jag säger hejdå vinter och hej våren!

Imorse var jag så hemmafruig! Började med att jag dammsugade, och sen gav Isa frukost på sängen. Har även promenerat och läst en bok i solskenet och nu sitter vi och pysslar! Ska visa våra verk sedan.

Eftersom att jag blivit så dålig på att uppdatera tänkte jag visa vad som har hänt den senaste tiden:

Jag var på Bakfickan med Fia, Matte, Tudster, Bror och Linnsan! Hade ingen aning om att det existerade så jag tyckte de var mini_retarded som gick bakvägen för att komma till Scharinska, hehe.

Fia fyllde 21 och bjöd på smörgåstårta och fika!

Vi hälsade på Elmer och Vickan i deras nya lägga!
Lisa, Mimmi och Amanda var lägenhetsvakt så vi flyttade in ovanför E4:an i stan där vi partajade, färgade håret rosa och åt pannkaksfrukost.

Min lillasyster fyllde år (och typ alla i min släkt - mars är känd som kalasmånaden) och hon fick detta Belle-förkläde som jag och mammsen sytt!

Och imorgon börjar april, och snart är det sommar!

moahaha

I flera veckor har jag varit jättetrött, svårt att andas, ont i magen, jättefina utslag i ansiktet och på armarna, samt lite feber hipp som happ och mycket högre medeltemperatur än vad jag brukar ha (har vid flertal tillfällen blivit offended av att kollegor/vänner sagt att jag är röd i ansiktet/ser trött ut). I måndags berättade min sjuksköterska-moster att jag fått "Femte sjukan", precis som hennes två yngsta söner.

Om jag ska vara ärlig så är det jag gillar mest med att vara drabbad att folk ser så freaked out ut när man berättar om det. Hehe, det låter ju typ som pest från 1800-talet. När folk frågar om det smittar brukar jag lägga till med dramatisk röst; "man vet inte om att man har det förrän det typ är över..". Okej, det kanske jag inte har sagt, men det är så det funkar som jag förstått det. Så nu vet ni det!


xoxo
/pesten

love ya like a sistah

Igår fyllde världens bästa lillasyster 18. Arton! Det känns så himla mycket konstigare än när jag själv fyllde 20. Men det positiva är att vi nu kommer mycket bättre överens (hehe, innan kunde ingen av oss ens andas utan att den andra blev sur); finns ingen jag kan ha så ingående Glee-diskussioner, sjunga duetter, dansa till Say a Little Prayer och se på Gladiatorerna bättre än med denna dam.

I mina ögon ser hon typ ut såhär:


Men faktum är att nuförtiden ser hon ut såhär (fortfarande lika söt, men en aningen äldre):


Och vi har haft så himla mycket skojs under åren (don't hate on Paint) att jag typ fick lite tårar i öge och ont i lillhjärtat när jag tittade på gamla bilder (när jag inte hade ångest över hur jag faktiskt sett ut bland folk):


finfia

Idag fyller för övrigt min kära Sofia 21 år!! Grattis!


kul och inte kul

I helgen var jag ute med mina kompisar, det var kul. Nu är jag sjuk, det är inte kul. Igår fick min kusin barn, det var kul. Sitter nu och googlar pyssel, det är både kul och inte kul. En del saker som har svårighetsgrad 1 känns sjukt implausible.GIF:en har inte så mycket med inlägget att göra..

oj, shit!Imorgon fyller min lillebror 16 år. SEXTON. Vi hade en konversation igår vid matbordet:

Lillebror: Jag fyller år om två dagar.
Jag: Oj, shit!!
*Vi pratar om något annat ett tag*
Jag: Om jag ska vara ärlig så har jag inte köpt något till dig än..
LB: Men va? Jag trodde du sa "oj, shit" eftersom att din älskade lilla lillebror blir stor!

Och nog är det sant alltid, snart får lillsnutten köra bil och allt.

en film och lite varm vitchoklad på detta så


Hahah, jag älskar att jag inte kan skela tillräckligt mycket för att det ska synas till 100% att jag gör till det..

Är så glad idag! På jobbet hade vi disco med dagiset jag jobbar på nu och dagiset jag jobbade på tidigare. Det var så himla kul att träffa de små liven igen. Och igår bokade vi Londonresan, yeey! Idag lyssnade jag på Blink 182 och kände att lillhjärtat vill spola fram 3 månader dirr!

Och det är varmt ute och asfalten har börjat komma fram! Älskar hur stor skillnad det gör för humöret.

xoxo /happy girl

yeyee

Såg precis trailen till den nya American Pie-filmen, fast med original-gänget! Ingen av Band Camp eller de andra värdelösa. Den här såg skojs ut!


Nu ska jag äta och göra mig klar för att sedan åka till Tudster.

bara en massa macarons och kärlek


Isa bakade macarons i fredags. Hallonkletet som är i mitten var a to the mazing!

Är så glad idag, det är så mycket roligt som händer nuförtiden! Imorgon kommer Hörneforsdamerna och Tudster hit för att boka vår andra Londonresa i juni. Vi ska se Wicked och Shrek-musikalen och göra massa andra saker vi inte hann med förra gången. Och jag och Tinika ska se Blink 182(!) Högstadiehjärtat dör ju lite. Dessutom har familjen bokat en utlandsresa till Gran Canaria i december, kommer ju också bli helt amazing.

Såhär i mitten på mars känns 2012 väldigt, väldigt bra.

~*tomtar på loftet?*~

Igår kom min lillebror in i mitt rum och började bädda min säng helt randomly. Idag när jag kom hem från jobbet var den också bäddad.. Vet inte ifall det var Anton som var den hjälpsamme även denna gång, men jag tackar och tar emot! Har nyss kommit hem från kalas hos min lillkusin, gratis till henne som fyller 3 och även min storasyster som fyller 25(!)

På tal om inget så blir jag så obehagligt glad i lillhjärtat då jag ser asfalt på vägarna! Att våren är på väg hjälper dagar som denna då det varit tungt att arbeta (särskilt när syskonen har lov..). Ska njuta lite mer av Frank Sinatra/Gene Kelly-låtar och sedan göra ett nytt försök att installera photoshop...

jaja

Fick någon sorts 24-timmars magsjuka igår och kunde därför inte följa med på impron (som man typ längtat till en månad). Var istället hemma med Isa och såg Wild Kids-finalen och 12 avsnitt Glee (hehe). Idag mår jag bättre, ska försöka ta mig ut i det fina vädret en liten stund. För övrigt, satt och kollade igenom lite gamla saker på Facebook, hittade detta:


Så fantastiskt! Nu ska jag se om jag kan installera photoshop CS5 all by myself..

RSS 2.0