hjälp

Idag har jag varit med om det obehagligaste. Första gången jag har känt mig riktigt påverkad av kaffe, och jag känner fortfarande av det. Det hela började med att vi på jobbet startade upp dagen med en kopp kaffe, inga konstigheter. Grejen var bara det att kaffetermosen stod framför mig, och de som känner mig vet att vare sig det är kaffe, vatten, mjölk eller läsk som står framför mig, så kommer jag att dricka upp det. Så jag drack en kopp kaffe, sedan en till och sedan en till. Visst, det var inte några jättemängder, men ändå.

Ungefär en timme efter första fikat bestämde sig de övriga att vi skulle dricka kaffe igen (ja, jag kanske tog en aningen lång rast första gången). Vid detta tillfälle drack jag två koppar kaffe. Alltså hade jag vid klockan 10 druckit 5 koppar. Jag vet inte vad som är normalt, men för mig, som i vanliga fall bara dricker för att det är gott och trevligt (jag brukar faktiskt inte känna någon skillnad energimässigt) kändes detta.. väldigt obehagligt. Jag har fram tills för en liten stund sedan, känt mig obehaglig och speedad, ja, nästan lite på fyllan. Förhoppningsvis har ingen av mina medarbetare lyckats märka det. Nu börjar det så kallade ruset (inte ett trevligt rus, utan enbart jobbigt) rinna av mig, och jag känner istället en huvudvärk. Bakis? Mina största drömmar just nu är att åka hem och däcka rakt ner i sängen. Tyvärr ska jag jobba ikväll också. Jag hoppas bara att mina fingrar sluta darra fram tills dess! Haha.


grått

En dag som börjar så bra med rumstädning inför ommålning samt en påminnelse att skriva en önskelista till sin födelsedag slutar med regn, en trasig koppling och en mamma i panik.Känns konstigt att tänka att för mindre än två veckor sedan såg vädret ut såhär. Nu känns det som att sommaren officiellt är över. Jag tror att jag ska glögga ikväll.

jobb


Detta är mitt kontor, och även anledningen till att jag har uppdaterat
dåligt. Det jag tycker om mest är att datorn är en lite bättre version
av skoldatorn.

ikväll

och ikväll blir det att mysa på i Kråken med några av Kräken! Vi börjar som bli färre nu.

The Ordinary Boys – I Luv U

En fin låt!

kärlek

Idag känner jag hur uppfylld av kärlek man kan bli när man har så fina vänner! En kväll med bilåkande med Celine Dion, prat om hotties, framtiden, hästsvansar och sommaren, 500 Days of Summer, diverse myter om Ica, sleepover och allt som hör till tillsammans med Ica-Anna, SumoSimu, Tudster, P-girl och Rebecka var verkligen fint. Har saknat de där Robbanbrudarna!

"jag måste också blogga någon gång i livet.."

Att jobba gick bara finfint! Att få pengar för att rita och diskutera Wild Kids är verkligen något jag skulle kunna livnära mig på. Bara imorgon kvar dock, sedan börjar allvaret på måndag! Fast jobb fram till jul.

Jag har tvingat min lillasyster att baka kladdkaka, och nu blir det någon mysig film. Life is good! Och idag fyller Andy Samberg 32 år, på tal om ingenting. Snutten.

Awake

Är det någon som har sett filmen Awake, som går på fyran just nu? Zappade förbi, och den verkar himla bra! Först fastnade jag eftersom att huvudrollen heter Clayton, men sedan insåg jag att den verkade awesome! Dock så fnissar jag varje gång de säger Clay, även om filmen är seriös.Såg nu att hela filmen fanns på youtube, GREAT SUCCESS!

late night.. Haaard working lady (8)

Allt verkar gå bra för mig nu, jobbmässigt i alla fall! Känns galet. Imorgon och på Torsdag ska jag jobba på fritids, jag hoppas att det kommer att gå ba fint det med. Är väldigt upptagen alltså! Eller drömmer om det i alla fall..I söndags var jag på namngivarfest för den här bebben, Cleo!

fredag den 13:onde och jag lyckas kirra jobb

Mest troligtvis i alla fall. Idag är hur som haver en väldigt bra dag!
Alldeles strax ska jag in till stan och äta middag med Tinika och Nadja.
Nadja ska precis som en massa andra fina flytta härifrån.. Måh.snaaaart äre premiär!

En fin torsdag

Fin kväll med bastu! Nu ska jag och min lillebror (!) se sista avsnittet av Sex and the city. Så himla.


slow dancing in a burning room

För tillfället har jag en väldigt stor obession - och det är att kika på fina bilder med rum. Jag kan inte få nog, och jag är helt inställd på att mitt rum ska göras om nu! Idag har jag försökt att börja så smått, men det är svårt när man börjar svettas och hostas vid minsta ansträngning.

Mina drömmars rum är en salig blandning av dessa:


Hur jag ska lyckas med detta utan att måla om mitt rum ska bli väldigt spännande att se.. Fortsättning följer.

let them eat cake.

Ikväll har hela vår familj försökt kurera oss med Marie Antoinette efter mina påtryckningar. Den kan ju utseendemässigt vara världens vackraste film! Jag vill bara printscreena alltihopa (har en bild som bakgrundsbild på datorn också, hihi). Dessa bilder låg i mappen "foton" AKA mitt livsverk (allt som är fint sparas där).gillar man glee så gillar man detta!Alltså AAH.. Detta är så mysigt! Jag blir lika glad nu som första gången jag såg det. Jag har fort-
farande inte tagit tag i att se denna serie på 6 avsnitt.. Måste nog göra det!

sommar

Lite Nordmaling, lite Umeå, lite Skellefteå, lite Gotland.

I'm back!

Nuuu är lägret slut och upp och ner har det varit! Igår blev jag lite blödig när flera av ungarna grinade.. Nu är det bara övning och själva konfirmationen kvar, och sen är det slut. Och justja, en liten ledarutgång är inplanerad också! Skojs. Känns lite tomt. Och drygt att jag blivit sjuuuk nu.

Imorgon ska vi träffa Limpan Karlsson sista gången innan han flyttar till Luleå, känns inte kul. Gud vad alla försvinner!

RSS 2.0