Riktig myssöndag :-)

Jag har fått någon sorts nykärlek till pussel. Tror att det har att göra med att jag lägger ganska mycket pussel med kidsen på föris, och där är 60-bitarnas på precis lagom nivå. Så VARFÖR trodde jag att det skulle vara en bra idé att dra fram 1000-bitars-pusslet vi fick av mamma och pappa i julklapp?
 
Min egen webbkamera-bild visar en halvless Julia och en derpig Isa. Här hade vi precis börjat, så min sårade min var inte så äkta. Någon timme senare däremot........
Från mammas Instagram. Vid denna tidpunkt hade jag hunnit yttra obehagligt många svordomar (och då svär jag typ mer än någon annan jag känner) och gett upp och lämnat och kommit tillbaka till bordet x antal gånger.
 
Så, ja.. När vi försökte rulla ihop pusslet i pusselmattan några timmar senare var vi OK brydda om ifall bitarna ens skulle vara kvar när vi rullade upp det igen.

Kommentarer
Postat av: Frisén

hahaha skrattar högt när jag läser detta. Fick ett liknande pussel av måns pappa i julklapp. Jag kan säga att jag också yttrade några svordomar när vi skulle lägga ihop det. Jag är skitdålig på pussel. Så äre ba! FÖR ÖVRIGT: VAAA?! TEG?! Ok, bilden din mamma la ut!!!! Så himla fint!!! Fönstrena, inredningen. Vill se meer, mer, mer! Bjud hem mig nån gång :D jobbar i närheten av teg.

2013-04-12 @ 13:53:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback