2013

Dags för årssammanfattning (bättre sent än aldrig)! Såhär hade jag skrivit om 2013 i min förra sammanfattning: ”Har höga förväntningar på 2013, har redan två utlandsresor bokade för våren och hoppas i höst att kunna både åka utomlands OCH styra upp mitt liv genom att flytta hemifrån och börja plugga. Peppar, peppar”.

 

Och nu såhär ett år i efter hand känns det skönt att säga att ja, så blev det ju! 2013 har varit ett himla bra år, verkligen överträffat alla mina förväntningar. Är så glad just nu!

 

Låtar som kommer påminna mig om 2013: samtliga Les Miserables och One Direction-låtar, The Fox, Wake Me Up, 22, Thrift shop och Can’t Hold ’Em!

 

Januari

Januari började med att vi firade Linn och Linus födelsedag hemma hos Josef. Annars hängde vi mest med Anna som var på hembesök från Australien.
 
Februari

I februari var jag och Lisa på honeymoon på Gran Canaria! Vi var på karneval och klädde ut oss, hade disco på gatan, beställde roomservice, var på en kall strand och spenderade kvalitetstid (samt alla hjärtans dag) med varandra. Annars jobbade jag, kollade på Mimmis revy och pysslade lite.

 

Mars

Jag, mamma, pappa och Isa besökte en isgrotta (jag och Isa passade på att sjunga The Confrontation från Les Mis), Mimmsan hade inflyttningsfest i sin lägenhet, och jag firade påsk med både familj och vänner.

 

April

I april skrev jag på förstahandskontrakt på min allra första lägenhet. Bland det läskigaste, pirrigaste och roligaste jag har gjort! Vi var också på Take Queer och dansande en kväll. Sen åkte halva släkten till Turkiet och firade pappas födelsedag i två veckor.

 

Maj

När jag kom hem från Turkiet blev jag bjuden på middag och fika i Lisas lägenhet (som också var ganska ny vid den här tidpunkten). Vi hade maskerad på jobbet (typ det bästa!), jag fick gofika hos mormor och var på promenad med mina systrar.  
 
Juni
Tinika var och hälsade på i min lägga och drog en dagens outfit-pose. Detta var innan vi gick på Linus och Lindas bröllopsfest. Dagen efter hade Lisa inflyttningsspelkväll hemma hos sig. I juni tog också min kusin och lillasyster studenten, och jag hade en supertrevlig midsommar med både gamla och nya bekantskaper.
 
Juli

Jag, Lisa och Mimmi hade en av årets mest random utekvällar. Lisa hade dessutom skavsår och lånade mina Adidas-storlek-42-badtofflor och hade på sig dem ute på krogen. Jag var också på grillningar, kubb och picknickar. Var ute på Båten mycket, och en kväll hade vi med oss Zayn från One Direction med ut på krogen. Mimmi fyllde också år, och jag var på stranden med mina syskon (SAKNAR SOMMAREN SÅ SJUKT MYCKET NU).

 

Augusti

 I augusti var jag på IKEA med mamma, pappa och Tinika och handlade grejer till våra lägenheter! Vi hittade en dusch med graffiti på i affären bredvid. I augusti var också Jamal life of the party, och jag och Isa var i London! Vi såg så sjukt många fantastiska musikaler, gick på roliga museum, tittade på film, åt rolig mat och hade det allmänt trevligt.
 
September
Hade inte en enda bild på min kamera från september (en händelserik månad med andra ord). Dock så började jag skolan! Hade mycket insparksvällar, bland annat med crossdress och 80-talstema. Mimmi bjöd mig på One Directions film i födelsedagspresent, och jag pysslade istället för att plugga.
 
Oktober
I oktober klarade jag av min första tenta, samt njöt av att vara tegsbo och känna som att man var med i en Astrid Lindgren-film varje gång man cyklade hem. I oktober fyllde jag också år och hade en så himla fin och rolig födelsedag tillsammans med några av mina bästa vänner! Jag hade regnsbågstema på kalaset och alla var så fina och färgglada och mamma hade bakat världens coolaste tårta.
 
November
Lisa hade Halloween-fest och jag och Mimmi hade världens bästa utklädnad. Jag var också och åt på Vezzo tillsammans med några fina gamla klassisar från gymnasiet. Vi hade också experiment om hur många som kan rymmas i min 90-säng tydligen.
 
December
 
I december firade Fyran lilla julafton! Vi åt frukost hos mig, lunch hos Lisa, middag hos Tinika, och ris a la malta hos Mimmi. Lisa hade också en jättetrevlig julfest, och vi fick träffa Fia som var på hembesök från Stockholm. Hade också världens roligaste nyårsefterfest som innehöll mim-tävling, dans, skratt, derp, trevliga människor och massa allsång!
 
Så det var mitt 2013. De enda förväntningarna jag har på 2014 är One Direction ska blessa oss på Stockholms Stadion. Om 2014 är hälften så bra som detta året var så är jag nöjd!

RSS 2.0