauditions - då bara de allra duktigaste är kvar, och man kan börja välja sin favorit! Finns ju trots allt inget bättre när man hittar cuties som sjunger asbra. Jag är väldigt taggad på att Idol ska börja imorgon!!

GRATTIS!!!!Om lite mindre än två timmar blir en av mina allra finaste GILF (läs 18). Grattis Tudy Frudy, I LOVE YOU!
För att fira henne sätter jag in en bild på oss efter en natt med waaaay to much partying (Läs Omegle).

helg

skolfotot blev ändå rätt mysigt, förutom att fotografen inte ville ta den bild vi ville. Istället blev det den klassiska när alla ser lite smått tillgjorda ut. Saknade Frissie på vår sista bild förresten.. För övrigt så är det galet vad vår klass blir kreativ under stress, helt plötsligt hade vi hundra olika idéer, men ingen tid eller rekvisita för att genomföra det. Engelska redovisningen gick för övrigt bra, äkta media att vara attention whores. Vår lärare fick till och med säga "Maybe someone who's not from the Media-Program" eftersom vi var de enda som ville redovisa..

I helgen har jag för övrigt inte gjort någonting, bara laddat upp inför nästa skolvecka. Jag orkar inte göra någonting, så jag och Tinika har stängt in oss med glass och film, vilket funkar det med.

jasså

Imorgon på engelskan ska jag prata om "what makes me tick". Jag valde filmer. Kändes jävligt lamt och jag vet att jag kan prata forever om en massa ämnen, men när vi skulle bestämma ämne kom jag inte på någonting! Så så få he bli. Skolfoto imorgon, paniiiiiik. Jag kan inte vara seriös på foton, och typ ingen i vår klass ville klä ut sig *ledsen smiley*. Vi kommer ha på oss solglasögon, hahaha..

RSS 2.0