jag lever osv

Igår var jag och fikade med den här trevliga donnan som jag inte träffat på ett helt år! Förutom prat om massa trevligheter så fick jag en liten utskällning över att jag varit så dålig på att blogga. Tänkte försöka bli lite bättre, så jag börjar med vad som har hänt de senaste månaderna.
 
April
Slutet av april och början på maj så var jag i två veckor i turkiet med familj, släkt och familjevänner. Mycket trevligt! Vi badade i hav och pool och åkte piratskepp bland grottor bland annat.
 
Maj
Jag och Mimmi åt middag hemma hos Lisa en kväll i maj. Min storasyster visade även en hemlig badplats som vi besökte. Och en dag var jag Mimmi Pigg på jobbet!
 
Juni
Tinika var och hälsade på i min lägga och drog en dagens outfit-pose. Detta var innan vi gick på en bröllopsfest för våra kompisar (!) Dagen efter hade Lisa inflyttningsspelkväll hemma hos sig. I juni tog också min kusin och lillasyster studenten, och jag hade en supertrevlig midsommar med både gamla och nya bekantskaper.
 
Början på Juli
I Juli började jag som smått på att bo i min lägga. Detta ledde till mycket festligheter och måltider tillsammans med Lisa och Mimmi! Preparty hemma hos Lisa och sedan glass hemma hos mig två dagar efter. Har också hunnit med en jättetrevlig grillkväll i busharnas bush och lite kubb hemma hos Linn tillsammans med Matte och Jacob (HERREGUD vad dålig jag är på kubb. Blir lurad varje år av att jag är asbra och blir lika besviken varje gång).
 
Sådär typ! Får vi se om detta håller i sig, hehe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback