update

Hemma på fridygn från Norrbyskär. I början var det jobbigt och svårt, men nu är det mest roligt att vara ledare. Imorgon blir det dop och finmiddag och grejer, det blir nog bra. Igår var det disco och jag måste nog säga att jag var i mitt rätta element.. Försökte lära ungarna allt jag kunde, och jag lyckades sprida full på firmafesten och driving in the car with my bitch till bland annat Schweiz, Danmark och Frankrike! Så nog har jag varit aktiv allt!

.

Imorgon drar jag iväg till Norrbyskär som konfaledare. Jag är nervöööös. Men jag hoppas och tror att det kommer att gå ba fint. 10 dagar utan internet, hur ska detta gå!?

PS. Idag har jag haft körkortet i EXAKT 8 månader!
PS2. Fick två jättefina pins av min lillasyster! Love her

!Mina damer och herrar, det är detta klipp jag har pratat och jizzat om, och det är även anledningen till att jag har haft den där låten på hjärnan dygnet runt. Man har den ALLTID på hjärnan. Eller hur, Fia?

PS. He's working that mic fo shizz!

filmtipseee!

Har nu suttit och grinat både till the hills-finalen och till the after show. Finfina grejer. Nu till en annan sak:

Jag är så taggad på den här filmen!! Finns typ nada information än, men jag känner på mig att den kommer att bli awesome. Vad kan gå fel när man har jultomten, påskharen, tandfen och CO PLUS Andy Samberg? Ingenting tror jag!

Verkar vara lite oklart vad den kommer att heta, men just nu ser det ut som att den heter Guardian of Childhood!

update

Den förlorade dottern är återfunnen! Jag har nu befunnit mig i Nordmaling, Umeå och Skellefteå i tre dagar, och jag måste säga att det ändå känns helt OK. Gotland har dock varit riktigt fabulöst! Ska lägga ut lite bilder sedan när jag orkar starta min gamla skrutt till dator.

Nu ska jag se sista avsnittet någonsin av The Hills..! Känns lite vemodigt må jag säga.

that's what's up

Vi har börjat lyssna på P.I.M.P av 50 cent (fråga inte varför, det finns inget bra svar). När vi igår låg och flöt i det Gotländska vattnet började vi översätta texten eftersom att den är sjukt random. Det resulterade i en ASbra låt!


dödsfyndigt!

Jag och Fia sitter och kollar på Allsång på Skansen och hör Darins nya låt Lovekiller. Efteråt slänger han en sjuuukt intensiv blick mot publiken.

Jag: Shit, såg du Darres blick!?
Fia: Nej.. Var den mördande?

Efteråt skrattade vi lite FÖR länge. Som vi oftast gör åt skämt.

PS. Jag skrattade och var nöjd över min rubrik också. DS

CRL, ChatRoulette Classics

Uppdatering på förra inlägget.. Vi lyckades skrämma folk med våra ansiktsmasker!!
Hahaha dör av skratt varje gång.

PS. Om ni vill ha uppdateringar av vad jag sysslar med, kolla Fias blogg (hon bloggrapear mig somfan). DS.

och syrran luktar sill

Jag har det bara fint här i Stockholm. Jag och storasyster har spenderat alldeles för mycket tid framför Chatroulette och Omegle. Hon hade inte sett Mertons piano impro!!! Hahaha, så sjukt efter.. Gompan.

Idag har jag också fått träffa Kusin-Fridas barn Cleo! När jag vaggade henne till sömns tänkte jag på vilken Disneylåt jag skulle välja för att inviga henne i Disneys värld. Eftersom att hon har ett så tufft namn så tänkte jag direkt på muserna i Herkules. Jag sjöng denna:Snaaart ska jag och syster göra ansiktsmasker och skrämma folk på Chatroulette :D Imorgon klockan 6 kommer bilen som ska hämta oss till Gotland! Spännande grejer.

PS.

Imorgon vill jag att alla mina fina umeåvänner befinner sig i stan kl. 21 då salem spelar! Så kan vi kjamas lite. Börjar sakna alla.. :(

järnäsklubb ll

Hängde med några av mina fina idag. Vi valde vuxenmiddag i järnäsklubb!! Så himla gott och mysigt. Efter middagen och fikat gick vi till la playa och tog en miljard bilder. När vi kom hem åt vi glass igen! Det var en äkta sommardag helt enkelt.
woohoo

Bob – Airplanes [feat. Hayley Williams of Paramore] - Explicit Album Version

Igår var jag i stugan. Väldigt trevligt, och jag märker att jag kommer väldigt bra överens med min 9-åriga kusin. Vi har i alla fall bestämt att han ska söka till Wild Kids nästa år (Han hade redan frågat sin mamma)!

Ikväll blir det bio med some of the gals.princess party

Igår firade vi Lisa. Ett jättefint paket (som jag glömde ta kort på....), tiaror, klänningar och finmiddag stod på schemat! Jag vet att jag sa att jag inte skulle spamma bilder, men jag har ångrat mig, hehe.


Våra tiaror (som ingen av oss vågade ha på sig längre än en minut..)

Amandas hund hade rivit sönder hennes klänning just innan hon

skulle fara..

Sen kom en viss datatekniker och blev det nya motivet..

Efter detta for hälften av damerna hem, och hälften fortsatte på

Sommardroskan. Väldigt bra kväll!
Happy birthday, princess!RSS 2.0