update ya'll


I torsdags åt jag middag, tittade på Glee och såg senaste American Pie-filmen med mina syskon (var bara fia som saknades). Så himla trevligt, och filmen var riktigt rolig (särskilt om man är ett fan av de tre första som jag är)! Filmade för övrigt en brottningsmatch mellan mina två bröder som kan ha varit det roligaste jag någonsin bevittnat..

Och idag var jag och Isa på ~*shoppingtur i byn*~, och vi hittade mycket saker faktiskt! Pysselgrejer, fina burkar, en halsduk, och en jättefin vårkappa för 50 kr. Helt okej! Och nu är mammsen i Malaga, skönt för na.

att alltid vara på sin vakt..


Jag och min lillebror har någon besatthet av att skrämma varandra. Han kan liksom spendera tre minuter med att långsamt gå in i mitt rum för att skrämma mig. Idag låg jag på soffan och läste och så fort jag hörde att han var påväg ner för trappen fick jag snilleblixten att låtsas sova. Han nappade såklart på betet och flög typ två meter när jag.. skrek i hans ansikte.

Fick dock ~*smaka på min egen medicin*~ senare när jag kände en hand tafsa mig i håret när jag satt i vardagsrummet och sjöng/vrålade..

bra att ha liksom

Idag har jag varit på min kusins 9-årskalas. Han har precis fått sin första telefon och fick givetvis hjälp av sin 10-åriga storebror att installera massa användbara appar. Bland annat denna fantastiska:

finhelgen

Har haft en så bra helg! Fredagen började med att jag och Tuddsan for till Hörne och kikade på Mimmi och CO när de spelade musik och spexade i kyrkan, och sedan for Fyran hem till M för lite kvalitetstid!


På lördagen var jag och Tinika och åt på Kina (alltså.. så.. obehagligt.. gott) för att sedan möta upp Lovisa och Fia och pre-parta inför att fara på TC där de hate 20-, 30- och 40-talskväll! Friss och Matte joinade också, så vi blev ett väldigt fint gäng.


På söndagen såg jag och Isa musikaler, gick på promenad, och åt glass i solen.


lillhjärtat

Typ det finaste någonsin hände idag! Jag stod och gjorde iordning mellis då en av ungarna (en 3,5-åring) tyckte att jag skulle sitta bredvid honom, och det sa jag att jag kunde göra. Så går det en liten stund och sedan säger han; Julia, jag älskar dig. Bara sådär. Åh.

Och idag har vi haft 1-årskalas för min Förskola. Jag hade klätt upp mig, och så har vi ätit tårtor två gånger och dessutom fiskat fiskedamm. Jag fick en fröken på kroken.. Frågor på det?

Prince H!

Gud vad jag känner att b-loggen är lame just nu.. Piggar upp den med lite bilder på Prince Harry när han sprang något lopp - utklädd till sin storebror. Hur awesome!?


.

Igår gjorde Fyran en riktig GILF-tripp till stan, Rusta och JYSK. Jag kom hem med tusch- och färgpennor typ, jobbar man på förskola så blir man ritsugen!Där träffade vi även Hellan som var på Nordmalingsbesök i lördags. Alltid så himla kul att träffa henne!

måndagsmiddag
Jag hade en väldigt trevlig kväll igår med mina fina högstadievänner! Det är inte så ofta som vi träffas allihopa längre, så det var extra roligt. Och både maten och efterrätten blev bra, trots mina varningar och farhågor!

blabla


WTF (why the face..)

Blev aldrig något party för mig, orken och febern tog över, for istället hem till Tudster och drack vin och åt efterätt, slötittade på Harry P och såg New Girl! Dagen efter for jag som sagt till mormor, vi konstaterade att vi aldrig har spenderat sådär mycket tid med varandra bara vi två, så det var trevligt! Jag förhörde henne om Gene Kelly, hur hon och morfar träffades, åt god mat och efterätt osv. Väldigt trevligt det med!

Och nu ska jag snart ställa mig i köket som en riktigt hemmafru. Ikväll kommer nämligen Kräken på middag, och nästan allihopen! Kändes jättetrevligt - tills jag insåg att jag inte kan laga mat... Har i alla fall skrivit inköpslistan i min fina prinsessbok.

glad påsk!


Hade denna som pepplåt (så jäkla amazing, och jag ÄLSKAR när kille nr 2 sjunger) när jag letade mitt påskägg som pappa gömt. Rättelse: gömt om. Mamma hade gömt mitt ägg i min papperskorg i hopp om att jag skulle finna det efter att de åkt till Göteborg. Hittade det dock innan så pappa fick gömma om det. Efter ca 30 minuters letande hittade jag den i min lampa.


Ett nytt och fint ägg! För övrigt första gången jag fått alkohol i ett påskägg (haha, tack mami!). Ikväll blir det party i stan och imorgon ska jag spendera lite kvalitetstid med min fina mormor. Glad påsk!

pyssel

Här är pysslet jag och Isa gjorde i lördags:


Jag hängde upp påskägg i min snöflings-girlang. Jag gjorde även en påskäggs-girlang till vardagsrummet men bilderna blev för dåliga.


Isa gjorde en blomma av en gammal karta som fick stå mitt emellan mormor och en jordglob.


Jag gjorde ett påskägg.


En ros.


Och en ljuslykta.


Och Isa gjorde den här stört fina minilådan och blomkrukan av en tändsticksask och papper.


Och så avslutade vi kvällen med en finfrisyr och finalen av Gladiatorerna!

~*dagens outfit*~


Glad påsk allihopen!

haha, alltså ursäkta..

Från min storasysters Twitter:

TMI. Och även Fia, har jag missat att du gjort slut med Ulf eller???

prinsessorna på parad

Haha, "hejdå vintern", snacka om att jag jinxade.. Idag hade vi prins- och prinsessdag på jobbet. Jag hade min blåa finklänning, lite pärlor, och en krona såklart!

Typ det finaste någonsin hände också! Vi har en tvåårig pojke som har jättelångt blont hår, och hans mamma hade lockat det i skruvlockar, och så hade han och hans fyraåriga storebror prinsessklänningar. Jag dog typ av finhet.

RSS 2.0