På tal om Disney

Så ska vi se Brave ikväll!! YAHOO är så taggad!

så kan det gå

I måndags var jag på stan med min mamma. När vi var på Rusta såg jag Disneyprinsessförvaringslådor som jag först gick och kikade på, men sedan bestämde mig för att jag inte skulle ha. "Jag tror att jag måste pausa med mina Disneysaker ett tag", sade jag till och med (mamma såg ganska road ut).

Sedan åkte vi till en annan butik där det första jag möttes av var detta underbart ting för 15 riksdaler!?!!?? Ram och allt.

Och jag och Isa hittade även bokavdelningen där de sålde Disneyböcker för 2 och 5kr/st. Needless to say, mina planer om att pausa sket sig ganska rejält.

augusti ungefär.

Hejhej, nu var det längesedan jag skrev, Jag kanske ska sluta irriteras över alla mina vänner som inte uppdaterar sina bloggar.. Sen senast har jag hunnit med en hel del, bland annat:
 
Plockat hallon hemma hos mormor.
 
Varit en tönt på Norrbyskär.
 
Ätit sushi och körat till ett band med dessa damer.
 

Varit i Stockholm med Lisa och Tinika. Vi fick bo hos min fantastiska storasyster. Shopping, Skansen (lodjuret på bilden ovan var så himlahimla söt), fotografiska muséet och en fotoutställning, utomhusbio, träffa Norea (som även lyckades få jobb med hjälp av min syster), och gå på whitetrash-karaoke. Vet inte om jag behöver lägga till att självklart sjöng vi! Spice Girls - Wannabe, om ni undrade.
 
Mimmi och Amanda kom hem från utlande' och hade med sig dessa fantastiska "Disney"-dockor. Snövit, Ariel och Törnrosa. Likt!
 
Och Tudster har fått återuppleva dagarna som hästtjej.
 
Annars har jag både börjat jobba och plugga som smått.

21 pictures

Klicka här för dagens finaste (nummer 19 är allra finast).

sol, disney och HP - en bra tisdag

Denna vecka har jag inte så mycket alls inplanerat, vilket leder till att vissa dagar (som idag till exempel) spenderas med en stavpromenad med mamma, lek med småkusinerna, en forskningsbok om Disney's (im)populäritet ute i solen, samt att grina till två Harry Potter-dokumentärer. Det var helt okej det med.
 

RSS 2.0