soooolsken!

Alltså åh, så himla fint väder ute! Blev på riktigt pirrig när jag var ute och gick i solen, visste inte att man kunde bli det, men tydligen. Och igår på jobbet hörde jag rykten om att folk sett asfalt, yeey!
 
Förra veckan pysslade jag litegrann.

Hemma.

Har i och för sig varit det några dagar, men i alla fall! En liten snabbtitt på resan (filmerna är mycket roligare, men orkar inte lägga upp dem nu):
 
1) Första kvällen beställde vi Roomservice (Bucketlist!) Det var amaze och väldigt smidigt.
2) Vi sänkte medelåldern på turistbussen rejält.
3) Vårt fina hotell.
4) Redo för karnival som höll på hela veckan just utanför vårt hotell (var även med på TV och hela staden var utklädda och på partyhumör).
 
1) Vi låg och solade uppe på taket på hotellet där de hade pool.
2) Utsikten från balkongen. Palmer, museum, skatepark, hundpark, utsikt mot karnevalscenen, en galleria och havet var lite av det som vi kunde se.
3) Jag och Lisa på Murgas-tävling.
4) En bild på scenen efter en kväll med Drag Queen-tävling!
 
1) Karneval!
2) Typ ALLA var som sagt utklädda. En kväll blev det spontan folkfest med livemusik och dans i fyra timmar. Dessa två snövitar stal våra hjärtan.
3 & 4) Eftersom att vi älskar att klä ut oss lyckades vi snabbslänga ihop varsin Disney-utklädnad (Pocahontas och Baghera) med det vi hade tagit med oss. Synd bara att vi var en dag försent och var de enda som klätt ut sig... Men det var kul ändå!
 
Lite sånt har vi gjort i veckan alltså, väldigt trevligt! Imorgon är det tillbaka till vardagen med jobb och annat.

hahahaha...

Gjorde illa knät (knät? knäet?) när jag tränade igår. Ser fram emot att sitta orörlig på ett flygplan!!! :)


YAHOO

Fryser fortfarande efter att ha varit ute och lekt med kidsen i snön i två timmar. Blir trevligt att byta ut snön mot lite värme för på torsdag åker jag och lisa till utlande'!!
 
Såhär såg det ut sist när vi var utomlands tillsammans, swaggin' in london osvosv.

två bilder som får sammanfatta denna vecka

Vi hade Hejdå-middag och fika till/för världens bästa Anna som åker till Australien idag. Åh, vad jag kommer sakna henne!
 
Och igår var vi och såg på Mimmsans revy på Sagateatern! Hon var så duktig. Efteråt for vi en sväng på Kafé Station och sedan vidare på TC, där det slog en att 93:orna faktiskt får komma in på 20-årsställena nu. ~*Åldersnoja*~

RSS 2.0