om en vecka.


rolit


Kolla si tjusiga naglar jag har! Turkos- och svartprickiga.

Några roliga saker:
I lördags vann Loreen mello (IFALL NI MISSAT!??!?) Kalla mig nörd men jag tänker seriöst fara nästa år.. Hehe.
I lördags vann också min storebror och hans lag brännbollsyran (HUR COOLT!??!?!)

inga konstigheter


Såhär såg jag och papsi ut (kostymerna har inte något med varandra att göra) ut när vi traskade iväg till Förskolans dag imorse. Inga konstigheter att se ut såhär på en arbetsdag.

pyssel


Titta vad fint jag har pysslat! Jag ramade in presentpapper och tog en whiteboard-penna och skrev på glaset. Hittade idén på nätet och tyckte det var himla fiffigt eftersom att man kan göra hundra olika versioner. Började med mitt finaste citat från RENT.

still got it

Hejsansvejsan! Förlåt för att jag är så sjukt dålig på att skriva här, men jag orkar helt enkelt inte. Var ledig fyra dagar förra veckan och höjdpunkten var när jag badade badkar och kollade på Mad Men. Kommer seriöst leva på det länge, hahah..

Har ett dilemma!! På torsdag har vi (ännu en) utklädningsdag på jobbet. Har en hel lista med utklädningar, men jag tror inte att Dick in a box eller Antoine Dodson så passande för förskolan... Förslag någon?


Fortfarande en av världens bästa youtube-videor/låtar.

en fin tisdag

Londongänget har precis varit här för att fika och boka musikaler! Wicked och Shrek närmare bestämt. Jag är så taggad, framförallt Wicked, gud se fint he kom bli!!

Idag berättade för övrigt min kollega att hon hade sett New Girl och att Jess gjorde någonting som påminde om mig. "Vad var det som hände då?" undrade jag obvi. Hennes svar "Jag minns inte... Men det var något hon misslyckades med, något som inte riktigt gick som det skulle - och då tänkte jag på dig!" Hennes man hade dock kontrat med att det gällde henne lika mycket. Kärlek mellan kollegor är hur som haver det bästa <333

Like Crazy

Måste tipsa er om om en tilll film; Like Crazy som jag såg igår. Handlar om ett ungt par som blir kära när de går på college tillsammans, han är amerikan och hon är brittiska. När hennes visum går ut måste hon lämna USA och de försöker på sig ett distansförhållande.

Till att börja med var det jättebra skådisar, och jättefint filmat (och då är jag ändå inte en person som brukar lägga märke till/bry mig särskilt mycket om det). Och så hade man ont i hjärtat hela tiden för att de var så fina och det var så tungt för dem. Inte en gråtfilm, utan mer där man bara får så himla ont i lillhjärtat. En sådan film man går och tänker på flera dagar efteråt. Se den!


haterz gon' hate


Ibland är denna bild det enda som går att beskriva hur jag känner.. Förra veckan berättade jag på jobbet hur jag hade hyschat på några femtonåriga pojkar när jag och Tudster såg Paranormal 2 på bio. De uppskattade att jag hade embraceat min inre surtant!

våra prepartys är inte som alla andras

I fredags var jag, Tinika, Mimmi och Amanda ute med mina och Tinikas systrar. Mimmsan passade på att lära ut lite afrikansk dans innan:

up and down


Tumme upp för att överleva en h-vetes dag.
Tumme ner för en laggande webbkamera.

Nu blir det film med papi!

ibland känns problemen.. en aning små

Det bästa med att jobba på en förskola är att man får vara ute och leka på arbetstid. Har redan blivit ljusare i håret och fått lite färg (inte nödvändigtvis en särskilt fager färg - men ändå), och det är ju trevligt!

Har för övrigt fan en fråga till er.. Om mindre än en månad åker vi till London och då vill man ju vara fresh eftersom att det tas turistbilder som sparas i all evighet. Am I right? Ja. Till min frågeställning: Mitt hår är egentligen lite för långt, men eftersom att jag blivit pro på att göra inbakade flätor så funkar och uppskattar jag det. Hehe. Borde jag klippa mig ellaaah?


Såhär såg jag ut sist vi var i Lolle. Ps. Charmig bild. Ds.

filmtips

Såg 21 Jump Street igår, och alltså JAJAJA!! Sjukt rolig film, rekomenderas! Och det bästaste var såklart att min och Tinikas youtubekärlek DaxFlame var med, hahah.lillisafisa


Plus att titta så fin Isa var när hon for på Suit-up-part-A ikväll! Jag hjälpte henne göra sig iordning och kände mig lite som en proud/ängslig mama när hon traskade iväg till sin första fest.

barre <333


ma new religion


Såhär såg jag ut imorse när jag traskade till jobbet. Haha, det bästa var när min kollega sa att jag såg ut som en pingstvän... Tack....antar jag... Tydligen fanns det en grej som heter "pingstväns-knut", och att de brukade ha sådana i håret förut. Varje dag lär man sig något nytt!

vår, på rikt denna gång!


Gullpappas goda grillade mat, en vinst i kubbb och allmänt trevligt sällskap kändes det verkligen som att våren var på G!

Och igår var jag och Tudster hemma hos Simsim! I vanlig ordning rullade vi ut därifrån, och det var så kul att inse att nästa gång vi träffas så är Bandana från Australien också med! Plus att hahah, satan så random nicknames jag har..

en fin tisdag


Lyssnar på glad musik och känner mig som Rachel Berry i min nya klänning. Alldeles strax kommer mina fina damer, det vankas grillning och kubb!

RSS 2.0