ibland har jag svårt att dölja min entusiasm

Igår på jobbet satt jag och kollegan och pratade om Noliamässan var värt ett besök eller inte. Ett av våra kidz hör samtalet:
 
Jag: Alltså... Jag vill ju bara fara dit för att se Anton Ewald.
The kid: Jag ska också fara och titta på honom.
Jag: Jaha, vad kul! Vi kanske ses där då.
TK: Jaa.. Jag ska krama honom också.
Jag: (en aning för exalterat) får man det!?

cm

Som ingen säkert har missat så dog Cory Monteith, en av Glee's huvudroller, för precis en vecka sedan. Och som alla som känner mig vet så älskar jag Glee och tycker självklart att hela den här situationen är fruktansvärt tragisk. Jag kan som inte sluta tänka på hur förjävligt det måste kännas för the Glee cast när de ska börja spela in nya säsongen och befinna sig i lokalerna där de lärde känna honom. Och bara tanken på att titta på gamla avsnitt och lyssna på gamla låtar och veta att han inte finns längre känns så himla hemskt.
 
Denna korta video är ett av mina favoritklipp med honom. Har spelat upp det så sjukt många gånger och visar bara på vilken rolig herpiderp han var.

GIF-makin'

Håller på att lära min storasyster att göra GIF:ar. Vi prövade på några bilder när hon dansar i Hvar (Kroatien).

mjau

Fick denna fina påse av family friends (med grejer i såklart) som inflyttningspresent. Älskar att ryktet om min katt-fobi börjar spridas!
 

Halloj!

Tillbaka i Nordis igen vilket betyder INTERNET!! Och ja.. träffa familjen osvosv. Lite av vad jag gjort:
 
I tisdags firade vi Mimmsan som fyllt 22 år! Självklart fick hon ett par Mimmi-öron av oss, 22 år utan att äga ett par är alldeles för länge. 
 
Har haft massa trevliga besökare, bland annat Matte, Emely och Mimmi (det verkar som att hörnplatsen är den bästa).
 
En dag spelade massa killar tennis i vita kläder och peruker på Coop-parkeringen utanför mitt hus. Inga konstigheter!

zaynparty

Nu är jag i stan där jag inte har något internet, så jag kan bara b-logga när jag snyltar på någon annans (mimmis denna gång). I lördags när vi var ute på krogen så kom jag på den briljanta idén att mimmis samlarkort på Zayn från One Direction skulle vara med på äventyret. Vi tog så sjukt många bilder, och även en film som kommer senare, hahah.
 
 
 
 

friends 5-evah

Är hemma hos Miss L nu. Har fått middag och sitter nu och dricker iskaffe. "Ska inte störa dig i ditt bloggande" sa hon, så talar ~*a true friend*~ 
 
Känns bra att ha så himla fina vänner en la ciudad, de får verkligen storumeå att kännas mer som hemma!
 
Hittade en glammig bild på oss på hennes datta

jag lever osv

Igår var jag och fikade med den här trevliga donnan som jag inte träffat på ett helt år! Förutom prat om massa trevligheter så fick jag en liten utskällning över att jag varit så dålig på att blogga. Tänkte försöka bli lite bättre, så jag börjar med vad som har hänt de senaste månaderna.
 
April
Slutet av april och början på maj så var jag i två veckor i turkiet med familj, släkt och familjevänner. Mycket trevligt! Vi badade i hav och pool och åkte piratskepp bland grottor bland annat.
 
Maj
Jag och Mimmi åt middag hemma hos Lisa en kväll i maj. Min storasyster visade även en hemlig badplats som vi besökte. Och en dag var jag Mimmi Pigg på jobbet!
 
Juni
Tinika var och hälsade på i min lägga och drog en dagens outfit-pose. Detta var innan vi gick på en bröllopsfest för våra kompisar (!) Dagen efter hade Lisa inflyttningsspelkväll hemma hos sig. I juni tog också min kusin och lillasyster studenten, och jag hade en supertrevlig midsommar med både gamla och nya bekantskaper.
 
Början på Juli
I Juli började jag som smått på att bo i min lägga. Detta ledde till mycket festligheter och måltider tillsammans med Lisa och Mimmi! Preparty hemma hos Lisa och sedan glass hemma hos mig två dagar efter. Har också hunnit med en jättetrevlig grillkväll i busharnas bush och lite kubb hemma hos Linn tillsammans med Matte och Jacob (HERREGUD vad dålig jag är på kubb. Blir lurad varje år av att jag är asbra och blir lika besviken varje gång).
 
Sådär typ! Får vi se om detta håller i sig, hehe.

RSS 2.0