pyssel

Sådärja! Färdig med min 2013-burk.

hurtbulle

Det är helt sjukt vad man hinner med mycket om man går upp tidigt; jag har hunnit läsa en timme, gjort ett gympass, vara ute på en sparktur samt duschat. Innan klockan tio dessutom! Idag ska jag pyssla ihop en sådan här:
 

fredag!

Gårdagen var mysig! Vi visade Anna the fabulous life of Nordiz (vilket går väldigt fort), och sedan for vi till mig och kollade på Girls och åt och åt. Ikväll blir något liknande, med inslag av lite fest!
 
Och jag har på mig min nya jacka! Plus att från den där vinkeln ser det ut som att jag saknar en tand, hahah.

life is life

2013 har börjat väldigt bra! Lite fest, lite kalas, lite mys, lite jobb. Det sistnämnda känns väl OK, men hittills lider jag inte. Jag läser, GIF:ar, promenerar, gör planer med kompisar och bokar utlandsresor istället. Idag fick jag dock jobba kvällstid som ungomdsledare, spännande!
 
Imorgon kommer våra Robban-damer hit, ska bli väldigt kul! Jag och Tinika ska visa dem Nordmalings ~*smultronställen*~
Såhär såg det ut när vi var och hälsade på dem i söndags. Vi åt tacos och massa gött, samt såg klart Ebba&Didrik som vi påbörjade för typ 2(?) år sedan. Underbart MEN freaky as hell!

2012

Äntligen tagit tag i en årssammanfattning! 2012 kändes lite som ett "mellan-år". 2011 var så fruktansvärt bra, så jag visste att detta inte skulle bli lika amazink. Men kul har jag haft ändå!
 
Låtar som jag alltid kommer förknippa med 2012 är Call Me Maybe, What Makes You Beautiful, As Long As You Love Me (allt som är pinsamt men som jag ändå uppskattar alltså), RENT- och Pitch Perfect-soundtracken och självklart Gangnam Style. Även SJUKT tacksam över att jorden inte gick under!
 
Januari

Året började med en ryssfest! Vi var ute på 5ive där Mimmi hade med sig en tuschpenna och målade på folk. Amanda fyllde 21 år och bjöd på finmiddag och Frisén och Måns hade inflyttningsfest.

Fyran hade Glee-kväll, vi myste i Emelys stuga, min duktiga storebror tog examen och jag var ute och sparkade med min fina rosa spark jag fick i julkapp (började gråta).

 

Februari

Vi var och såg Mimmsans revy, spelkväll hos Rebecka och hade gymnasieklassfest.

 

Mars

Jag och Isa bakade macarons och Kräken var ute på Bakfickan. Mars är för övrigt den allra största födelsedagsmånaden i vår släkt, men även kompisar fyller år då! En bild från Fias födelsedag får stå för alla födelsedagar. Vi flyttade också in i bästa lägenheten för en helg och hade det allmänt trevligt!

Dag 2 köpte vi en rosa hår-mascara som vi hade otroligt roligt med. Min lillasyster fyllde 18 och jag och mamma (mest mamma) sydde detta Skönheten&Odjuret-förkläde till henne. Vi pysslade mycket också.

 

April

Vi var på TC där de hade 20-30-40-talstema, jag var på bio med mina ¾ av mina syskon, bjöd Kräken på middag och var en påskkärring på jobbet!

 

Maj

Tinika, Mimmi, Amanda och Lisa blev bjudna på middag och kubb hemma hos mig, Jag och Tinika var och hälsade på Simu (som tydligen inte uppskattar att jag försöker skapa minnen??????????) dansade Afrikans dans och hade förfest hemma hos Mimmi och jag och pappa var utklädda på jobbet.

 

Juni

Min mormor fyllde 70 år (hade dock ingen bild på henne…?) och min storasyster derpade. Vi for till London igen! Vi såg Wicked- och Shrek-musikalerna, var på museum, besökte massa parker och jag och Tinika såg Blink 182 live (!!!) Min lillebror gick ut nian och vi var på TC med Mysgänget.

Jag hade en väldigt trevlig midsommarafton med sjukt varmt väder och massa fina människor. Midsommardagen spenderades ute på Norrbyskär med tre miljoner andra människor. Plus att lillsnuttan tog körkort!

 

Juli

Lisa fyllde år och hade världens finaste kalas med pastelltema, jag var på Skärgårdskaféet typ hela tiden. Gick på Vännäsdagarna med mina småsyskon och småkusiner och var på Scharinska bland annat med my favourite redheads!

Vi var på förfest hemma hos Frisén och i brist på bilplats fick Mimmsan i skuffen. Lisa och Mimmi hade sin födelsedagsfest med Afrika-tema. Så. Sjukt. Roligt! Jag och Mimmi bodde i min storebrors lägenhet och partajade. En annan partykväll lurade jag två randoms att vi höll på att fota till en tidning. De ville join in.

 

Augusti

Jag plockade bär hos mormor, var på Norrbyskär (i vanlig ordning så var minihusen roligast) och åt sushi med Tinika, Lisa och Simu.

Jag, Tinika och Lisa for till Stockholm. Vi bodde hos min storasyster och hängde med Norea. Karaoke på ett white trash-ställe i tunnelbanan, fotografiska utställningar och museum, Skansen och shopping var lite av det vi hann med! När vi kom tillbaka fick Tinika fick rida på Lisas häst.

 

September

Vi avslutade sommaren med att ha picknick i Lisas stuga (som vi inte ens visste existerade), och Tinika fyllde 21. Vi åt sushi och temat var ”Money can’t buy you class”.

 

Oktober

Jag fyllde 21 och fick ett fint hemgjort halsband (inspirerat från en av mina favoritfilmer Anastasia) av min lillasyster. Jag var på fest hemma hos Emely och så blev det Halloween! Jag var Mary Pill-Poppins, Tinika en död sailor, Mimmi Askungen och Lisa Elphaba.

 

November

Mer Hallo! Mimmi var Gangnam Style och jag var en nunna (som senare hittade ett Bananer-i-Pyjamas-huvud). Vi hälsade också på i Linns lägenhet.

Fyran hade glöggkväll hemma hos Mimmi. Inget konstigt med outfiten. Jag började också julpynta och var och handlade julklappar tillsammans med mamma.

 

December

Fick äntligen träffa Anna som varit i Australien tusen år! For efter det till Gran Canaria med la familia + mormor med sambo för att världens bästa mamma fyllde 50! Här är en HAhahaha fin bild på hennes änglar. Samma dag som jag kom hem hade Fyran lilla julafton! Vi blir ba färre och färre för varje år, men det är lika fint ändå. Efter det kom riktiga julafton som också var så fin, så fin!

 

Hade en bra nyårsafton. Förfestade hos Frisén som hade gjort snittar och andra lyxigheter. Sedan for vi på fest som visade sig vara precis bredvid där vi skulle sova. Smidigt och bra!

 

Tycker det är kul och framförallt intressant att titta tillbaka på året och inse att man ändå har hunnit med en hel del. Har höga förväntningar på 2013, har redan två utlandsresor bokade för våren och hoppas i höst att kunna både åka utomlands OCH styra upp mitt liv genom att flytta hemifrån och börja plugga. Peppar, peppar...


RSS 2.0