I love europe

 
Igår hittade jag en tumblr med bilder på massa fina ställen i Europa. Alltså tittatitta! Är det någon som vill ta en roadtrip nästa år!? Från januari - augusti? (hehe, har inga planer alls nämligen).
 
Kroatien.
Island.
Skottland.
Tyskland.
Tyskland igen. Neuschwanstein Castle eller typ det finaste slottet på jorden närmare bestämt!

mo money, mo problem

Idag när jag skulle betala räkningar såg jag detta:
 
Wtf..? Vem har överfört 130 kr till mig och sedan skrivit "nicebeard"? Sedan började jag skratta lite för nöjt när jag insåg att det var Tudds som skulle betala en drink efter att vi varit ute. Hela nice beard-grejen uppkom när vi såg en kille som var tillsammans med en tjej, men han var uppenbarligen gay.
 
En annan pärla från T:

Alltid trevligt liksom!

jul!

Nu har jag äntligen julpyntat rummet, och det känns så fint och mysigt!
 

inga konstigheter

Hehe, min arbetslösa vecka slutade med fyra dagars jobb denna vecka och fyra nästa. Känner mig OK arbetslös. Är precis hemkommen från finmiddag hos Amanda, så jag känner mig nöjd och belåten. Imorgon ska jag städa och julpynta!!
 
För övrigt, en fin bild Tudds ritade:
 
Inga konstigheter.. Fanns dock en mini_historia bakom (även om det såklart är bättre utan förklaring):

waoaoaw

Detta är som ett samtal mellan mig och Tudster. Hennes nickname på mig är nämligen Mary Pill-Poppins (dels så har jag en mini-väska som rymmer typ en miljard saker, och dels så har jag med mig så många olika slags piller. När vi skulle till London fick jag skriva på förpackningarna vad de var bra för cuz I just couldn't remember).
 
Annars så är jag arbetslös! Eller ja, beror på hur man ser det. Jobbat idag och ska jobba på fredag, och nästa vecka 4 dagar. Men officiellt. Känns dock helt okej, då hinner jag plugga och julpynta!

barre!

Grattis honey oops u did it again osv!!11

pyssel

Titta vad jag pysslade förra veckan (med hjälp av mor och syster). En låda med alla nagellack som bara jävlas med mig genom att ramla ner från hyllor. Passade på att måla nagellack på klistermärken och sätta fast dem ovanpå, så slipper man lyfta på alla (time is money osvosv). Prinsess-papperet kändes som det självklara valet att slå in kartongen i!

Kram på er!

Alltså åh, detta är så fint. Vem behöver inte en kram då och då liksom?

hejhej

Lever osvosv, men det tar lite emot att b-logga för tillfället. Verkar som att alla har problem med det nu??? Idag ringde jag till 112 för första gången (det var OK dramatiskt, men i mitt huvud var det typ det galnaste som har hänt). Som Tudster sa "det är ju ändå på någon sorts bucket list". När jag får mer ork (hehe) så ska jag visa vad jag sysslat med på senaste. Just nu ser jag typ ut såhär dock:
 
 
Annars tipsar jag alla att se Torka aldrig tårar utan handskar.

RSS 2.0